• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    K3BAB: To je asi to vecny dilema nezi HC a non HC hraci. :) Kdybys byl non HC tak muzes delat mnohem vic blbosti. Muzes litat s grupou klidne vyssi rifty a obcas umres no...
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    JADE: zrejme ti unikla pointa prispevku, povazujem gr100 za vrchol? dalej sa mi to farmit nechce. bola to ritualna sebevrazda?... my sme sa len bavili. mimochodom to bol experiment, celu dobu sme si hovorili ako by to ficalo, keby sme si dali obaja unity.

sory mna zas nebavi donemoty farmit nezmysly, chodit neskutocne vela malych riftov, kde ani neumres na to aby som potom mohol chodit par velkych ktore ma bavia. farmit 1 stat na iteme tyzdne, mozno mesiace, mozno vobec ak ti to hra neda. diablo 3 je tu uz kolko? zahral som si uz asi kazdy class. v tejto fazi akej to je mi to jednoducho viac uz fakt nedava a ked ta bavi bezmozgovo farmit nech sa paci :)

fakt som necakal, ze tvoja myslienka bude mat az tak hlboku a odveci pointu... este ze nevis
    JADE
    JADE --- ---
    K3BAB: nevim...povazovat gr100 za vrchol, ritualni sebevrazdy...nemoznost experimentovat, hrat jen jednu class/build...
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    JADE: co konkretne?

BARTUC: musite makat jak besni co? farmit co sa len da! dufam ze mate cela guilda mounta za 180 gametime, lebo presne tym smerom sa ma poriadne mmorpg uberat :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nope, neni cas, je datac ve wow :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: ja.mam necra.
    ale jinak hraju to,na co se sejdem
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Mastí tu někdo vůbec normal sezónu? Hrajeme teď skoro denně, takže klidně farmit GR
    JADE
    JADE --- ---
    clovece tohle by me nebavilo asi vubec ! :S ale proti gustu...
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Takto sa to hra! Kamos ma ukecal, ze nech to este zapnem, reku dobre... nuda posledne dni. Toto je moment co ale stal fakt za tu srandu! Unity je bomba prsten.

Heroicke ukoncenie sezony!
    https://www.youtube.com/watch?v=EiC81Sui7_0
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL, KOZLIKK: dik uz je mi to jasny...vsechny ty fortnite, pbg nebo jak se to zkratkuje a tyhle picoviny ! ;S no potespanbu ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: nehraju na normal :) ale RND mě miluje...
    WRATA
    WRATA --- ---
    KID_MCHUTT: Staci nehral na normal ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ...jako by nestačilo, že mi za 60 paragon levelů nepadla jediná legendárka... kokotiny jako BR ještě...
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: To je jen bait aby navnadili na BCon a oznamej D4. Vsad se.

BR je vsichni proti vsem massive pvp posledni zivej vyhral
    JADE
    JADE --- ---
    zasvete me pls wtf is battleroayalle mod?!
    KORAL
    KORAL --- ---
    K3BAB: Doufám, že jen to ne ... tahle modní vlna zabijí celej herní průmysl. Každej to chce a každej to musí mít. Jenže trh už začíná bejt přesicenej ..
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Na Blizzcone maju zevraj oznamit BattleRoyale Diablo mod, mate niekto nejake dalsie info?
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Tak sezona pre mna uz skoncila. Dal som gr 96 do top 100 tabulky, duos tiez top 100 so suport monkom a nemam dalej chut to farmit. Chyba mi poriadny amulet. Na gr100 push bez amuletu mi to nedalo jediny schopny rift aby som to stihal s casom. Za cely cas som nedostal jedinu open mapu pri greter riftoch. Nemam fakt naladu donemoty farmit 1 stat na iteme, alebo rift kluce dokola. Augmentovanie ma tiez nebavi farmit. Prestalo ma to teda len bavit a idem si zapnut Batmana ktoreho som este nehral. Vidime sa dalsiu sezonu :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Mne to stale nedalo jeden pouzitelny rift na push. Zrejme tomu dam este dnes sancu a vyserem sa na to. Endgame nic moc.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Mysleli jsme si to. :) Tak super.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak je ten build na d-fans nejak “blight speed pestilance” nebo tak nejak od LordFluffy.ten hraju,ten je funny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam