JJOXER: To jsem byl ja.
Vcera jsem dostal zase depku u D3. Neni s kym hrat na NS, tak je clovek nucenej odpovidat na requesty do hry skupin para 5K plus paragonu. Typove co u toho travi 5-8 hodin denne. Jakmile udelas jednu chybu, tak te kopnou do prdele, kicknou ze hry ani se nerozlouci. Jak jsem rok nehral a nemam za sebou respektovanej klan, a navic jsem pragonem dost propadl proti prumeru, tak se mi to stava dost casto. Nicmene vcera jsem se seknul a ze neodejdu, dokud mi nereknou, co jsem udelal blbe. Tak jsme na sebe 5 minut cumeli - fakt, to je asi pod jejich uroven dat nekomu zpetnou vazbu - a pak mi barbar napsal, jestli mam Heal na Autokey, coz nemam. Tak mi rekl, ze to je ta prvni vec co jsem udelal blbe ... nasral jsem se, odesel, deprese .... :)
Tim nahore jsem si chtel jen trochu vylejt srdicko, nicmene ted pro to ma vazbu na to, co pises. Ja jsem Autokey pres ten trik na NUMLOCK nikdy nepouzival. Vetsinu postav co hraju, tak neustale drzim prave tlacitko a kdyz drzim prave tlacitko, tak mi to ten Autokey trik automaticky nepousti. Naopak pokud bych pravym tlacitkem klikal, tak to funguje. Jenze pak se stava z Diabla click fest, je to hlasite jak krava, boli prst, odejde mys a konec lazy hrani ...
Tim padem se chci zeptat. Chapu to cele blbe? Da se neustale drzet tlacitko mysi a channelovat hlavni utok, aby mi u toho automaticky byly spousteny skillu na 1,2,3,4? Nebo to opravdu jde jen tak ze zmenim styl hry z drzeni na klikani?
Dankesn