• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAESTRO_007: Tak jasně, Rathmu mám schovanou skoro celou v ancientu v kufru, jen tam čekám na ancient zbraň.

Co jsem koukal tak AS by mi byl k hovnu (beru to podle toho co říkal Rhykker, že je jedno jestli máte 1,50 nebo 1,69, že mety jsou 1.5 s 1.7
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ty primaly jsou malokdy pouzitelne, lepsi poradny ancient s ideal rollem, tady by se ti hodil misto critchance spis attack speed nebo cooldown, ten crit chance ti procne ta runa na corpse lance skillu

ale jinak je dobry na rathmu nebo witch doktora treba .)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JJOXER: Necro Pesti https://eu.diablo3.com/en/profile/Galdraxel-2795/hero/111917714
    Je to jen gem na survive, chesta a pásek +15% hp + spell Devour - Satiated, takže to dává neustále slušnej shield
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    J4C0B1M: pekne (: co hrajes za build? ten gem vubec neznam
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: ja si primaly pamatuju jenom jako galerii zoufalstvi :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    za dvě sézony 1. primal co se dá použít :))

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    sorry za OT,kdyz SZ
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HULIK: dik za gemy :)
    akorat asi nejde coop.ale koukam,ze jedes.hrajes ty urovne znovu na tezsi? ja jsem zatim na normal a nejak nevim,jak obtiznost zvysit
    HULIK
    HULIK --- ---
    ONDRA_PATA: Ahoj, uz hraju, je to super :-)
    Eternium, moje ID: KIHA CISA YASU 5203
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: mne se to nelibi.je to na me takovy ta cool rezba,kterych na me z reklam vyskakuje tuny.nebo mam aspon ten pocit,jak mi to prijde vsechno stejny
    ONDRA_PATA: ja bych spis doporucil demon hunter 5. Vypada to lip, hejbe se to lip a je to takove akcnejsi.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdyby mel nekdo chut zkusit diablovku na mobilu bez pay2win a desitek reklam,tak “Eternium”.
    vcera jsem to rozjel,nekoho potesi jednoduchost,nekoho cestina a nekoho “bycejnost” bezblistivych efektu a japonsky stylizace.
    a kdyby se vas hra ptala,tak vas zve ID VUZA YIVI GOKE 3947 (se musi jeste nekde vychytat,jak to zmenit) :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: mel jsem rozepsany dlouhy prispevek kde ti vsechno vyvratim, ale smazal jsem to a mas vicemene pravdu :)

jedine s cim nesouhlasim a nikdy mi v diablu nevadili a ani jsem je neresil jsou cheateri, tim ze tam chybi PVP a hraje to spolu max. 4 lidi, tak je nemam naprosto kde potkat a kdyz jo, neni vubec zadny problem leavnout hru, proste takovy blbecek mi tu hru nezkazi :)

spousta lidi tady hraje tyden nebo mesic sezonu a pak si da pauzu, nebo si nekdo uziva solo hardcore, vsechno chapu a rozumim jim, ti jsou vlastne spokojeni a nemusi vubec resit to co ty :) ....pro me osobne to prave diablo zacina pri fungujicim coopu v parte, to je pro me ta prava extaze a poteseni kdyz vsechno slape tak jak ma :) zadny uceny z nebe nespadl a clovek se neustale uci a objevuje nove veci, me bavi studovat hodiny nejaky build a gameplay, ktomu ladit ne na desitky procent, ale na desetiny vsechny skilly a vlastnosti.... mockrat jsem delal a udelam dalsi chyby, ale mel jsem stesti na pohodove a trpelive lidi co mi vysvetlili jak se to dela a nedela, stejne tak se ktomu snazim pristupovat ja.... ale holt pri takovemhle hrani je nutna ta parta a spravni lide, pak ti to cele kazi nejaky nervak nebo nekdo kdo nerespektuje ostatni atd. je to jako v realite kdyz mas spolupracovat s ostatnima... to je krasa a prokleti diabla tahle spoluprace, hraju s lidma co maji paragon 4k+ nebo 1k, ale jedno maji spolecne, nechaji si poradit a nechovaji se jak idioti.... kdyz nekdo dela neco spatne, reknou to normalne, kdyz nekdo umre tak se tomu zasmejou a snazi se tu hru ale zlepsit, kdyz jedno nebo druhe nefunguje tak je to spatne :) ..takovehle lidi znam a spocitam je na jedne max druhe ruce a proto uplne chapu ze nekoho ta hra muze maximalne otravit a znechutit... je to ale zacarovany kruh, lidi co tohle vsechno vi, maji vetsinou urcite naroky a naopak ti co to neresi tak se dostavaji stema druhyma do konfliktu, je tezke najit tu spravnou komunitu a partu lidi.. navic se to ruzne prolina a neni to opravdu jednoduche :)

mne to nebavi hrotit a nahanet pragony a farmit do nekonecna, ale je to zacarovany kruh, pro to co pisu v predchozim odstavci je toto vsechno vlastne tak trochu potreba :)

zapl sem ted Prey a nic jineho par dni nehraju, za cheat tam povazuju i save a load... na diablo nemyslim, akorat mi treba ted psal kamos kdy to d3 uz konecne zas zapnu, ze s tema debilama co tam jsou se neda hrat, takze ti dava za pravdu a ja uz vlastne ani nevim co jsem tim vsim chtel rict :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Tak to delat nebudu. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: cozeni je chozeni :-)
    plati to co rikas ..nesmis proste drzet klavesu na mysi, jinak to autocast prerusi.. musi to byt prerusovane klikani, coz je treba to toceni koleckem
    NJORL
    NJORL --- ---
    JJOXER: Predpokladam ze cozeni je utok. :) a pak to ten autocast neprerusuje?
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    NJORL: da se to, namarkuj si cozeni na sroll up scroll down, je to super
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: proto mi přijde ok hrát Diablo jen jako podzimní/zimní hru, na jaře/létě bych to v životě nezapnul, pro mě je to zběsilá farmící klikačka vhodná když je venku hnus, proto nehraju NS, dám si jednou za rok max 2 sezóny, všichni od začátku, nehraje roli kolik si tam strávil času před tim a je tam ta radost z itemu co tě boostne, což v NS defacto neni....a ani tu blbou sezonu nedohraju celou do konce :P
    NJORL
    NJORL --- ---
    A jeste jedna vec me presvedcuje o tom vykaslat se na D3 uplne. Taky se mi stava, a velmi casto, ze vlezu s tema paragonama do hry a pak jeden z nich zahlasi neco jako "cookie time" nebo jinou takovou hlasku. Pak zmizi ze hry a za chvili je invite do jine hry, kam ten clovek pozve vsechny hrace, se kterymi jel rift a v te hre jsou hotove vsechny bounty az na jeden dva kvesty. Ty kvesty se dojedou a clovek ma 5x2xbounty odmenu za cca 1 minutu.

Premejslel jsem, jak je to delany a jediny co me napadlo, ze ten clovek ma 2 ucty, druhej treba na NTB vedle PC, a na druhem uctu mu bot dela bounty. Ve chvili kdy uz je skoro hotovo, tak se pripoji z prvniho uctu k botovi, bota odhalis, pozve tam skupinu a vyberou si kesky.

Tim padem maji tito lide bez prace Primal vybavu v podstate za nic, mohou behat vysoke rifty a rychleji sbiraji paragon ... stavaji se z nich arogantni kokoti se kterymi se neda hrat.

To jsem se rozepsal :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JJOXER: To jsem byl ja.

Vcera jsem dostal zase depku u D3. Neni s kym hrat na NS, tak je clovek nucenej odpovidat na requesty do hry skupin para 5K plus paragonu. Typove co u toho travi 5-8 hodin denne. Jakmile udelas jednu chybu, tak te kopnou do prdele, kicknou ze hry ani se nerozlouci. Jak jsem rok nehral a nemam za sebou respektovanej klan, a navic jsem pragonem dost propadl proti prumeru, tak se mi to stava dost casto. Nicmene vcera jsem se seknul a ze neodejdu, dokud mi nereknou, co jsem udelal blbe. Tak jsme na sebe 5 minut cumeli - fakt, to je asi pod jejich uroven dat nekomu zpetnou vazbu - a pak mi barbar napsal, jestli mam Heal na Autokey, coz nemam. Tak mi rekl, ze to je ta prvni vec co jsem udelal blbe ... nasral jsem se, odesel, deprese .... :)

Tim nahore jsem si chtel jen trochu vylejt srdicko, nicmene ted pro to ma vazbu na to, co pises. Ja jsem Autokey pres ten trik na NUMLOCK nikdy nepouzival. Vetsinu postav co hraju, tak neustale drzim prave tlacitko a kdyz drzim prave tlacitko, tak mi to ten Autokey trik automaticky nepousti. Naopak pokud bych pravym tlacitkem klikal, tak to funguje. Jenze pak se stava z Diabla click fest, je to hlasite jak krava, boli prst, odejde mys a konec lazy hrani ...

Tim padem se chci zeptat. Chapu to cele blbe? Da se neustale drzet tlacitko mysi a channelovat hlavni utok, aby mi u toho automaticky byly spousteny skillu na 1,2,3,4? Nebo to opravdu jde jen tak ze zmenim styl hry z drzeni na klikani?

Dankesn
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam