• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Jinak asi nejzajímavější je konečná věta, kde se odkazují na to, že na D4 se opravdu už pracuje.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    J4C0B1M: jo, to jsem jel chvili na hc, nez jsem switchnul na pestilence .. ale ta obourucni zbran patri do kostky, ne? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: Ni kdybys roloval elemental damage tak mas pravdu. :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAESTRO_007: tak já to beru i tak že na primal se pak dá bez obav prásknout vysokej gem o krerym vis ze uz nebudes nikdy predelavat
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    tak je pravda ze zrovna u tech Reapers je rozdil oproti obycejnym s dobry rollem minimalni :) ...ale ma to cerveny ramecek a da se to nosit .)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: tak na všem přece hledáš nejlepší rolly, a popravdě abych našel kombinaci dobrej ctit, 20% ele (správný) a jeste 30%? Z tech 100 vyrobenejch bylo hratelnejch cca 5
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: A to nestaci normalni s 30%?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: je to na Rathma build kde potřebuješ globy na doplnovani esence, jak pise podemnou, spálíš všchnu esenci jednim castem Skeleton magů a skoro nemas jak doplnit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    J4C0B1M: jj tohl se da vyfarmit docel v pohode :-)

najdi si na diablofans face roll rathma build.. pekne funguje ze znecrem ve dvou
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: Naco Primal reapers?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    di do prdele :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    hh switchnu do Rathmy, udělamam rolly a zeptam se na /seasons jak vysoký GR speedruny bych mohlv asi tak chodit v grupě s znecrem, napíše mi týpek ňáký info a ať se kouknu na jeho profil, že on chodí přes 100, koukám má primal Reapers wrasp, ptám se kolik jich musel udělat, že prej jen 70 - docela luck, takže já jsem jich musel udělat 100, ale i tak mi to docela přijde jako ez primal pro každýho (kdo používá něco z craftingu).

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ad 1. s tim amuletem souhlasim,jen jsem to chtel slyset jeste od nekoho :)

ad 2. jeste jsem nasel rukavice,ktery za tyhle vymenim ;8chc,42chd,int,20% AD)

ad 3. ten ring jsem na planneru spatne vyplnil, je tam 192%

plne s tebou souhlasim,i ten dementni mec se snazim v kostce udelat,ale cas udelat minimalne 100x bounty moc neni... az nejakej natocim,hodim ho sem k porovnani.
    na druhou stranu primal ti da aspon plnou hodnotu bonusovyho statu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: u vetsiny buildu bych rekl, ze je lepsi ten primal bez elementu (vetsi vystupni dmg), ale treba konkretne u toho starpacku je arcane docela zasadni... ten build vlastne 90% casu nic nedela, cely dmg vychazi z jednoho skillu a jeste v arcane rotaci.... takze za me ten amulet s elementem :/ ...neni potreba mit maximalni dmg jako u jinych buildu..... zasadni je napriklad area dmg, coz ti papirovy dmg vubec nezvysuje, ale pro ten build je to strasne dulezite... imho lepsi obycejny mec nez ten co tam mas...

a dalsi zasadni vec je ten COE ring, ma strasne slaby gain element damage, 152% je hrozne malo. v souvislosti stim co jsem psal na zacatku, ze ten build dava dmg jenom v te arcane rotaci... takze dat tam prsten s mensim dmg, ale s gainem treba 190%.... tak je to obrovsky rozdil.. schvalne to vyzkousej....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    Diablo III Character Planner
    https://www.d3planner.com/102212529
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JJOXER: https://www.d3planner.com/ tam si na importuj a muzes si hrat :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: Si vyzkousej jak dlouho budes zabijet RG. Pripadne by na to mohly byt nejake online simulatory.

Skoda ze tu nejsou dummies a meraky dps jako ve WoW (:
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja ten reforge nenavidim.na desthwish (ne idealni) spotreboval 4k matrose. ted jsem zkousel traveler a jsem v tom zatim za 2k a nic.

a na to dotaz,jestli je tu nejak strpact wiz..
    mam primal s int,chc,chd,socket
    mam ancient s arcane,chc,chd (jen 50%),socket

kterej je lepsi? udela 20% arcane vic nez 50% chd?
    berme v potaz ten primal s top chc,chd a int oproti 9% chc a 50% chd
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    TRUMPETKA: taky je dostkrát reforgeovaná (30?), jelikož jsem si nevypnul peta, tak mi posbíral peníze z krabiček na Avarice a musel jsem v krátký době udělat 2x 50 krabic :D, ted dělám 1-2 kola ve splitu denně, takže surovin mám od každýho min 350, ale nemůžu reforgovat kvůli nedostanu forgotten soulům. Takhle si ancientní uděláš ez taky, a že to z reforge padá dost, tak každá 6-7 (imho, můj pocit)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam