• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: je to na Rathma build kde potřebuješ globy na doplnovani esence, jak pise podemnou, spálíš všchnu esenci jednim castem Skeleton magů a skoro nemas jak doplnit
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: Naco Primal reapers?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    di do prdele :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    hh switchnu do Rathmy, udělamam rolly a zeptam se na /seasons jak vysoký GR speedruny bych mohlv asi tak chodit v grupě s znecrem, napíše mi týpek ňáký info a ať se kouknu na jeho profil, že on chodí přes 100, koukám má primal Reapers wrasp, ptám se kolik jich musel udělat, že prej jen 70 - docela luck, takže já jsem jich musel udělat 100, ale i tak mi to docela přijde jako ez primal pro každýho (kdo používá něco z craftingu).

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ad 1. s tim amuletem souhlasim,jen jsem to chtel slyset jeste od nekoho :)

ad 2. jeste jsem nasel rukavice,ktery za tyhle vymenim ;8chc,42chd,int,20% AD)

ad 3. ten ring jsem na planneru spatne vyplnil, je tam 192%

plne s tebou souhlasim,i ten dementni mec se snazim v kostce udelat,ale cas udelat minimalne 100x bounty moc neni... az nejakej natocim,hodim ho sem k porovnani.
    na druhou stranu primal ti da aspon plnou hodnotu bonusovyho statu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: u vetsiny buildu bych rekl, ze je lepsi ten primal bez elementu (vetsi vystupni dmg), ale treba konkretne u toho starpacku je arcane docela zasadni... ten build vlastne 90% casu nic nedela, cely dmg vychazi z jednoho skillu a jeste v arcane rotaci.... takze za me ten amulet s elementem :/ ...neni potreba mit maximalni dmg jako u jinych buildu..... zasadni je napriklad area dmg, coz ti papirovy dmg vubec nezvysuje, ale pro ten build je to strasne dulezite... imho lepsi obycejny mec nez ten co tam mas...

a dalsi zasadni vec je ten COE ring, ma strasne slaby gain element damage, 152% je hrozne malo. v souvislosti stim co jsem psal na zacatku, ze ten build dava dmg jenom v te arcane rotaci... takze dat tam prsten s mensim dmg, ale s gainem treba 190%.... tak je to obrovsky rozdil.. schvalne to vyzkousej....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    Diablo III Character Planner
    https://www.d3planner.com/102212529
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JJOXER: https://www.d3planner.com/ tam si na importuj a muzes si hrat :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: Si vyzkousej jak dlouho budes zabijet RG. Pripadne by na to mohly byt nejake online simulatory.

Skoda ze tu nejsou dummies a meraky dps jako ve WoW (:
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja ten reforge nenavidim.na desthwish (ne idealni) spotreboval 4k matrose. ted jsem zkousel traveler a jsem v tom zatim za 2k a nic.

a na to dotaz,jestli je tu nejak strpact wiz..
    mam primal s int,chc,chd,socket
    mam ancient s arcane,chc,chd (jen 50%),socket

kterej je lepsi? udela 20% arcane vic nez 50% chd?
    berme v potaz ten primal s top chc,chd a int oproti 9% chc a 50% chd
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    TRUMPETKA: taky je dostkrát reforgeovaná (30?), jelikož jsem si nevypnul peta, tak mi posbíral peníze z krabiček na Avarice a musel jsem v krátký době udělat 2x 50 krabic :D, ted dělám 1-2 kola ve splitu denně, takže surovin mám od každýho min 350, ale nemůžu reforgovat kvůli nedostanu forgotten soulům. Takhle si ancientní uděláš ez taky, a že to z reforge padá dost, tak každá 6-7 (imho, můj pocit)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    J4C0B1M: takova pekna kosicka, proc ta moje nevypada taky tak? :D (haluzne dropla docela fajna jessetta, ale tragoulovka ani za boha a kdyz uz, tak absurdne low dmg) ... a letosni sezona mi taky prinesla prvni pouzitelnej primal - tragoul set kalhoty
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jj solo rathma AS, ratruny spis CDR
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    IMPROVIZACE: jo tohle.mas vtom pripade spravne, tohle neni klasicka rathma, ale na speed runy. tam klidne hodne toho cdr. as se tam nosi misto dmg treba na zbrani.. prohlidni si video od toho typka a dej pauzu kdyz ukazuje inventar a nastuduj jak to ma na rolovane :D
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MAESTRO_007: hmm.. ja se teda snazim zamerovat primarne na mage dmg% a phys dmg% a sekundarne na chc,chd,cdr .. na AS tak nejak prdim dost..
    inspiroval sem se nejvic tady
    tohle je moje
    kde sem co cet asi jen tak nedohledam.. ja sem toho prosel docela spousta kdyz zacinala sezona abych aspon trosku vedel co delat.)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    IMPROVIZACE: u rathmy podle sem aspeed breakpoint neresil. TaT v kostce je samozrejme zaklad, na ostatnich predmetech chc a chd a k tomu AS idealne.. cim vic tim lip...

klidne posli kdes to cetl, mrknu na to
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    J4C0B1M: opasek zustava ten na redukci dmg, bez neho rychla smrt :-) tam je vicemene vsechno stejne jako na tvem buildu, zmeni se akorat bracers, gemy a skilly :-)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    sem si vas tady precet a tohle me trosku zas sere..
    ja hraju jednou za uherak a vim prd
    projizdel sem net jestli ma rathma nejaky AS breakpointy pro mage a prijde mi ze kazdej trvdi neco jinyho..
    nekde ze breakpointy nejsou.. jinde ze je na 1.61 .. ted tady ctu ze 1.5 a 1.7
    nikde nevidim jestli se bere TaT v kostce jako automatika nebo ne...
    odkud mam brat informace ktery sou pravdivy?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAESTRO_007: jo jasně, zapomněl jsem wristy a Witching hour
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    na vsem musis mit 7 a na jedne veci muzes mit 6, pak mas presne 2.0

zbran je stejna jako mas ty, ta kosa :-) a je potreba bracers s as (treba lacuni)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAESTRO_007: jj to máš pravdu, snad 2 dny zpátky jsem to viděl v topce u někoho narollovaný, na všem AS, ale to ti udělá přes 2.0? S jakou zbraní?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam