• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: kolik maj. Nevidim to na mobilu
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    O rng boh, ked uz nam das Diablo 4, daj aby sme tam mohli vyuzit konecne magic find, vrat nam tradovanie itemov a daj nam kopec zabavy a nefailuj ako pri starte Diabla 3. Mozno by bolo super aj vratit 8 man multiplayer, nech je to poriadne maso.

MAESTRO_007: Super rifta, mozno si dalsiu sezonu zlosim suport barba, tuto sezonu som nad tym rozmyslal, len sa mi do toho moc nechcelo, kedze tym sezonam nedavam tolko casu a prestava ma to bavit v dost kratkych casoch. Obdivujem ludi, co ich to bavi este drtit 16 hodin denne a farmit tak velke paragony.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Kdyz tak vidim ty paragony tak si rikam ze Spis zivot jde dohrat na Diablu :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    jediny dulezity, co me zajima na D4 je, jestli ti co maj collectorky a deluxe edice, tak jestli dostanou neco do novyho projektu :D

no 2 a pul tydne a dozvime se vse :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    a pak ze nejde diablo dohrat .))

Diablo 3 | GR150 4man (PoV Barb Support)
    https://www.youtube.com/watch?v=XNI0sUmaC8Y

GR120 Done on every classes ! WORLD FIRST - The Movie
    https://www.youtube.com/watch?v=yxkK6frXttM
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: takže to je tak, jak jsem si myslel a nemáte nic, co bych nezkoušel, kromě té party :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    KID_MCHUTT: Ono to chce ale taky ty rifty behat v parte. Solo se beha na massacre bonus
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JCD: no na dnešek už má... a pixel velikosti špatně zmenšeného slona... nebrat. :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    JCD: V rámci srandy ... Má protože 800x600 :-D
    JCD
    JCD --- ---
    KID_MCHUTT: d2 nema hnusnou grafiku, co to je za rouhacstvi ;)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KID_MCHUTT: Omlouvam se, opravoval jsem preklep a byl si moc rychlej
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JANDOS: koukám, že tu bílá díra... :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KID_MCHUTT: Jo, grafika a animace vypada jako za krale klacka. Ja uz si na to teda zvykl pac v tom bordelu to stejne tolik nevnimas. To je podle me jedina nevyhoda PoE. Proste jedna hra je od Activision Blizzard a druha od malyho studia.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JANDOS: njn... to je třeba pro mě důvod, proč jsem to sice zkusil, ale nevydržel u toho - na 4k to Diablo vypadá rozumně (i když 8cm postavička je taky zlo), ale PoE se skoro nedá hrát
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JANDOS: a furt má PoE tak hnusnou grafiku jak z D2?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    J4C0B1M: Kdo v PoE nema zajem o late game tak ho delat nemusi, ale aspon tam nejakej smysluplnej late game narozdil od Diabla kde muzes akorat tak behat do zblbnuti R+GR. Navic vsechny "spravny" buildy v diablu jsou veskrze forcnuty skrze set bonusy od blizzardu.
    Ale tak kazda hra ma svoje Diablo je urcite vic zamereny na casual lidi a min na no-lifery i samotny devs rikali ze nevnimaj PoE jako konkurenci, ale kdyz se podivam kolik lidi hraje PoE a kolik Diablo 3 tak by mozna meli.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (ale je fakt, že mě to levelování nebaví, takže to trvá i tím, že se mi nechce jet naplno)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    J4C0B1M: to dělám a stejně to trvá dlouho... :/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: co konkretne te zajima? Ted v tom topim cas jak kdysi v diablu. Navykovka solidni.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja bych chtel D2 ve fullhd kabatku a s prijemnejsim ovladanim a sem spokojen :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam