• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jako jsou to totalni dementi, oznamit na blizzconu kam jezdej nejvetsi hardcore fanoussci a PC/konzole komunita ze dali Diablo cinananum aby ho udelali na mobil, co si jako mysleli ??

Ano v cine je obrovskej trh s mobilnima hrama (kdejaka sracka tam ma vetsi obrat nez napr. League of Legends) nepochybuju ze to bude vejvar tam. Ale meli rict alespon NECO dalsiho. Ze treba delaj na ctyrce, dat druida do trojky nebo cokoliv. Tohle byl epic fail.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nemám po tom oznámení chut ani na D3 ... a co koukám do přátel, tak v podstatě nikdo už nehraje od toho blizzconu.
    Vážně lidi naštvali ...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MR_DAN: o max levelu to vubec neni, to spatne chapes :)
    Zalezi jakej mas gear a jak moc dobre postaveny build.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    OTAVA: jako vygrindovat v PoE na max level to je taky sileny...

ja to mobilni diablo definitivne vyzkousim (z myho kapesnyho to snad koupit pujde), i kdybych to mel hrat v emulatoru na pc, coz takrka stopro budu
    a budu se snazit strasne nemit predsudky a hledat na tom proc by me to vlastne melo bavit, tak schvalne jak to dopadne
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja ted vyzkousel POE a jako za me dobry. Za chvilio zacina nova sezona a uz ted se tesim :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Hlavne jsou trhy (asie), kde lidi na PC temer nehraji a tam prave chce Blizz penetrovat s mobilnim diablem.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    JADE: jsem se zasmal az mi malem vypadly zuby :D

JCD: no ale ma to bejt MMO (asi bude hodne jednoduchy) a tam tech 12letych docela byva... treba si je chteji nejak vycvicit
    JCD
    JCD --- ---
    MR_DAN: na druhou stranu kdyz detem ukazu diablo na pocitaci tak tezkej nezajem, dal si pari na mobilu nejake pro mne uplne neuchopitelne hry. Tak nechapu na koho ma vlastne blizzard namireno. My jsme na to moc stary a pro mladezniky je zase prilis stary ten arpg koncept :)
    JADE
    JADE --- ---
    MR_DAN: nezda...jsi too old ! :D
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    jsem nad tim tak premyslel a neni mozny, ze proste uz nejsme cilovka blizzardu? mozna zamerny switch?
    protoze kidsteri, cucaci a nedomrlcata pari vesmes na mobilech ... nebo ze mi to jen zda? :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BARTUC: Ze zacatku me to prave bavilo ze to jelo na ten automat... akorat to velmi brzo omrzi, tak jsem zvedav jak to vyresi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: hlavne pokud to bude stejny jako ten lineage II tak to bude strasna sracka. Tam tu hru v podstate nehrajes, jen pustis auto a cau
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Takovejch věcí bych si představoval...tohle by šlo určitě taky v apce - a to zlehčit enchanting

a) přidat automaticky nastavitelnej rollovač - někdo to může označit za lenost a chápu, že ze začátku (sezóny) neni tolik materiálu a stačí si narollovat např. 46% z 50 a člověk to dořeší později a je potřeba pár rollů, ale později nebo v non-season, kdy je materiálu tři prdele je to jen otravná ztráta času. Představoval bych si, že bych si zvolil stat, maximální počet rollů a kolik tam chci. Tuhle sezónu jsem pro 100% CHD na Haunted Visions musel udělat 270 rollů a 50% CHD na Witching Hour ňákejch 150. Běželo by to třeba dvojnásobnou rychlostí, zas ne aby to bylo instatní, a člověk by si mohl dojít pro pití a když by se vrátil, tak by to měl ))

b)l dělat to tak jak to je do teď, ale jak říkáte, v apce někde v mhd
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jj presne nad tema bountynama jsem se dnes rozciloval,ze by to bylo dobry delat po ceste domu na mobilu.
    behat klice,poradek v truhle atd.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Imho mel Blizzard udelat neco jako D3 mobile companion app. Predstavuju si napriklad D3 na mobil, ktera mi umozni delat bounty nebo jenom behat Torment rifty a odmenu si pak vyberu v PC hre. TO by byla bomba.

Fakt nechapu, proc bych mel hrat tu samou hru stale od zacatku na trech ruznejch platformach ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRIPLT: lineage 2 na mobily nejvetsi shit
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KORAL: Jojo vsechno to vypada stejne... i Lineage2 na mobilni zarizeni... :/
    KORAL
    KORAL --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    To me bavi :D

DIBONE
    DIBONE --- ---
    WRATA: Taky jsem si dislajknul... :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam