• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Nejde to nejak pres capslock?
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: popravde s macem nevim jestli to vubec jde...ja treba bez num padu na klavesnici jsem taky v pici ;S
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MAESTRO_007: Hmmm vyzkousim :))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TRIPLT: ve vetsine buildu to chce mit devour na autocast... kazde sosnuti zvysuje odolnost a manualne to mackat porad skoro nejde :-/
    NJORL
    NJORL --- ---
    tak Impale DH bez augmentu para 1000K 100 speed s prstem v nose za 7 minut. a to to ani neumim moc hrat :) pekny patch
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: wize a monka asi.uvidime
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: to asi budou vzhledem k poctu lidi v clanu a na sezone obecne...pojedes wizze ? takze rikas v 19h mas para 500+ a bosstnes me 0-70 ?! :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: chci ji tentokrat hrat naplno.ani mi nejde o ukoly,jde mi o GRka.zalezi,jestli budou stali lide
    JADE
    JADE --- ---
    popravde jedina vec co me donuti hrabnout na sezonu je kosmetika...v tomhle pripade ty kridla beru, ale jinak me ani nehne ! :S ONDRA_PATA ty to budes na sezone nejak hrotit ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HULIK: psali CEST
    HULIK
    HULIK --- ---
    CHEWBACCA: 5:00 p.m. CET in Europe
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    v kolik začíná sezona?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    S tim Necrem to je fakt pravda :( dmg by byl ale zabije me vse co na koukne...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja si nastesti nechal jak LoN WD,tak jsem vcera postavil LoN wiznu (skoda,ze za primal neni bonus navic).
    nicmene prvni v ladderu (gr150) 4man group je LoN wiz (non starpact) a LoN thorns necro (non corpse lance).
    s N4M6 jsem dal gr110 solo stejne tak jako s tal rashou.urcite se dostanu na 115,az tam dam augmenty.
    na farmeni super multishot,WW barb a WoL monk.jiste i jiny buildy,vic jsem jich na farmu nezkousel.
    WW barb speed GR80 pujde pod 3 minuty,nechal jsem starej build.
    co se preziti tyce,tak vzhledem k narustu dmg je prostor pro nasazeni armor/allres gemu na sebe a trochu vic vitality z paragonu.chce to trochu balanc.
    v sezone pak bude narust dmg/toughness diky jednomu volnymu slotu misto RoRGu.
    impala se zda byt zatim nejsilnejsi solo build.
    ja i par lidi mame pocit,ze v riftech pada min legend jak z truhel,tak z elit. driv to cinkalo casteji.
    mozna kdyz nekde pridali,museli i jinde ubrat...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zejtra zacina sezona ?

Tak to ho zacnu zitra. Ted jsem pobehal hodku a jo corpse explosion je fajn, dostal jsem chut na dvojku :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HULIK, J4C0B1M: právě, proto mě to překvapilo :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HULIK
    HULIK --- ---
    KID_MCHUTT: zítra
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    to už je nová sezóna?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ja ho koupil za 170 kacek a chci ho hrat spis pro zabavu nez to nejak honit jako driv. Tak se uvidine ve hre, doufam ze me to udrzi
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jop urcite skeleton build je...ale bojim se ze necro ted pujde do sracek..v patch note se pise, ze zlepsili jen tragoul set, kterej se uz 2 myslim patche nehraje, jinak to zustalo vicemene stejne, takze papir co sice ma dmg, ale nevim jak s tim lidi soluji ty 120 pro me nerealna predstava...uz na 100 jsem furt tuhej ;S
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam