• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: v sezone na switchi to s multishotem vytlacili na gr 150. Necro pouze na 115. Tak je sance dostat se do zebriku opet :-) hlasim lvl 64 :)))
    NJORL
    NJORL --- ---
    Poslusne hlasim GR 110 za 13 minut. Jen by me zajimalo co se ted tak speeduje ve ctyrech na XP. Vite nekdo?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jj za 4 hodinky dokonce paragon 100. a to jsme se s tim trochu placali,protoze jsme furt vymysleli,jak bejt jeste rychlejsi az jsme nakonec byli pomalejsi :D
    ale ten leveling ne bavil
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: boost pomuze, ale i tak jsem tu predminoulou dal ciste solo, bez pomoci asi za 5 veceru...jde predevsim o efektivitu hrani...uz jen kdyz se podivas na nejakou season leveling guide, pochopis ze rozhodne jit pribh od 0 na normal neni zdaleka tak efektivini, jako rozjet hned normal rifty na hard+, nasadit pri prvni prilezitosti itemy na boost xp atd. takze vylevlis to za treba 3-4 hodiny misto 3-4 veceru kdybys to jel jak vocas pribehem a da se pokracovat...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: to ja nepsal, nicmene zivotnost sezony je hodne kratka, pokud nejses fakt nadsenec
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC: No potom mi ale prijde zvlastni psat "sezona ja nudna a kratka, za jeden den nemam co delat"
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: malo boostis :-) Potahal jsem kamose. cca 10 minut 1 - 70 a za naslednou cca hodku hrani jsme dali para 400 tusim. Celkem pohoda :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MPEGYNA: kdo by hral standart, to se snad ani nehraje :P to je uplne to samy jak sezony v Diablu :)

ja si rekl v S16 ze jdu do HC a zas me to bavi diky tem nervum :D
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Caute, tuto sezonu 2x RIP, ale potom sa zacalo aj celkom darit :)

Dnes som sa rozhodol, ze zalozim support monka asi po 10 hodinach od spravenia charu to dopadlo takto.

SEASON 16 GR 110 Rank 21 DUOS w/ constik44 //// MONK + DH
    http://www.youtube.com/watch?v=TUCu49j2dos

Jasne, ze mi to pomohlo si polevlit gemy na crusa a s tym to potom trosku neskor dopadlo takto ^^

SEASON 16 HC CRUS GR 102 RANK 6 RUN
    http://www.youtube.com/watch?v=PuEnHBsvmZw

Snad pobavilo :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Ciste jen pro srovnani jo. PoE char guide https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951 vs libovolnej diablofans build. Lidi ktery uz to nejakou dobu hrajou maji dost zkresleny predstavy o tom jak ta hra vypada pro novacky. Nejlibovejsi vec je ze kdyz zabijes nejakyho urcity story bosse tak dostanes -30% ke vsem resistum a kdyz to nevis tak zacnes resit proc si to krajel jak nuz maslem a najednou te dava mob na ranu.
    Ja se kazdopadne k POE vracet nebudu a pockam na Wolcen kterej zda se bude presne mezi D3 a POE co se narocnosti hernich mechanik tyce.
    MPEGYNA: nekdy tomu dam zas sanci :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    AVATAR: jasny np. ja wow i d3 prestal hrat, protoze me to prestalo bavit a hlavne kvuli pristupu blizzardu k udrzbe techto her. poe melo definitivne horsi grafiku nez d3, kdyz jsem to zacal hrat, ale i tak me to chytlo a od te doby se hra, narozdil od d3, posunula nesmirne dopredu ve vsech smerech.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: vtip ja vim.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: No zas takova prdel to neni kdyz jedes solo. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ja sem ted rozjel sezonu na pc a docela me to chytlo. Vazne koketuju s tim ze to poridim i na switch takze mozna budes mit partaka (ale moc to neumim).

1000 plvl za mesic? Tos to pekne flakal :-)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jn tak to jde, ale pod 100 je to k prdu uz mno ;S
    MPEGYNA: blby je ze ja jsem bejvalej WoWkar mno...ja vzdycky kdyz mam diablo krizi zapnu na mesic WoW a to me tak pohlti ze to zas musim prestat hrat, protoze RL jde do haje :) proto dohravam i sezony za 3-4 dny..kdyz me neco chytne, spatne se poustim ;[
    MPEGYNA: zkousel jsem to asi pred pul rokem a neprekous to
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    JADE: kdo se boji nesmi do lesa. fakt se tim nenech odradit. kdyz ti to nebude po chuti, mas tu porad D3. akorat je potreba prokousat se nekam do prvnich map, coz je varianta riftu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Zatim 5x100
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jinak kolik mas augment ? 110 uz je docela tuhy...ja budu muset preaugmentit asi 96tkovy kusy na 106 abych to zvladal v pohode ;S
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam