• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC, J4C0B1M: na sezone jsou lidi 2k+ ano...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: ano,dokonce se to v textu pise
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja si obligatne postavim one punch monka a k tomu leap barba a jsem spokojenej :-D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: Tak jasně, když jsem viděl 1. den běhat někoho z FL 4-men 80', tak teď běhá 115s, paragony jsou posunutý, protože se posunula dmg/buildy, jsme teď ňákej ten tejden, dva napřed oproti minulý sezóně, ale tak to se dalo čekat
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: je to doufám jen na ten Switch?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: mno ja taky, ale kamos to treba hodne hroti a vcera sem ho na sezone videl behat s nejakejma 1500 paragony. Ja jeste nemam ani 800... ale vcera sem dal GR 100 s monkem, tak celkem pohoda :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    LOL

Suggestion - save editor for diablo 3 | Page 16 | GBAtemp.net - The Independent Video Game Community
    https://gbatemp.net/threads/save-editor-for-diablo-3.522009/page-16

Jak si zkazit hru :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    já furt myslel, že se bavíme o sezóně, když je aktuální ))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: na sezone?
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: 1.2K a jde to v pohode
    JADE
    JADE --- ---
    J4C0B1M: 2,3k+ a to jsem docela low oproti ostatnim, standart je dneska 3k+
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    jaky mate para ze chodite 105s :D ja ted dingnul 800 a jsme rad a hraju zas dost
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FORTRESS: oboje tě vzrušuje, rád bys to zažil, ale bojíš se do toho jít, protože to obnáší nejdřív vylevelovat mrdáním koz v horách? :P
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: ano ano...
    JADE
    JADE --- ---
    takze se da rict, ze spis naboostili tu solo platformu...s borcema jsme zkouseli 125 v novem slozeni a slo to stejne bidne jako predtim
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Tak to zbi dobre. To znamena ze 4 men silnejsi neni. Takze opravdu patch pro solo hrace
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: speed solo 105 az 110...speed party 120-125, chodi se boss killer upravenej impale dh a trash killer, charge barb...supporti stejny, pripadne se za barba dava jeste support wizz :S
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Rekordy na lolzolích jsou jako dětské svatby.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: uz to ctu, pry jdou editovat staty na switchi u savu. to se mi nelibi :-/
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: Ta otazka je spis jestli se z pohledu vyse riftu zmensily nuzky mezi solo a 4hrou. Driv speed byl tak 90 efektivne za 5 minut solo vs 125 4man za cca 6 minut. Pokud to ted je 105 vs treba 130 me zajima.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam