• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: uz to ctu, pry jdou editovat staty na switchi u savu. to se mi nelibi :-/
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: Ta otazka je spis jestli se z pohledu vyse riftu zmensily nuzky mezi solo a 4hrou. Driv speed byl tak 90 efektivne za 5 minut solo vs 125 4man za cca 6 minut. Pokud to ted je 105 vs treba 130 me zajima.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: co koukám na chat, tak se často hledá Impale DH a Charge barb na speedy
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Ten GR 150 je imho podvod protoze druhej pod nim dal 120 nebo tak neco.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: v sezone na switchi to s multishotem vytlacili na gr 150. Necro pouze na 115. Tak je sance dostat se do zebriku opet :-) hlasim lvl 64 :)))
    NJORL
    NJORL --- ---
    Poslusne hlasim GR 110 za 13 minut. Jen by me zajimalo co se ted tak speeduje ve ctyrech na XP. Vite nekdo?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jj za 4 hodinky dokonce paragon 100. a to jsme se s tim trochu placali,protoze jsme furt vymysleli,jak bejt jeste rychlejsi az jsme nakonec byli pomalejsi :D
    ale ten leveling ne bavil
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: boost pomuze, ale i tak jsem tu predminoulou dal ciste solo, bez pomoci asi za 5 veceru...jde predevsim o efektivitu hrani...uz jen kdyz se podivas na nejakou season leveling guide, pochopis ze rozhodne jit pribh od 0 na normal neni zdaleka tak efektivini, jako rozjet hned normal rifty na hard+, nasadit pri prvni prilezitosti itemy na boost xp atd. takze vylevlis to za treba 3-4 hodiny misto 3-4 veceru kdybys to jel jak vocas pribehem a da se pokracovat...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: to ja nepsal, nicmene zivotnost sezony je hodne kratka, pokud nejses fakt nadsenec
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC: No potom mi ale prijde zvlastni psat "sezona ja nudna a kratka, za jeden den nemam co delat"
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: malo boostis :-) Potahal jsem kamose. cca 10 minut 1 - 70 a za naslednou cca hodku hrani jsme dali para 400 tusim. Celkem pohoda :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MPEGYNA: kdo by hral standart, to se snad ani nehraje :P to je uplne to samy jak sezony v Diablu :)

ja si rekl v S16 ze jdu do HC a zas me to bavi diky tem nervum :D
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Caute, tuto sezonu 2x RIP, ale potom sa zacalo aj celkom darit :)

Dnes som sa rozhodol, ze zalozim support monka asi po 10 hodinach od spravenia charu to dopadlo takto.

SEASON 16 GR 110 Rank 21 DUOS w/ constik44 //// MONK + DH
    http://www.youtube.com/watch?v=TUCu49j2dos

Jasne, ze mi to pomohlo si polevlit gemy na crusa a s tym to potom trosku neskor dopadlo takto ^^

SEASON 16 HC CRUS GR 102 RANK 6 RUN
    http://www.youtube.com/watch?v=PuEnHBsvmZw

Snad pobavilo :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Ciste jen pro srovnani jo. PoE char guide https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951 vs libovolnej diablofans build. Lidi ktery uz to nejakou dobu hrajou maji dost zkresleny predstavy o tom jak ta hra vypada pro novacky. Nejlibovejsi vec je ze kdyz zabijes nejakyho urcity story bosse tak dostanes -30% ke vsem resistum a kdyz to nevis tak zacnes resit proc si to krajel jak nuz maslem a najednou te dava mob na ranu.
    Ja se kazdopadne k POE vracet nebudu a pockam na Wolcen kterej zda se bude presne mezi D3 a POE co se narocnosti hernich mechanik tyce.
    MPEGYNA: nekdy tomu dam zas sanci :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    AVATAR: jasny np. ja wow i d3 prestal hrat, protoze me to prestalo bavit a hlavne kvuli pristupu blizzardu k udrzbe techto her. poe melo definitivne horsi grafiku nez d3, kdyz jsem to zacal hrat, ale i tak me to chytlo a od te doby se hra, narozdil od d3, posunula nesmirne dopredu ve vsech smerech.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: vtip ja vim.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: No zas takova prdel to neni kdyz jedes solo. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ja sem ted rozjel sezonu na pc a docela me to chytlo. Vazne koketuju s tim ze to poridim i na switch takze mozna budes mit partaka (ale moc to neumim).

1000 plvl za mesic? Tos to pekne flakal :-)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jn tak to jde, ale pod 100 je to k prdu uz mno ;S
    MPEGYNA: blby je ze ja jsem bejvalej WoWkar mno...ja vzdycky kdyz mam diablo krizi zapnu na mesic WoW a to me tak pohlti ze to zas musim prestat hrat, protoze RL jde do haje :) proto dohravam i sezony za 3-4 dny..kdyz me neco chytne, spatne se poustim ;[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam