• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BARTUC: Vsazim na boty :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Na tom switchi to je zase docela zabava. Dokazu u toho i chvilku posedet denne :)

JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: tenhle je tam prave ten armor-prsten o kterym mluvi Maestro...ale mas pravdu DMO byl drzak jak svine, to je pravda...ale byla to neskutecna pizlacka takova ;[
    BARTUC: rozumim, hele vono taky tohle drceni neni pro kazdyho...stejne si myslim, ze musij mit boty...to te podle me proste takhle hrat ani bavit nemuze ! :S
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MAESTRO_007: diky
    JADE: tal rasha? zvazuju jeste DMO build s frozen orbem ktery presne tal rasha myslis?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: to asi ne, ale nejsem ted u kompu a nez dorazim domu, tak na to zapomenu :-D ja si to hraju lazo plazo a dycky jen tak tejden max 14 dni po zacatku sezony, pak me to vetsinou prestava bavit.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: runa na energy armoru je ta jak hitne nepritele na vetsi vzdalnost nez 20 yardu a to procne prsten kde je snad 80%%dmg redukce, v riftu to mas procle vicemene pak neustale
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER: mimo archonu formu chcipnes hned, na hc bych to nehral... nejvetsi drzak mi prijde prave ten meteor build co rikas, ale ja to zasadne hral s tim prstenem co ti pridava obrovskou dmg redukci kdyz da energy armor hit.... dlouho jsem d3 nezapl tak si nepamatuju nazev, ale proste nehrat to s ice armorem na stunovani... k tomu das arcane torrent co dava pri kouzleni dals redukci a byl to neskutecny tank
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: mno hrat wizze na hc bude asi fakt hc...zadnej build bych tam nenazval safe ! :D ale kazdopadne firebiord je mrtvev a archon je hodne specifickej na gear roll i hrani a ve finale nedoporucuju ani jeden...co mi prijde celkem safe a hlavne, ze to naklada je ten novej tal rasha...ta 70solo na sezone nebyla problem anio jsem nemel rollnutej geat a para nekde sotva 450 ?! ;S
    BARTUC: tak ona kdyz se pak speeduje ta 125 a klidne verim ze 8-10hodin denne, tak to skace...ale asi by nebyl problem nekoho ze zebricku inspectnout a podivat se na time char played ?
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Ja konecne doskladal firebird meteor build az na par veci a v porovnani s predchozima sezonama mam strasne malo HP, jsem nekde okolo 20mil a ono v tom HC je to uz kolem torment VIII celkem o drzku.
    Je na wize nejaky safe build? Mam opravdu jit do toho lightning archona?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: to by me celkem zajimalo kolik casu hrajou tyjo. Kamos sice chodi do prace, ale jinak korome 9h co venuje raidu ve wow nolifi d3 ted a nema ani 2k a to chodi v premade grupe speed runy.
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC, J4C0B1M: na sezone jsou lidi 2k+ ano...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: ano,dokonce se to v textu pise
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja si obligatne postavim one punch monka a k tomu leap barba a jsem spokojenej :-D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: Tak jasně, když jsem viděl 1. den běhat někoho z FL 4-men 80', tak teď běhá 115s, paragony jsou posunutý, protože se posunula dmg/buildy, jsme teď ňákej ten tejden, dva napřed oproti minulý sezóně, ale tak to se dalo čekat
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: je to doufám jen na ten Switch?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: mno ja taky, ale kamos to treba hodne hroti a vcera sem ho na sezone videl behat s nejakejma 1500 paragony. Ja jeste nemam ani 800... ale vcera sem dal GR 100 s monkem, tak celkem pohoda :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    LOL

Suggestion - save editor for diablo 3 | Page 16 | GBAtemp.net - The Independent Video Game Community
    https://gbatemp.net/threads/save-editor-for-diablo-3.522009/page-16

Jak si zkazit hru :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    já furt myslel, že se bavíme o sezóně, když je aktuální ))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: na sezone?
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: 1.2K a jde to v pohode
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam