• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Upgradem ze zlutaku myslim
    WRATA
    WRATA --- ---
    Tak zrovna Kukri se dalo docela dobre craftnout
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: jojo, myslim ze tech drop rate itemu nejak balancovali, ale zrovna tahle picovina pada fakt malo...nastesti uz je to hodne davno, co to bylo aktualni ;D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kukri nepadá moc ani teď a to je už k hovnu :)
    JADE
    JADE --- ---
    NYRLEM: nakonec to stejne jede podle paragonu...dej para 500 a prstynek budes mit hned;-) je to delany samozrejme tak, abys nemel vsechno hned a mam odzkouseno, ze ten para 500 je takovej meznik, kdy ti napada vsechno...samo neni to podminka, vzpominam ze v praveku jsem nekde na para 700 rozjizdel witch doctora a Starmetal Kukri ktery jsem potreboval, nepadlo ani za boha :-D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    NYRLEM: Ber to tak, ze za tech tvych 2K DB nekdo jinej dostal peknej primal (:
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    JJOXER: z kadaly prsten tahat nebudu a v kostce jsem utratil tak 2k death breathu
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    NYRLEM: co na to Kadala a Kanais cube?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    450 paragonu a porad mi nepadl ten zkurvenej elusive ring, kterej potrebuju, abych dal 70 grift solo :(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ten speed necro se neda. Uz druhej den mi je z toho blbe.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: osobne jsem dal pryc vitalitu,protoze hatred se fakt hodi. aspon u moji N4M6
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    1. (a poslední) nositelný sezóní primal a je od Kadaly - na to je snad nejhorší šance, ne? Snažim se u ní vytočit Anc Dead man's legacy, protože N6M4 nehraju a na Impale se teprve chystám a moc z něj nadšenej ani nejsem. Místo hatred rege dát Area dmg a je to ok ne? Jasně ještě místo vitality by mohla bejt Cost reduction, ale...

BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: ja za svych mladych let hral lineage 2, takze jsem byl zvyklej na grind jak prase a dokazu si predstavit, ze i to diablo bavi pokud to behas se 3 dalsima lidma a kecate u toho, ale je to sila. Ted tomu dam dycky tak hodku max a to mi staci
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BARTUC: Vsazim na boty :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Na tom switchi to je zase docela zabava. Dokazu u toho i chvilku posedet denne :)

JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: tenhle je tam prave ten armor-prsten o kterym mluvi Maestro...ale mas pravdu DMO byl drzak jak svine, to je pravda...ale byla to neskutecna pizlacka takova ;[
    BARTUC: rozumim, hele vono taky tohle drceni neni pro kazdyho...stejne si myslim, ze musij mit boty...to te podle me proste takhle hrat ani bavit nemuze ! :S
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MAESTRO_007: diky
    JADE: tal rasha? zvazuju jeste DMO build s frozen orbem ktery presne tal rasha myslis?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: to asi ne, ale nejsem ted u kompu a nez dorazim domu, tak na to zapomenu :-D ja si to hraju lazo plazo a dycky jen tak tejden max 14 dni po zacatku sezony, pak me to vetsinou prestava bavit.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: runa na energy armoru je ta jak hitne nepritele na vetsi vzdalnost nez 20 yardu a to procne prsten kde je snad 80%%dmg redukce, v riftu to mas procle vicemene pak neustale
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER: mimo archonu formu chcipnes hned, na hc bych to nehral... nejvetsi drzak mi prijde prave ten meteor build co rikas, ale ja to zasadne hral s tim prstenem co ti pridava obrovskou dmg redukci kdyz da energy armor hit.... dlouho jsem d3 nezapl tak si nepamatuju nazev, ale proste nehrat to s ice armorem na stunovani... k tomu das arcane torrent co dava pri kouzleni dals redukci a byl to neskutecny tank
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam