• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ja se svym seasonal HC Firebird meteorem davam T10 za 5min a jsem rad :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    SANDMAN85: UE nema dost dmg a hlavne toughtness
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    SANDMAN85: Tak UE je slabej set/build na GR, pro speedfarming čekoholiv jinýho je skoro nejlepší ve hře.
    SANDMAN85
    SANDMAN85 --- ---
    NJORL: zajimavy, ja s UE multi 2,2mil a davam gr90, speed80. Ale je fakt, ze mi ted dropnul primal Krem buff belt, tak je mi ho lito nenosit:)
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: Ja nejedu season. WH ani FB nemam.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: s Witching hour a Aquila Cuirass na sobě + Chain of Shadows v kostce? Mám tu druhou verzi bez Witching hour, s Frostburnama, AC v kostce, Shadows na sobě...

a nechce se mi to házet do D3planneru, protože s nim rozhodně neumim pořádně
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: 2,5 mio
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: kolik máš prosím vidět ingame dmg?
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: muze, je to poruseni T&C ale serou na to stejne jako na boty na PC...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: heh completely hackable ! to je traparna dost velkyho kalibru ;[ docela me fascinuje, kolik srani musi bejt s tim vytvorit takovej software a kolik je i srani s tim to hacknout, ze to nekoho bavi...za ten cas urcite nekolik poctivejch paragonu muze bejt ! :D taky nechapu kdo muze mit radost z toho si nacheatovat paragon 20 000, namaxovat vsechny staty a nosit na sobe nonsence itemy s legendarnima utrama na 150ranku misto normalnich kamenu ;S
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: aha tam neni nonseason lb? Tak na to kaslu.

NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: No nevim no. Co jsem slysel, tak XBOX a Playstation verze je tak rozbita uz dlouho. Non-Season LB na konzolich ani nejsou, jen Season. A ty Season jsou prave takto znicene.

Dam priklad co tam lidi maji :)

Diablo 3 save editor Ultimate How to mod items for Diablo 3 ROS PS3/4 and 360/One (2017 / 2018)
    https://www.youtube.com/watch?v=wvfHZ9oRBP8

Tady ukazuje jak se to cele dela a na konci i nejake priklady itemu, ktere "vytvoril" :)

Zlata PC verze :) Blizz na to ocividne sere ... Na XBOX a PS to za ty roky neopravili ...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: aha tyvoe, tak to je dost bidny ne ?! tam neprobiha nejaka onine verifikace ? minimalne ty ladderboardy jsou pak bezpredmetny ne ?! se divim, ze zrovna blizz neco takovyho toleruje...
    NJORL
    NJORL --- ---
    muzes si udelat v podstate jakykoliv predmet s jakymakoliv rolama. videl jsem treba zbrane se trema greater rift gemama s 1 milion % k dmg a tak :) nechapu koho to tak bavi.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jakoze si externim programem muzes narvat full primaly s perfect rollem a jeste augmentem ??! neco jako bylo v d2 ten udelak na itemy ? ;S
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ta Switch verze D3 je fakt rozbita. Top 100 ladderboardu ma nacheatovanou vybavu. smutne. proste always on je potreba no ... nevim jestli muze Blizz dat ban nekomu za to, ze upravuje externim programem savy.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: tak se koukni :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Tak to nevim. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: kolik jedou nonseason nocheaters gr s dh ? Nevim proc se nemuzu podivat na nonseason leadd ve hre.

NJORL
    NJORL --- ---
    Poslusne hlasim ze solo Impale DH dava 107 speed za 7 minut a solo push mam 113. 115 je muj limit imho. A spadla mi ancient dyka. :) zacinam se nudit. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam