• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JJOXER: ajo, blbe sem cet. Sorry
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER: farmenim v riftu a pak pretocenim chybejicich setovych veci v kostce
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    CHEWBACCA: ale ten uz mam splnenej na jinym charu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Splnenim journey questu
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Kdyz zakladam druhy char do sezony, jak na nej co nejrzchleji poskladam aspon jedem set?
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    ONDRA_PATA: presne z tohto dovodu si ma poe neudrzalo. radsej viac hram... poe sa tvari komplikovane do skill tree, ale nakoniec koncis s postavou ktora zapne buffy a pouziva 1-2 skilly. aspon mne ta hra tak pripada.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: jestli te to tahne k PoE,tak urcite zkusis Wolcen.ja jsem na nej taky zvedav,vypada skvele,ale ten strom je pro me proste vic listovani a less fun.D3 je pro me totalne idealni a je mi jasny,ze jsem spus v mensine,ale ja radsi hraju nez pocitam :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: Tak ja se mety ani nikdy neucastnil, jsem spis solo self found a hraju jednotky hodin tydne. LoN bude asi moje posledni sezona. Sice jsem jeste neodskrtnul z bucket listu WD a necromancera, ale nejak me to tahne zpatky k monkovi a tim se kruh uzavre (: otazka je jestli odmaturuju smerem k PoE, nebo zanr uplbe opustim.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: to sice jo,ale nezucastnis se mety a tudis sezonu nevyuzijes tak,jak bys mohl.ano,uzijes si fun,ale tu si muzes uzivat i nonS
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Jeste je tu sance, ze se bude dat sezona dohrat s nejakym wonky buildem jako napriklad tempest rush monk :D Docela me bavi predstava se uplne vykaslat na konvencni buildy, rozjet monka a delat build jednoduse podle toho, co mi zrovna padne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    FORTRESS: jj, sorr.. Ctu blbe
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ENDER: To jo. Jen jsem myslel ze než slozis ten lon což bude trvat už jenom dobre vyrollovany ackovy prsteny budou pain tak se pojede set
    ENDER
    ENDER --- ---
    FORTRESS: LoN se imho nosit nebude, nebudes moct mit zadnej set, abys ziskal ten bonus..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak stejne budes primarne gearovat ten set abys pak s tim mohl farmit LoN ne?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    na sezonne to nebude tak easy nasbirat odznova,to je fakt.
    takhle ma clovek nasbiranou wiznu,WD i ratmu jen ze zasob,protoze to za ty roky napadalo
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: jo tak ... * pouzitelnej primal...tak to je neco jinyho ! :D tech se nedostava nikde !! :S
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: jojo dostal jsem nejakej prsten kterej nebyl nikdy hratelnej v zadnym buildu a od ty doby nic, para 702
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: ani jeden primal ? v tyhle sezone dostanes prave garantovanej primal, kdyz das solo 70...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Osobne jsem zatim LoN nikdy nehral, protoze v guidech vzdycky rikaji, ze se to spatne gearuje :D a ja vetsinou sezonu koncim tim, ze udelam prvni augment [: ted napriklad nemam ani jeden primal
    Mohli by pro tu sezonu i nejak upravit haedric gift a dat do nej napriklad ingeom, convention of elements, aquila currias a jine obecne uzitecne veci
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: tahle season by mela koncit nekdy 12.kvetna, tak treba nekdy koncem kvetna si myslim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam