• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: me se na tom libi kdyz mas tu fistu na stacky, jak kdyz jich mas 13 tak ses jak raketa :-D Jen nevim, jetli je lepsi totok, nebo azurewrath a jeho 25% cold dmg...
    WASQ
    WASQ --- ---
    K těm monkům. Já ho hraju, je to fakt sranda, myslel jsem že WoL nevyměnim, ale.. Nicméně tempest rush runa flurry je bugnutá a ztrácí stacky, je to fakt na piču. U některejch RGček nedám třeba víc, než 10 stacků, což je fakt na hovno. Snad to spraví ASAP kua!

2.6.7a Flurry Dropping Randomly - Run Speed Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=nP2ct3P1Gpk
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Top 10 Best Builds for Diablo 3 2.6.7 Season 19 (All Classes, Tier List)
    http://www.youtube.com/watch?v=CREjwHP1V2k
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: klasicka rathma mi prijde jako jeden z nejjednodussich necru...do ruky se taky da dat ta setova scythe se stitem a v podstate mackas jen skeletony a na bosse velky cooldowny, o zbytek se postaraj minioni ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: konecne si prozrel :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NAVARA: neexistuje, to je jen jeden z mala nedostatku me drahe polovicky, jinak je dokonala :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já snad první sezonu nejedu WD kvůli naprosto nulovejm změnám. Takže taky monk :/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARTUC: vyměnit holt, no :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: moje pexeso :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: to mas dobry,moje far cry, CoD, horrory... :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: moje mela dobry zaklad (prehistorici, heroesy a tak...), ja to jen rozsiril o Diablo (2 sveho casu) a pak WoWko :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: naposledy stacil kostenej armor a vsechno padalo k zemi samo :)
    no jo,asi tak by to vypadalo,kdyby se mnou hrala mlada.teda pokud by nekdy prestala rikat,ze je diablo picovina :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: hraje to srdcem, to je spravny :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: ok, ale ona hraje necra :-D Zalozime si v sezona jednu postavu a te se drzime.

Doporucil jsem ji Innaria. Kdyz sem to naposled hral, tak to bylo v podstate o tom, dostat nekoho do kosteneho kolecka a usekat ho kosou.

Mno uvidime, neni to s ni jednoduche. Ma trosku jine preference (Mag build musi mit archona napriklad, protoze se ji libi. A idealni frozen beam, coz je kombo ktere snad ani neexistuje :-D )
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: tak jestli nechce nic resit,tak je asi nejlepsi WW barb :D jen obcas prokliknes par skillu,jinak drzis celou dobu pravy tlacitko :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: Ratmu prave hraje zena :) Ja mam Rolanda. Akorat ji to moc nebavi, tak sem se chtel podivat, jestli tam neni nejaka lepsi varianta. Ona potrebuje neco co neni tezke na udrzbu :-D Hodni je bavil demon hunter. Tam proste sypala multishoty (myslim ze to bylo ono) a nemusela resit jestli ma neco poustet nebo ne.

Jinak nepushujem rifty. Vetsinou hrajem spolu a vesmes nam jde o to dodelat sezonu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: no jako solo jde ratma taky dobre,thorny nedoporucuju,pokud nemas fakt dobrej gear a paragony.ja zkousel nekolikrat gr 130 a fakt mi tekly nervy :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: jo tak... 4 lidi. To ja nedelam :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: myslim,ze klasika. 1x supp necro, 2x dps necro, 1x supp barb.je to stale nejefektivnejsi v pomeru speed/xp, ikdyz momentalne se jedou barb runy.akorat ze ty nejsou na svete tak dlouho,tak jeste neni jasny,jestli je to vyhodnejsi.
    ikdyz mozna to jasny je,Rob to beha
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: na push se jede Tempest Rush Flurry runa a bud se to boost pres SWK set nebo new PoJ s tim ze SWK dava vic no... ale na speed verim ze novej je zabavnej, nezkousel jsem ho pres LoD WoL monka :) nicmeme ted jede Rend Barb , to je hrozna prasarna :D aspon to nechcipa jak ty rathmy xD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam