• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    STRATO
    STRATO --- ---
    MAESTRO_007: Zrovna mečů je 16, co může padnout. A tyhle 2 navíc padají míň než ostatní.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAESTRO_007: to jsem si s pár tisíci craft materiály, dušemi apod myslel taky - točím, točím a došlo :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NYRLEM: jo jde. akorat jsem si spletl recept. Upgrade rare item a vypadne z toho legendary nebo setovka. takhle si ten mec mohl natocit relativne rychle
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MAESTRO_007: ne nejde..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jde, ale jako "reforge legendary" a je to drahe a nejiste :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ok ok ok
    DR_K
    DR_K --- ---
    CHEWBACCA: nejde, musi byt 3+
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    tak uz padnul i ten druhej kram...pixe
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    no nejde a uz jich je 6
    ENDER
    ENDER --- ---
    CHEWBACCA: nejde :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nejsem si jistej jestli to jde u 2setu dva roky sem nehral :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak je votoc v kostce
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ted uz 5
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ten pocit kdyz vam se 2dilneho setu pada porad jedna strana :_))) uz 4 WW mece a vsechny stejny :-(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: je sice slabsi,ale oproti SB ma lepsi toughness,takze jsem s tim byl schopen behat mi imalne stejny gr.
    nicmene tuto sezonu jedu SB jen jako fun,jinam hraju metu a ratmy
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: Tak ale flusačka je dost odolná na jako LoD. Já měl v plánu zkusit Zuni/Crimson/Mundu hybdrid díky seasonal buffu. Ale když jsem viděl, že kamarád dal GR120 s paragonem 880 se SB, tak mě to přešlo. S LoD DoD jsem na to potřeboval 1700 paragonů loňskou sezonu a perfektní gear. SB WD je podlě mě silnej až moc, když si vezmu že Carnevil byl i tak jeden z nejsilnějších buildů ve hře na solo a stejně je o tolik slabší.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    hmm, mám na FB wizně půlku věcí ancient a je mi to prd platný - sotva jsem dal solo 70 na primaly (a i ten padnul za celou dobu jen jeden :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Na konci jsem mel ancient zbran a offhand, oba prsteny a wristy byl jsem level 743 a dal jsem solo 105 a podle me by to šlo i dal, jen jsem uz nemel trpelivost.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Jsem rekreacni hrac, tuto sezonu jsem s WD dal uplne celou krasne.
    S cerstve dostavenym kompletnim buildem z netu, kdy jsem mel asi dve ancient veci (prsten a brace) jsem dal solo GR 100, tazke fakt brnkacka.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    u WD jsou nejhorší boss fights, na GR130 potřebuješ tak 3 minuty a nesmí to bejt boss s oneshot mechanikou to můžeš rovnou leavnout.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WW barb je silnejsi nez frenzy. SB WD je silny, ale sakra krehky, to uz se mi hraje lip s flusackou
    WRATA
    WRATA --- ---
    CHEWBACCA: WW barb je zabava, pokud na to neni aktualne set tak te trochu zpomali pokud nemas kliku na leech. Nicmene mam pocit ze se aktualne jeden ten frenzy build
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam