• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    STRATO: resilo se to tady 6.12.2019, tak si muzes pocist
    STRATO
    STRATO --- ---
    MAESTRO_007: a jaký cheaty?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    to me uprimn mrzi ze jsi me zabanoval :-( . ja za 20 let na nyxu nemam v ignore nikoho a nejsem na to zvykly, ale vyrovnam se stim

jinak ja obecne proti cheatum nic nemam, ale kdyz se clovek co je pouziva zacne chlubit ze je v top100 tak me neco uvnitr nuti se ozvat :-) ...zvlast kdyz to hraju bez nich
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tuhle návnadu nejenom že nespolknu, ale pro jistotu si Tě přihodim do skupinky imbecilů co mám v ignore listu ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: to je dobra zprava, co te vedlo k tomu je prestat pouzivat? a neni to na tebe moc tezke tedka?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MAESTRO_007: žádný cheaty nemám ty kašpárku ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: + cheaty ...omlouvat se tim, ze to maji vsichni nemusis, uz to zname :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    HOUMI: Asi tak 50 klíčů no, ale s tim že jsem se jenom podíval na patro. Už je ten muj paragon nekonkurenceschopnej a dream rifty zase tak často nepadaj.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: :D twe koukas na to ? snad vsichni hrajou WD , uz ti to zase nestaci :P btw fishoval si nebo proste vice pokusu ?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: cool, dobre ty :) ja uz jedu ratmy na para a aug at si pushnu 130 taky :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    HOUMI: Je tam, ale stálo mě to nervů jak zmrd ;) GR130 @ top100
    STRATO
    STRATO --- ---
    MAESTRO_007: Máš pravdu. To vychází líp. Já myslel little rogue/the slanderer. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    STRATO: nevim se kteryma to hraje, ale ja to hraval s Bul-Khatos a tech je 8, je to mighty weapon a ne mec... takze natocene hned

NAVARA: kdo chce tocit musi farmit :)
    STRATO
    STRATO --- ---
    MAESTRO_007: Zrovna mečů je 16, co může padnout. A tyhle 2 navíc padají míň než ostatní.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAESTRO_007: to jsem si s pár tisíci craft materiály, dušemi apod myslel taky - točím, točím a došlo :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NYRLEM: jo jde. akorat jsem si spletl recept. Upgrade rare item a vypadne z toho legendary nebo setovka. takhle si ten mec mohl natocit relativne rychle
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MAESTRO_007: ne nejde..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jde, ale jako "reforge legendary" a je to drahe a nejiste :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ok ok ok
    DR_K
    DR_K --- ---
    CHEWBACCA: nejde, musi byt 3+
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    tak uz padnul i ten druhej kram...pixe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam