• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    CHEWBACCA: ale oni nevi proc se to deje, proto nemuzou vydat fix...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    na forech brecej lidi z celyho sveta ohledne erroru 1016. a me uz to prestava bavit, uplne vzdycky kdyz clovek chytne dobrou public partu, odsejpa to, cloveka chytne flow tak sup error 1016. A blizzard chce furt zasílat logy pripojeni. kdyby to radsi fixly kurna.
    STRATO
    STRATO --- ---
    Justice monk je fakt skvelej no. Hraju ho tuhle sezónu poprvé nějak pořadně a neprestavam se divit, jak vysoký GR se s nim daji běhat kolem 3 minut. Celkově monk super se seasonal buffem, ve všech buildech je hodně variabilní.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Musim rict, ze justice monk je supr, naposledy me takhle bavil necro v nejaky ze svejch pocatecnich sezon..
    DR_K
    DR_K --- ---
    a kdyztak justice monk mi prijde jeste o fous zabavnejsi (a rychlejsi), nez WW barb :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: skoda,zes ho nejel minulou sezonu. gr130 jak nic ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: prosim tebe tak spirit ba num 1 soul na num 2 a totem na num 3 a funguje to :) pokud je totem ba num 1 tak to nefacha :))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    J4C0B1M: ja o nem premejslim ze ho postavim.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Já jsem fakt nadšenej z WW barba, po tolika sezónách co jsem hrál ňáký šílený klikače je to tak strašně příjemný + strašná prdel s The falvor of time, jako běhat fast GR s třema aktivníma pylonama je dobrej funk
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: tak ani to nepomoho. Zahada proc to slo a zniceho nic prestalo :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI: me to ale 14 dni behalo uplne v pohode. Klidne 4 autocasty najednou. Vcera uninstal dia i bnetu a nepomohlo. Tak jsem dneska promazal komplet registry a uvidime.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CHEWBACCA: mam to uplne stejne, BBV mam na autocast, ale Horify se k tomu nechce samo mackat, tak ho spamuju rucne no :D

cim to je, nevim, ale podezrivam ten totem ptz i pri samotny castu se to WD zastavi zacasti a pak bezi dal, tak mozna kuli animaci
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: jak popisuju. Doted jeli 3 najednou a behem vcerejska jede budto jedno na num1 a ostatni ne a nebo jede num2 a num3 a ostatni ne :) a u speedu chci jet tri naraz s nestarat se zbytecne
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: a na jednom nebo dvou skillech to jede normalne? mne fungoval vetsinou jenom jeden, obcas dva :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: chci aspon do top 1000 a pak nazdar zas :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: i přes všechny tyhle klacky bojuju :-)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: furt ti neco nefunguje, pada ti to, ma to smysl ? :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: proc ? :)
    JADE
    JADE --- ---
    ty se na to radeji zase vyser a hraj neco jinyho ! :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: nerozumim co se mohlo kde stat. prehodil jsem skills z num 1-4 na 6-9 a tam to funguje
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nějak mi zlobí autocast. V průběhu dne mi přestal fungovat autocast u druhýho a třetího skillu. Resp. u speed wd používám autoskil třech skilu a buzdto mi funguje jen totem a zbyly dvě nefungujou, a nebo fungujou zbyly dve a nefunguje totem. Z ničeho nic to začlo dělat. Nevíte někdo co s tim? Na dvou klávesnicích stejné chování. Budto totem a nic. nebo ostatní a totem nic :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam