• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Máme se ženou stejný problém, chyba 1016. Zkusili jsme různé rady od vynucení IPv4 místo IPv6, po různé reinstally a tak. Nakonec zabralo docela dobře, že D3 spouštíme v režimu kompatibility s W7. Chyba 1016 se objeví 1-3x za celý den a ne klidně hned po lognutí. Zvládli jsme tak dodělat celou sezónu (pochopitelně tedy ne HC, ale na to už beztak nemám nervy), takže to docela jde. Pokud chceš pomoct polevelit nebo tak, tak dej vědět a někdy lognu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja to taky vzdal. Potrebuju dodelat jeden akt, mozna dva na posledni gem recept a proste nez to dobehnu, tak to spadne.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    1016 mám tak často že už to nehraju, kámoš to samé.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    DWAY: mam casto 1016 a dela to tak poslednich 5 dni
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: Ja jsem ok, ani naznak problemu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nemate nekdo posledni dobou problem s Lost connection error? Co hraju tak posledni dva dny mi to pada tak, ze ani nedokazu dojet bounty, coz je docela demotivujici kdyz sem rozjel sezonu a snazim se dodelat set.
    WRATA
    WRATA --- ---
    WAR_TIN: Co bych za nej s DHckem dal, me zatim padli dve hovna a Multishot set helma
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    koukam umi i potrolit ----- druha primalka a zase stone of jordan :-(
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WAR_TIN: ma elite a elemental dmg, ale vetsinou se nevejde ..
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kuci stone of jordan ...moc nechapu ten affix ? padl mi ted jako primal....je to k necemu dobry?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Journey je laskonka když ti to pokazí ten season buff při mastery Set dungeonu ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    taky hraju trochu, chci si udelat journey a zase se na to vyseru :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ten season buff jde samozřejmě exploitnout tak se třetí den běhají GR150 ;) Já to už moc dlouho hrát nebudu, ale klidně někoho boostnu.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WRATA: ja zacal hc .. ale nemel jsem moc casu, takze zatim jsem dosel jen pro 6 kusu setu ..
    WRATA
    WRATA --- ---
    Hraje nekdo tuhle sezonu?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Blizzard objasňuje fungování multiplayeru i kempů v Diablo IV | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/...nky/blizzard-objasnuje-fungovani-multiplayeru-i-kempu-v-diablo-iv-492190
    DWAY
    DWAY --- ---
    uz spravili wolcen? Bo podle nedavnych hodnoceni to moc nevypada.
    STRATO
    STRATO --- ---
    FORTRESS: Monka se to nedotklo moc, jsem skočil z 76 na 73. Ale vtipný jsou třeba 3p/4p. Všichni witch doctoři jsou pryč a zůstali jen supporty. :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    D3 mělo banwave, trošku se pročistili leaderboardy. Posunul jsem se pomalu o 50+ míst, už jsem pomalu padal z tabulky ;)
    JADE: aha, diky. Jsem nevedel, ze se to da dohrat :D
    JADE
    JADE --- ---
    sorry nejak jsem prehlid nadpis, myslel jsem ze jde o ukazku beznyho riftu v dalsi sezone na PTR ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam