• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: jestli tvoje parta hraje stejně hodně, tak skončíš jako support :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: rozumim, mit cas tak bych paril jako divej :D takle si jedu uz nekolikatou sezonu tak 2-3h po nocich :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jj davam tomu hodne,protoze za 14 dni jedu na dovolenou a pak bych parte nestacil :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jenze ty uz mas odehrano 130h ^^ ale jak pises, je to moznost, jak to pofarmit casem

vcera mi padl prvni Ethe pro jinou clas... nicmene ja osobne se na to zamerim pozdeji pres vaulty a low lvl a je to ;)

JADE: popravde, kvuli cosmeticum sem kupoval vsechno co nabidli :D mam 100% achi , chybi mi 1 transmo, 1 wings a 1 special item :D Vanillu CE jsem uz vzdal, kdyz oznamili D4 a jediny co mi jeste chybi jsou acka za betu, co uz taky nedostanu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *hraju
    *tzn
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jraju 99% casu jen wiznu a uz mi chybi jen 6 kusu,tun. padaj i etherealy jinejch klas
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: tak treba nekra nehraju, ale pennant za set dungeony jsou muj dalsi cil, ten se mi fakt libi ... ale rozumim no...jen kvuli kosmetice to hrat je uchylny ;)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: hmm dekuju, to jsi me moc nepotesil, ale naprosto ti rozumim...kazdopadne gamesloty mam full a rebirthy jsou jen 2-3 pokud se nepletu ?! ... rozhodne postavy nemazu, chci si jednoho krasnyho dne spocitat poctivej playtime ;) uz ted je to dost hnusny cislo...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: musis posbirat vsechny, vcetne na necra no. Jako jsou vzhledove nic moc, ale beru to jako dalsi cil, co bych mohl splnit v D3 :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ty transmogy sou absolutne nezajmavy, sou to normalni zbrane jenom maji nejakej pridanej glow effect. Dost meh. Necro kvuli tomu kupovat urcite nebudu
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: Diks a musis nafarmit vsechny, aby transmog zustal, nebo ty co ti padnou, zustanou? Dik…samo ze sezonu casem behem 2 veceru na portret dam, ale zajimam se jestli ten zbytek ma cenu…
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jejich transmo ti zustane i po sezone :) + dalsi Achi do sbirky, ale to moc lidi netrapi ( pro me to je must have achi :D )
    JADE
    JADE --- ---
    Co ma byt potom ta odmena, kdyz nafarmis vsechny? Tzn ale musis hrat vsechny classy na sezone?dik
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    jo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Daří se Vám úspěšně farmit ethereal wepky?
    HULIK
    HULIK --- ---
    SUNBEAM: Jasny jsem tupec kouknul jsem jen na PDT jako první ... :-D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    HULIK: pokud myslíš u nás v ČR tak je to dnes 23/7 17:00 tzn. za šest hodin
    (vždyť sám píšeš 5PM CEST tedy 5 odpoledne středoevropského letního času)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj takže sezona 24 začíná : July 23, at 5PM (PDT/CEST/KST)
    Pokud dobře počítám tak u nás ve 2h ráno v sobotu 24.7.?
    JENNES
    JENNES --- ---
    Neměl by někdo čas na tři rifty na sesson?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: ja to vidim optimisticky, je to jen preview, treba jeste neco pridaj ;-) nerfy jsou velmi vitany z me strany :D ae mohli by neco boostnout /wave WD :)

ad itemy jen pro Season, hele nak me to nevadi o duvod vic hrat sezonu :P a jakozto spravnej collector budu mit pak na non-S pak transmo :P bonusova vec, ze me to nuti hrat vsechny classy a mozna dam vic hodin nez obvyklych 150-200h :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: naprosto zbytecna sezona.zase.veci,ktery ti po sezone zmizi.a nejspis budou pouzitelny tak dva itemy,kolem kterych se bude vse tocit... zajimavy,ale zatim to vidim jako velkej shit
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    venku je PTR patch notes 2.7.1, za me dost cool teda :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam