• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: rozumim, mit cas tak bych paril jako divej :D takle si jedu uz nekolikatou sezonu tak 2-3h po nocich :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jj davam tomu hodne,protoze za 14 dni jedu na dovolenou a pak bych parte nestacil :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jenze ty uz mas odehrano 130h ^^ ale jak pises, je to moznost, jak to pofarmit casem

vcera mi padl prvni Ethe pro jinou clas... nicmene ja osobne se na to zamerim pozdeji pres vaulty a low lvl a je to ;)

JADE: popravde, kvuli cosmeticum sem kupoval vsechno co nabidli :D mam 100% achi , chybi mi 1 transmo, 1 wings a 1 special item :D Vanillu CE jsem uz vzdal, kdyz oznamili D4 a jediny co mi jeste chybi jsou acka za betu, co uz taky nedostanu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *hraju
    *tzn
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jraju 99% casu jen wiznu a uz mi chybi jen 6 kusu,tun. padaj i etherealy jinejch klas
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: tak treba nekra nehraju, ale pennant za set dungeony jsou muj dalsi cil, ten se mi fakt libi ... ale rozumim no...jen kvuli kosmetice to hrat je uchylny ;)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: hmm dekuju, to jsi me moc nepotesil, ale naprosto ti rozumim...kazdopadne gamesloty mam full a rebirthy jsou jen 2-3 pokud se nepletu ?! ... rozhodne postavy nemazu, chci si jednoho krasnyho dne spocitat poctivej playtime ;) uz ted je to dost hnusny cislo...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: musis posbirat vsechny, vcetne na necra no. Jako jsou vzhledove nic moc, ale beru to jako dalsi cil, co bych mohl splnit v D3 :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ty transmogy sou absolutne nezajmavy, sou to normalni zbrane jenom maji nejakej pridanej glow effect. Dost meh. Necro kvuli tomu kupovat urcite nebudu
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: Diks a musis nafarmit vsechny, aby transmog zustal, nebo ty co ti padnou, zustanou? Dik…samo ze sezonu casem behem 2 veceru na portret dam, ale zajimam se jestli ten zbytek ma cenu…
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jejich transmo ti zustane i po sezone :) + dalsi Achi do sbirky, ale to moc lidi netrapi ( pro me to je must have achi :D )
    JADE
    JADE --- ---
    Co ma byt potom ta odmena, kdyz nafarmis vsechny? Tzn ale musis hrat vsechny classy na sezone?dik
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    jo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Daří se Vám úspěšně farmit ethereal wepky?
    HULIK
    HULIK --- ---
    SUNBEAM: Jasny jsem tupec kouknul jsem jen na PDT jako první ... :-D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    HULIK: pokud myslíš u nás v ČR tak je to dnes 23/7 17:00 tzn. za šest hodin
    (vždyť sám píšeš 5PM CEST tedy 5 odpoledne středoevropského letního času)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj takže sezona 24 začíná : July 23, at 5PM (PDT/CEST/KST)
    Pokud dobře počítám tak u nás ve 2h ráno v sobotu 24.7.?
    JENNES
    JENNES --- ---
    Neměl by někdo čas na tři rifty na sesson?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: ja to vidim optimisticky, je to jen preview, treba jeste neco pridaj ;-) nerfy jsou velmi vitany z me strany :D ae mohli by neco boostnout /wave WD :)

ad itemy jen pro Season, hele nak me to nevadi o duvod vic hrat sezonu :P a jakozto spravnej collector budu mit pak na non-S pak transmo :P bonusova vec, ze me to nuti hrat vsechny classy a mozna dam vic hodin nez obvyklych 150-200h :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: naprosto zbytecna sezona.zase.veci,ktery ti po sezone zmizi.a nejspis budou pouzitelny tak dva itemy,kolem kterych se bude vse tocit... zajimavy,ale zatim to vidim jako velkej shit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam