• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: chapu co se snazis rict, ale D3 ma stale svuj samostatny team, ktery nedela nic jineho nez D3, na D4 si asi jeste min. rok pockame, to jsou cca 4 sezony a po te tu bude neajaky soubeh a u ostatnich buildu si i tak dali dost prace treba minule monk a ted alespom nejaka snaha u WD, tohle bude cira lenost nebo mozna i (z nepochopitelnych duvodu) zamer a co se sezon tyce tak po dlouhy dobe to ma alespon nejaky tema, rok zpatky se skoro nic nedelo...jinak o korporatnich srackach/pomerech v bliz/act se radsi nebudu vyjadrovat....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MIMINO: snad necekas,ze se o D3 jeste bude nekdo takhle starat.staci,ze jsou schopni vymyslet tema novy sezony a vypnout/zapnout sezonu relativne presne.
    vic od nich necekam,vzdyt to tam spravuje uz jen uklizecka,zbytek resi nebinarni zamestnance.
    zkurvenej activision!
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    heh...WZ dobre sundali...jako je hezky, ze se blizz snazi vybalancovat buildy a firebird byl rozhodne total OP, kterej si nerf zaslouzil, ale delat to timhle zpusobem, ze proste damage vydelim dvema je uplne k hovnu...tim se nic neresi akorat se z toho stane opet nepouzitelnej build...misto toho aby treba opravili a zmenili mechaniku mirror image skilu nebo zmenili afix itemu tak to takhle zkurvi, to samy jako bonespear necro...cekal bych mnohem sofistikovanejsi a jemnejsi zasahy a ne takovouhle houpacku z extremu do extremu, pokud je to malo tak zvednem pausalne 3x damage, to je moc tak to zase 3x snizime...jak u debilu...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: pres 1000 hodin mam,holt to nejakej cas stoji :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: kolik casu mas nahrano? Pro me je to uplnej vesmir, vzdycky jsem koncil kolem 1000 para+-
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jj musel jsem :D moje prvni GR150 solo. mozna to do konce sezony stihnu jeste s monkem,zatim mam GR147.
    WD a barba uz nestihnu,tam nych potreboval tak 7k para,protoze nenavidim hard fishing :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: GJ, tesne pred nerfem v S25 hehe :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ONDRA_PATA: paragon?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    GR150 firebird wiz solo 14:37 a nervy v hajzlu
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    jo tomu rikam "field" recording :D https://www.youtube.com/watch?v=WvXKYrbOBlQ
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DIOM: no hele na GR 130+ to jde ztuha i s etheralkama a to mam burizu se skoro 4200 DPS :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    jo a pokud nekdo ma mproblem s puzzle ringama tak ja osobne na to pouzivam WD na lvl 31 a progamblim shardy u kadaly, vetsinou mam z 1500 shardu tak 3-4 puzzle ringy, ale da se to delat na jakymkoli jinym charu, proste si najdes v loot table nejnizssi level pro drop puzzle ringu a je to...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    btw osvedcenej zpusob solo farmeni etheralek na low levelu (tedy jen pro transmog) je zalozit si postavu na lvl 1, na normalu vyexpit na lvl 5 (presne 5 ani o level min ci vic), zalozit novou hru na T6, v cube si vzit illusory boots a otevrit vault pomoci puzzle ringu (lepsi neormal nez ancient, za prve je na to ancientu skoda, za druhy se to dela lip pac tam neni takova hustota potvor), nic nebrat ani nezabit a do jit na lvl 5 az ke greedovi, vtip je v tom, ze etheralky muzou padnout na jakymkoli levelu a u greeda na T6 je garantovanej drop 2 legendarek jenze v loot table lvl 5 je jen 1 legendarka a t leoric crown, takze dropne vzdy min. 1 etheralka + leoric nebo casteji 2 etheralky, je to vyzkousenej a funkcni postup, za 2 hodiny s 18 puzzle hotovo pro vsechny clasy...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIOM: jaktoze te namam v pratelich taky hraju hc :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    já rozehrál HC sezonu po letech a hned na lvl 21 mi dropla ethereal zbran..to je co za joke tohle? tam ted beham jako godlike killing machine a zacina to byt celkem nuda
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: je to mozny no... s kamosem zkusime tu taktiku co pisou na max rollu a uvidime co z toho vypadne :-)
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: jak rikam zaujalo me to jen jak se o tom rozepisovali na trade...konkretni podobu si nedokazu predstavit...spis v parte bych to tak tipnul...WD beha a dodatecna classa leechuje a sbira zbrane ?!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja koukal na maxroll, kde maji strategii, ze si snipnes lvl 12 hru a pak to farmis v ty hre a ze prej je to nejefektivnejsi bo co.
    JADE: tohle je imho kravina, protoze ty ethereal zbrane padaji tusim od vyssiho lvlu nez 1 ne?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    BARTUC: podivej se v kadala simulatoru, kterej je nejnizsi lvl u danne classy, pak si nalevli gem of ease, dojdi na prislusnej lvl, otevri goblini lvl, sesbirej a znova s novou classou.. nejjednodussi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam