• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja koukal na maxroll, kde maji strategii, ze si snipnes lvl 12 hru a pak to farmis v ty hre a ze prej je to nejefektivnejsi bo co.
    JADE: tohle je imho kravina, protoze ty ethereal zbrane padaji tusim od vyssiho lvlu nez 1 ne?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    BARTUC: podivej se v kadala simulatoru, kterej je nejnizsi lvl u danne classy, pak si nalevli gem of ease, dojdi na prislusnej lvl, otevri goblini lvl, sesbirej a znova s novou classou.. nejjednodussi
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: vcera nekdo na trade psal, ze staci lvl 30 WD a pak na lvl 1 classa pro kterou zbrane shanis a mas do hodiny vsechny zbrane, pry easy peasy...ale konkretne jak ta farma vypada, netusim...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hue, zkoušeli jste někdo farmit ty ethereal zbrane na low lvlu? Je to efektivni? Nemam moc casu na hrani a rad bych si je nafarmil a cetl jsem, ze tohle je lepsi nez to huntit na vysokejch lvlech. Mam zatim jen monka, takze jeste potrebuju 18 kousku jestli dobre pocitam :-D
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    zkousel jste nekdo cruise ted v sezone ? zkousim modifikovat ten valor build a zda se mi ze kdyz vezmu ivory tower stit tak to dava daleko vic nebot heavens fury je defakto automaticka :_)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, boostnul by me prosim nekdo na sc?
    VALOR
    VALOR --- ---
    Ale chce to 64bit
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    SITH: ne musel jsem upgradnout na 10tky :D
    SITH
    SITH --- ---
    Rozběhl někdo ressurected na win7?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Jedu kapitan amerika crusadera a kdybych mel zbran tak uplne v klidu muzu chodit nejaky 120GR. Mam sice nejaky ancienty ale gemy sem jeste nedostal nad 80. Jen tak na okraj sem nasadil jinej etheral a bez socketu na nejakym 700 para mam 4mega dmg. To je uplne nesmysl tohle
    STRATO
    STRATO --- ---
    FORTRESS: Ale zase, když WD zalaguje, tak po tom většinou následuje obří exploze :D To je dobrý. Já jsem rád, že je WD zpět a chci ho i zkusit později zahrát. Netroufnu si úplně na zuni, ale LoD Darts a hlavně jade harvester si rád zahraju po dlouhý době.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jo to je pravda ta tikající DOT bude asi ten problém. Ale v minulých sezónách jsem si občas zalagoval hru i s WD při velký densitě.
    STRATO
    STRATO --- ---
    FORTRESS: FB je podle mě jediný set, který potřebuje trochu srazit. I to, jak funguje , je úplný nesmysl. Tem ignite, kterej se aplikuje na monstra a laguje hru, tam vůbec nemusí být. Respektive ta část, co jim periodicky ubírá a aplikuje na ně dmg v čase. Kvůli tomu to jen laguje a nic jim to neubírá reálně.
    STRATO
    STRATO --- ---
    Jinak spirit barrage bez monka, jak se teď jede, je velká sranda. Buď dokončí rotaci a všechno je mrtvý a nebo umře WD. Je to fakt hroznej porcelán :D
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: Je to hrozně silný no. Hlavně v porovnání s minulou sezonou. My rovnou zkusili jít Spirit Barrage a hned druhý klíc na 150 za 10:50. WD je hrozně silný a boss s 2k paragonem a basic gearem mi trval minutu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kámoška dává GR140 s para 1400 v Solu. Už podle mě musí přijít nějakej rework, podle mě i ta inflace dmg / hp monster způsobujou lagování hry s určitejma efektama (plague etc)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: s trochou nadsazky bych rekl,ze s tema ethereala muze kazdej 5k para hrac vzit jakejkoliv set ze hry a dat solo 150. respektive dmg by na to asi i byla,ale vetsina setu je proste moc krehka
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: 2,5k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam