• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    STRATO
    STRATO --- ---
    HOUMI: Je tam toho opravdu hodně. Třeba Essense of Ambush aplikuje dmg, který jsi dal během posledního hitu (killing blow) na všechny v okruhu 20y a jde to znovu přes všechny multipliery. Co ale nedomysleli je, že třeba Patterns Of Justice, Vyr´s nebo LoD mají generickej multiplier na veškerý tvůj dmg. Tzn třeba v tomhle případě kohokoli zabiješ tak se aplikuje stejný dmg na všechny v okruhu +15000 procent z PoJ, Bane Of trapped, squirts, momentum atd atd. Takže to takhle nemůže jít live určitě :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STRATO: jojo cekam ze bude nejaky tuning, ja na ptr jen koukal bo se to fakt seslo blbe s betou Lost Ark, ale co jsem nekde cetl tak ty shardy jsou pekelne bugnuty :D uvidime ;)
    STRATO
    STRATO --- ---
    HOUMI: No bude to chtít ještě doladit. :D Ne, že by mě nebavilo dělat 150ky takhle, ale myslím, že po týdnu by bylo hotovo. Na PTR víceméně stačí se dostat na 70 a za chvíli člověk může udělat 150 solo. Nesmysl.

Tady zatím můj nejrychlejší:
    S25 PTR | GR150 3:17 PoJ R1
    https://www.youtube.com/watch?v=tNtlkwfeCfI
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    hm koukam na PTR a kazda classa uz dala 150 solo, to vypada nadejne :D jeste ze ten lost ark bude az pristi rok xD
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Male Demon Hunter :D

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: gear slusnej,jen F+R si pujcuji z wizny,takze 150 int augment predelat na dex,ale to zas pak nemam na gr150 do party :D skudlim matros a pristi tyden si je doufam vytocim
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: Dobře ty. Innu dáš podle mě tak na pět klíčů, jestli máš gear. Otevřel asi 50 a hrál jsem, myslím, jen dva. PoJ byl horší. To mi trvalo asi týden :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: presne to jsem mel na mysli...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ...ciwe tak Diablo 4 delayed, Bkizzard co-leader quits, po tom co tam byl 3 mesice...toliko blizz news...me z nich jebne asi...v ty firme to ted bude asi dobrej hell, jim leaknul prime evil z diabla rovnou do kanclu, bo ja uz nevim...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ale jako jo,aspon neco delaj,ikdyz by si clovek rekl,ze za 3 mesice si toho pripravili vic
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MIMINO: hele dnes vyslo vyjadreni,ze D4 nebude driv nez 2023,spis pozdeji.a pokud vim,tak uz minimalne rok lidi z D3 preradili na jiny projekty vcetne D4 a stara se o to par lidi na PTR a ukonceni/spusteni sezony
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: chapu co se snazis rict, ale D3 ma stale svuj samostatny team, ktery nedela nic jineho nez D3, na D4 si asi jeste min. rok pockame, to jsou cca 4 sezony a po te tu bude neajaky soubeh a u ostatnich buildu si i tak dali dost prace treba minule monk a ted alespom nejaka snaha u WD, tohle bude cira lenost nebo mozna i (z nepochopitelnych duvodu) zamer a co se sezon tyce tak po dlouhy dobe to ma alespon nejaky tema, rok zpatky se skoro nic nedelo...jinak o korporatnich srackach/pomerech v bliz/act se radsi nebudu vyjadrovat....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MIMINO: snad necekas,ze se o D3 jeste bude nekdo takhle starat.staci,ze jsou schopni vymyslet tema novy sezony a vypnout/zapnout sezonu relativne presne.
    vic od nich necekam,vzdyt to tam spravuje uz jen uklizecka,zbytek resi nebinarni zamestnance.
    zkurvenej activision!
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    heh...WZ dobre sundali...jako je hezky, ze se blizz snazi vybalancovat buildy a firebird byl rozhodne total OP, kterej si nerf zaslouzil, ale delat to timhle zpusobem, ze proste damage vydelim dvema je uplne k hovnu...tim se nic neresi akorat se z toho stane opet nepouzitelnej build...misto toho aby treba opravili a zmenili mechaniku mirror image skilu nebo zmenili afix itemu tak to takhle zkurvi, to samy jako bonespear necro...cekal bych mnohem sofistikovanejsi a jemnejsi zasahy a ne takovouhle houpacku z extremu do extremu, pokud je to malo tak zvednem pausalne 3x damage, to je moc tak to zase 3x snizime...jak u debilu...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: pres 1000 hodin mam,holt to nejakej cas stoji :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: kolik casu mas nahrano? Pro me je to uplnej vesmir, vzdycky jsem koncil kolem 1000 para+-
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jj musel jsem :D moje prvni GR150 solo. mozna to do konce sezony stihnu jeste s monkem,zatim mam GR147.
    WD a barba uz nestihnu,tam nych potreboval tak 7k para,protoze nenavidim hard fishing :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: GJ, tesne pred nerfem v S25 hehe :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ONDRA_PATA: paragon?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    GR150 firebird wiz solo 14:37 a nervy v hajzlu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam