• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    STRATO
    STRATO --- ---
    JADE: No u FB je to hlavně o paragonu. Všechny buildy, který nemají Area dmg potřebují hlavně paragon. Přes to nejede vlak.
    STRATO
    STRATO --- ---
    VON_GILOTINE: U crusadera můžeš sledovat i svoje oblíbený anime. Velkej chill
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KASUMI: to uz je jen kousek :D ale s24 byla hodne OP sezona, s25 bude jeste vic,kdy jindy se tomu priblizit.

ani jsem nekoukal,jestli uz maj asiati 150
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ONDRA_PATA: myslim, ze jsem dala ted 88 nebo tak neco :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VON_GILOTINE: crus da 150 mozna snaz,ale chce to dobrej gear a dostat trny vsude zabere nejakej cas
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KASUMI: sup na solo 150 ;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja si zas pojedu bombardment crusaderku, uklidnuje me to.
    klasicky prihodim bone spear necra nebo se konecne naucim poison kosa timing
    a vyzkousim si demon huntera abych se prvne podival na 150
    STRATO
    STRATO --- ---
    JADE: Musíš hodně změnit setup, ale podle mě dá něco hodně blízko 150 i mimo sezonu. Deathwish pořád může použít. Buff trvá jednu vteřinu po. Možná by šel i reverse archon místo Deathwish :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JADE: to je dobra zprava, aspon nebudu zpruzena v praci :)

meli jsme stravit celou sobotu pryc, ale z vetsi casti to padlo, tze jsem nadsena :D
    snad bude o vikendu hnusne :))

minula sezona byla sezona, kdy jsem konecne udelala vse podstatne, co jsem chtela, vc. conquestu
    tze se tesim na novou, kdy se zase o neco posunu dal :)
    JADE
    JADE --- ---
    rekl bych ze klasika az od 17h :P
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hura domu z prace na novou sezonu, doufam ze uz to bezi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: tak 5k uz neni malo a tu 130 bys davat mel.ale ty 120 augmenty by bodly.
    JADE
    JADE --- ---
    podotykam, ze nemam augmenty, nebo jen slabsi (hral jsem vzdy supp) a prumernej gear...
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: pohoda rozumim, ja si nedelal ambice na nic tak vysokyho, ale nejakej ten standart kolem 120-130 jsem predpokladal ze dam a ejhle...ani s jednou postavou se nechytam :D para mam nekde 4,9k
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    sry za psani,jedu z narozek,tak na to moc nevidim ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nemuzes to stavet podle top ranku,kdyz nemas jejich paragon.jestli ty mas treba 3k a on 8k,tak on si dovoli neco nahodit do vitality a obetovat padivku,ktera tobe zachrani nekolikrat prdel.
    ja dal 150 s wiznou i s monkem,ale ikdyz jsem s wiznou mel lepsi gear,tak s monkem to nakonec bylo jednodussi a 150 jsem zopakoval.protoze monk ma epiphany+serenoty,takze neni nachylnej na cc,kdezto wizna fishuje rifty a bohi se cc
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: hmm no a co hrajes za build, ja postavil ted podle typka 2. LB a jako ani 125 nedavam ;(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: no joooo,to nesmis cist z ty dementni apky,ale na ofiko strankach :D kazdopadne ano,mirrori jsou pryc,ale i tak je FB silny (o trochu slabsi nez doted)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: No kdyz kliknu na patch note v bnet app, tak preskrtly cisla prave nejsou a jsou tam jen zkratka…now deals 5000% dmg , takze vim hovno kolik to davalo predtim 🤓 to je fuk FB je evidentne v pici😎
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: vzdyt to tam maj vzdycky.cervene zmeny,cisla preskrtly… a pokud to z toho nechapes nebo neumis si to predstavit (ja kolikrat taky),pak je nejjednodussi si pustit ytb od wudija nebo raxxe,ti to jsou schopni vysvetlit a vidis to na prikladu.no a ted se bude hojne updatovat maxroll.gg,kde to taky hezky sumarizujou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam