• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    STRATO
    STRATO --- ---
    JADE: No u FB je to hlavně o paragonu. Všechny buildy, který nemají Area dmg potřebují hlavně paragon. Přes to nejede vlak.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nemuzes to stavet podle top ranku,kdyz nemas jejich paragon.jestli ty mas treba 3k a on 8k,tak on si dovoli neco nahodit do vitality a obetovat padivku,ktera tobe zachrani nekolikrat prdel.
    ja dal 150 s wiznou i s monkem,ale ikdyz jsem s wiznou mel lepsi gear,tak s monkem to nakonec bylo jednodussi a 150 jsem zopakoval.protoze monk ma epiphany+serenoty,takze neni nachylnej na cc,kdezto wizna fishuje rifty a bohi se cc
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: hmm no a co hrajes za build, ja postavil ted podle typka 2. LB a jako ani 125 nedavam ;(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: no joooo,to nesmis cist z ty dementni apky,ale na ofiko strankach :D kazdopadne ano,mirrori jsou pryc,ale i tak je FB silny (o trochu slabsi nez doted)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: No kdyz kliknu na patch note v bnet app, tak preskrtly cisla prave nejsou a jsou tam jen zkratka…now deals 5000% dmg , takze vim hovno kolik to davalo predtim 🤓 to je fuk FB je evidentne v pici😎
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: vzdyt to tam maj vzdycky.cervene zmeny,cisla preskrtly… a pokud to z toho nechapes nebo neumis si to predstavit (ja kolikrat taky),pak je nejjednodussi si pustit ytb od wudija nebo raxxe,ti to jsou schopni vysvetlit a vidis to na prikladu.no a ted se bude hojne updatovat maxroll.gg,kde to taky hezky sumarizujou
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: To ja ctu, ale popravde nevim co bylo predtim, kdyz napisou ze set bonus ublizuje za 5000% nepamatuju si kolik bylo predtim…chybi mi forma preskrtlejch cisel, ci “now deals instead of”…aby bylo na prvni pohled jasny 😎
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nechtel nys obcas cist bejaky patch notes??
    JADE
    JADE --- ---
    to je nejakej skaredej nerf fb wizze tento patch ci co ?! pred patchem gr130 s prstem v nose, ted ani nahodou...:S co je kua ?! :P
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Inna Monk
    JADE
    JADE --- ---
    tak co bude topclass v s25 ? :) 3ti sezonu hrat FB wizze se mi nechce :S
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: dikes, tak to jdu rozmlatit, vsechny nemam a matrose z toho je ne uplne zanedbatelne...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: a beprijde ti nic.pokud jsi je nasbiral vsechny,zustane ti na nonS pouze transmog
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    5.12.
    JADE
    JADE --- ---
    vime presne kdy sezona konci pls ? abych stihl pripadne roztavit eteraly na matros...nevime co prijde misto nich do posty, az sezona skonci ? :P
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Nejaka frezovaci grupicka az to pustej ?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: to by bylo ofc super kdyby fixnuli obecne :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: protoze elemetal arrow laguje :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STRATO: hahaha uz to ctu :D a tak dalo se to cekat ;-) osobne jsem prekvapen, ze vyslyseli zmenu Firebirdu :O a zaroven si rikam wtf proc u DH zrovna cluster a ne elemental arrow :-/ ale i tak gg a uz se tesim
    STRATO
    STRATO --- ---
    HOUMI: A už je zase po Severu :D
    STRATO
    STRATO --- ---
    HOUMI: Sever vždycky čeká na svojí šanci :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STRATO: haha, zase nekdo ozivil Sever ? what a fun, jak to hned nekdo zkusi pri kazdy prilezetosti :D ale tak to fixnou zeo, verim tomu ze Wudi a celej Maxroll jim to poctive reportuji :))

btw si tu piseme o updatu a uz se mi neco stahlo, tak cekam na patch notes ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam