• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Neeeee konzole prej asi az ve 2 rano … 😭😭😭
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: hmm tak si me nahodal, je to dilema, DH nebo WD ?! :P do monka se mi nechce, to bude hrat zase uplne kazdej a vseobecne jsem premonkovanej...pres rok jsem hral jen supp monka v kuse :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    Dost zalezi na tom co chce clovek hrat ale solo ranking mluvi celkem jasne

Diablo 3 Season 25 Solo Tier List with Character Guides - Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/tierlists/solo-tierlist
    ENDER
    ENDER --- ---
    Bude nekdo hrat HC?
    JADE
    JADE --- ---
    STRATO: dik, nastesti slo asi jen o vypln a pokus mezi sezonama, hraju ted uz jen velmi casual a v podstate si to smrdlani sezon tak nejak uzivam nejvic...dokoncuju vzdycky tak kolem para 1100 a dal nejedu...a wizze mam docela plny zuby, hral jsem to ted 2 sezony, tak se mi ulevi, kdyz si od nej dam voraz zpet na DH, ktery je mi preci jen trosku sympatictejsi :)
    JADE
    JADE --- ---
    na NS jsem koukal, ze jednoznacne vede marauder-multishot DH...jako jedina class mela 150 solo a typek nemel ani nijak astronomickej para, jak tomu na NS byva...ja asi zvolim na sezonu DH, vzdycky je lepsi kdyz ta jedna moje sezonni postava muze switchnout na support :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    monk stale sedi na vsech top3-5 pozicich pro tuto sezonu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Takze co tentokrat pofrci? monk? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    no ten gear na bombardment me prave nakonec dost bavil. clovek to ladi jeden item po druhym. treba trefit spravny ramena je de facto nemozny, dycky neco chybi.
    obcas nevis jestli preferovat cooldown nebo bombard dmg. do toho ti vrta hlavou vitalita a jestli preferovat 15proc bombardment nebo 8500thorns.. je to fakt spravne tuning build. do toho proste ancient illusory boots, nebo ty zkurv bracers atd..

s paragonem 1550 a cca 4 primal gear itemama sem se dostal solo na 125GR. a to jsem mel celkem dobrej ten scepter.

mel jsem imho fakt stesti, padl mi primal belt fo trove, primal akarat awakening, primal convention of elements.

ale treba tocit hell amulet of strenght nez vubec padne ancient a pak ti stejne padne s nakou mrdko pasivkou. no je to sranda na celou sezonu, furt je co tunit, obzvlast proto ze mas vic itemu co maj procentuelni efektivitu.
    STRATO
    STRATO --- ---
    JADE: No u FB je to hlavně o paragonu. Všechny buildy, který nemají Area dmg potřebují hlavně paragon. Přes to nejede vlak.
    STRATO
    STRATO --- ---
    VON_GILOTINE: U crusadera můžeš sledovat i svoje oblíbený anime. Velkej chill
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KASUMI: to uz je jen kousek :D ale s24 byla hodne OP sezona, s25 bude jeste vic,kdy jindy se tomu priblizit.

ani jsem nekoukal,jestli uz maj asiati 150
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ONDRA_PATA: myslim, ze jsem dala ted 88 nebo tak neco :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VON_GILOTINE: crus da 150 mozna snaz,ale chce to dobrej gear a dostat trny vsude zabere nejakej cas
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KASUMI: sup na solo 150 ;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja si zas pojedu bombardment crusaderku, uklidnuje me to.
    klasicky prihodim bone spear necra nebo se konecne naucim poison kosa timing
    a vyzkousim si demon huntera abych se prvne podival na 150
    STRATO
    STRATO --- ---
    JADE: Musíš hodně změnit setup, ale podle mě dá něco hodně blízko 150 i mimo sezonu. Deathwish pořád může použít. Buff trvá jednu vteřinu po. Možná by šel i reverse archon místo Deathwish :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JADE: to je dobra zprava, aspon nebudu zpruzena v praci :)

meli jsme stravit celou sobotu pryc, ale z vetsi casti to padlo, tze jsem nadsena :D
    snad bude o vikendu hnusne :))

minula sezona byla sezona, kdy jsem konecne udelala vse podstatne, co jsem chtela, vc. conquestu
    tze se tesim na novou, kdy se zase o neco posunu dal :)
    JADE
    JADE --- ---
    rekl bych ze klasika az od 17h :P
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hura domu z prace na novou sezonu, doufam ze uz to bezi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam