• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: support v parte ti da lepsi bonusy, ale souhlas, ze ty followeri jsou zbytecne dobri, nejlepsi by bylo, je ze hry vyhodit..
    WRATA
    WRATA --- ---
    Od ty doby co je z followera druha cuba vubec nedava smysl hrat v parte, neni tam proto zadna incentiva
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: no o tom dost pochybuju, protoze driv se paragon farmil aby se dal vyssi speed nebo rekord. pokud jde 150 udela solo, tak speed exping ve ctyrech postrada smysl :) coz je dobre! celej ten princip traveni dnu farmenim paragonu byl na hlavu
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: stejne si to asi nedokazu nejak predstavit, to musel vyleechovat fakt narvanej festering se vsema pylonama, a sestrelit vsechno na jednu nejakou explozi vcetne bosse, protoze kdyz se podivas jak dlouho pizlal ten 1 inna monk co sundal 150na HC solo, tak je to nekolika minutovej boj...
    NJORL: ja bych rekl ze strojove pokracuji dal ve sve farme paragonu 15k + ale asi to musi bejt fakt nuda...ikdyz posl dobou si myslim, ze NS se proste nehraje uz vubec...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak si rikam, co ted asi delaji na Non Season 4 man grupy a klany okolo nich, kdyz se da 150 solovat :) Je to mrtve?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nema :D
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: asi jo, nedokazu si to jinak vysvetlit...
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: to je ten bug, ne?
    JADE
    JADE --- ---
    mno je to husty solo DH 150 za cas 0:32 ?! ma cenu to vubec hrat a o neco se snazit ?
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: no se mnou vyjebava cela ta hra.. Za monka mam 5x ancient zbran do jedny ruky, do druhy 0...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ale z tech co nutne potrebuju mi neda ancient ani jednou za 10k
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mi kadala zasadne dava primaly itemu ktery nechci a nepotrebuju
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    Kadala je svine,skoro vse jsem si v ninuly sezone vycraftil
    WRATA
    WRATA --- ---
    Mno, myslim ze sezona pro me skoncila. 53k shardu a od Kadaly sem nevytahl jedinej upgrade...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jo ty rolly na bleed nebo pain jsem taky videl,ale nekdo to tam nemel…jinak zalagovat hru umime i normlane :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: na US foru je zmineny, ze potrebujes zalagovat hru ( at zije pain enhancer ), tim se nejak bugnou momentum stacky a zacnes se diky tomu lagu jakoze teleportovat pres mapu a delat 180000000T dmg, proto litaj casy pod 1 min :)

jak pises, nezkousim, nechci ban, ale fascinuje me to ticho nekolik dni, kdyz tohle bylo hlaseny pred startem S25.... hlavne ze update do D2R mg :D ale verim ze je to reportovany a nakej fix bude, ale kua to ticho me fakt zarazi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zatim se mi nepodarilo najit vysvetleni toho exploitu.nenasel jsem zadnou souvislost mezi shardy,skilly ani itemy napric vsemi hraci exploit vyuzivajici. ze by to bylo primo v setu? hungering arrow nema ve skilech,ale z videa je patrny,ze mu drzi wraps of clarity (bez primary skillu),ale momentum nikde.
    na druhou stranu,kdyby to bylo jen o GoD setu,tak to exploiti kazdymu.
    kamos dnes 4 hodiny zkousel vsechno mozny i podle leaderboardu a neprisel na to.
    btw. ja to zkouset urcite nebudu,nechci ban,ale zajima me ta (ne)funkcionalita
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: ja hraju monka kazdou sezonu uz od spusteni :-D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Neeeee konzole prej asi az ve 2 rano … 😭😭😭
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: hmm tak si me nahodal, je to dilema, DH nebo WD ?! :P do monka se mi nechce, to bude hrat zase uplne kazdej a vseobecne jsem premonkovanej...pres rok jsem hral jen supp monka v kuse :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    Dost zalezi na tom co chce clovek hrat ale solo ranking mluvi celkem jasne

Diablo 3 Season 25 Solo Tier List with Character Guides - Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/tierlists/solo-tierlist
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam