• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    STRATO: mam pocit, ze mi to rovnou zveda overall dmg o 20%, tu co mam zobrazenou v listu postavy.
    STRATO
    STRATO --- ---
    ENDER: unity ti přidává 20 additive. Celkem to hodí asi o deset procent větší dmg, protože inna má sama o sobě hodně additive dmg v setupu. Není to nic extra. Je to stejně jako momentum nebo determination, který jsou ale podmíněný. Když nepočítám retenless assault, kterej je separátní multiplier a přidá tak 20 pod podmínkou crowd controlu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ENDER: Je to mozny...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: asi to je i mozny, nemuzu to dohledat :D Nicmene v obou pripadech to je proste 20% up, lze nahradit Momentum, ale to se musis pak hybat vs passive dmg up :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    WHITEANGEL: prej to neni o allies, ale o followerovi, kterej ma 4 mantry z innas...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ENDER: Unity ti da 20% flat dmg pokud hrajes innu tak mas skoro porad 10 ally up.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nevite nekdo proc se ted hraje u monka skill unity? Nejak mi to nedava smysl, asi mi tam neco unika...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: SB? arachyr? zuni DoD? LoD DoD?
    ja jsem zatim na gr137 s arachyrem,akorat jsem si vul neprehodil followera,takze byl furt mrtvej :D
    pres vanoce zautocim na gr150 s WD
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KASUMI: mela si jit rovnou 75 at muzes na pub t XVI :-D ja jedu hc takze smonkem zatim haedrig gear plus neco navic ale snad se k inne dopracuju...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já se prosmýkl do tabulky pravdy GR 130 @ #331 WD
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    (ano, jsem oproti vam totalni noob, ale ja mam radost! :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak tohle bylo rychly
    70 za mnou :D
    dala jsem si monka a trapila se tam se sunwukem, nic jineho nepadalo.. jeste dneska jsem dopo nedala 38... a pak najednou padla inna a voila.. :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Jo vim o cem mluvis. A pak jsem chvili nehral a neco se zmenilo a ti co s Teboi predtiM hrali Te zacali kickovat ze hry protoze jsi mel spatne udelanej build malej paragon nebo jsi mel blbe skilly … dekuju uz nikdy :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: na hlavu to bylo dost, ale neskutecne mě to bavilo :-) ...kvalitní gear, kvalitní parta, změnit jeden skill nebo lepší staty o 0.5% a už to jelo líp. Blikající obrazovka a natahaní Moby z celé mapy a ta synergie 4 lidí k nepopsaní :D ....úplně sem se zasnil jak to bylo krásné, už to dlouho nehraju :-)

naopak hrát pokaždé sezónu od začátku se špatným gearem pro mě.byla noční můra :-) nenáviděl jsem to a s obrovským sebezapřením jsem to párkrát udělal kvůli další záložce v truhle :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    paragon chces vzdycky farmit v parte : Party Buff Strength in Numbers
    For every player in the party enemies grow stronger. As a reward for teaming up you also get an experience and a gold find buff of 10% per player up to 30% at 4 players. You need to be close to your allies to benefit (around 1,5 screens) on the same area gain the buff. This buff doesn't count for Quests or Rift completion rewards and provides around +12% total exp boost in a full group. This buff is additive to the Enlightened Shrine buff.
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: support v parte ti da lepsi bonusy, ale souhlas, ze ty followeri jsou zbytecne dobri, nejlepsi by bylo, je ze hry vyhodit..
    WRATA
    WRATA --- ---
    Od ty doby co je z followera druha cuba vubec nedava smysl hrat v parte, neni tam proto zadna incentiva
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: no o tom dost pochybuju, protoze driv se paragon farmil aby se dal vyssi speed nebo rekord. pokud jde 150 udela solo, tak speed exping ve ctyrech postrada smysl :) coz je dobre! celej ten princip traveni dnu farmenim paragonu byl na hlavu
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: stejne si to asi nedokazu nejak predstavit, to musel vyleechovat fakt narvanej festering se vsema pylonama, a sestrelit vsechno na jednu nejakou explozi vcetne bosse, protoze kdyz se podivas jak dlouho pizlal ten 1 inna monk co sundal 150na HC solo, tak je to nekolika minutovej boj...
    NJORL: ja bych rekl ze strojove pokracuji dal ve sve farme paragonu 15k + ale asi to musi bejt fakt nuda...ikdyz posl dobou si myslim, ze NS se proste nehraje uz vubec...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak si rikam, co ted asi delaji na Non Season 4 man grupy a klany okolo nich, kdyz se da 150 solovat :) Je to mrtve?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam