• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    KID_MCHUTT: A snad nebude jen v x-box game passu :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WHITEANGEL: jo, holka, to nikdo neví :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    KID_MCHUTT: Tak doufejme ze to nebude sracka.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WHITEANGEL: za mě dobrý, skoro bych to viděl i na potvrzení, že D4 opravdu dodělají
    KORAL
    KORAL --- ---
    WHITEANGEL: Však takovej typickej manažerskej postoj. Dokud to dojí, je to moje, jakmile je s tím problém, je to někoho jiného.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    WRATA: Aneb jak si blizzard definitivne podrizl vetev...

Spis to na me pusobi jako moc nevim co ted vsechno se nam sere pod rukama tak to prodame a pujdem do duchodu...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: presne, hned pristi rok pujde :D :)

cece jedu tezky SSF tuhle Season, zacal jsem brat coop jako podvod lol :D ne sranda, podvod to není, ale vazne by to SSF mohli uz pridat jako ingame xD
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: pujde..

Jenom takovej dotaz, hrajete nekdo HC season? Shanim partaka nebo partaky na nejaky 130+ rifty. Mam monka, ale klido si i udelam zdps dh nebo neco jinyho z mety..
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WRATA: cistky nezacinaji prvni den :D nejdrive je potreba se seznamit s prostredim ..
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kokotick zustava ve vedeni, je to fail. Tohle byla sance z toho udelat cistku jaxfine
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    horsi nez ted to byt nemuze .. pro blizzard je to sance ..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MIMINO: Velky spatny.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    eeeeeh... :)
    Největší herní akvizice. Microsoft koupí za 68,7 miliardy dolarů Activision Blizzard - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/clanek/nejvetsi-herni-akvizice-microsoft-koupi-za-687-miliardy-dolaru-activision-blizzard-40384363
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    doplnim jen, ze para je 857 a mam jen 3 augumenty :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Poprve v zivote rank na HC :-) vim, ze to neni nic extra, ale ja jsem spokojenej :-) a to jeste nemam stricken, takze boss byl trosku pain :-D

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Čtvrtlentní Diablo IV update – prosinec 2021 - Diablo 3
    https://www.diablofans.cz/d3/ctvrtlentni-diablo-iv-update-prosinec-2021/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak jsem kolem prvniho tisice paragonu, vim, jedu pomalu, chodim do prace a navic jsem zjistil ze ten MARAUDER DH, je kolem gr120 dost otravna nuda, nebo teda proste neprivyknul jsem uplne tomu zpusobu nahodim 5 sentry a motam na to prisery z obrazovek okolo...silena nuda.

teda ty shardy jsou pekna prasarna, ani ne tak v tech statech, i kdyz samo taky, ale v tom ze davaj despair 125, to proste byla jedna z tech veci proc clovek ty rifty behal, ted je to takovy mno..

a teda dropy za DH jsou uplne priserny, seriously tri tejdny mi nepadnul ancient restraint. ale tak to je takovej standard qq tipuju

lovu zdar
    STRATO
    STRATO --- ---
    Např. pokud jedeš v groupě s zdh, tak skoro všechny debuffy ve hře krom Wolfa jsou additive. Takže Unity ti nepřidá víceméně nic v groupě. Když se jel minulou sezonu FB tak taeguk, kterej má 80 procent dmg buff přidával ve skupině z DH jen 8 procent. Proto se hrál Bane of powerful místo toho.
    STRATO
    STRATO --- ---
    ENDER: Jasný v sheetu to tak bude vypadat ve městě, protože nemáš v tu chvíli ostatní multipliery. Ale v riftu pak máš assimilation a další. A k těm se to přidá. Pokud by byly oba separátní tak je můžeš jednoduše vynásobit, ale takhle se jen k sobě přičtou. Takže to nikdy není 20. Je to kolem deseti.
    ENDER
    ENDER --- ---
    STRATO: mam pocit, ze mi to rovnou zveda overall dmg o 20%, tu co mam zobrazenou v listu postavy.
    STRATO
    STRATO --- ---
    ENDER: unity ti přidává 20 additive. Celkem to hodí asi o deset procent větší dmg, protože inna má sama o sobě hodně additive dmg v setupu. Není to nic extra. Je to stejně jako momentum nebo determination, který jsou ale podmíněný. Když nepočítám retenless assault, kterej je separátní multiplier a přidá tak 20 pod podmínkou crowd controlu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam