• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Konecne jsem dohral :) nejvyssi gr 134, ale slo by to i vys, bohuzel jsem debilne chcipnul ve 130... Uvidim, jestli to jeste v sezone pustim.
    WRATA
    WRATA --- ---
    HOUMI: Letu 2025 bych mozna veril, 23 vubec
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    hehe, Rax prej slysel :D ze za 1) D4 bude v lete 2023, za 2) po ukonceni fuze MS jakoze prebira D4 a za 3) jsou v planu 3 datadisky. No tak uvidime casem :)

Mne se pomalu blizi konec S25 byt je fajn, ale Lost Ark je proste moc velky lakadlo xD zaroven jsem fakt zvedav na dalsi sezonu, co bude za tema :D s nakym D2R patchem me nedostanou hehe
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    KID_MCHUTT: To nechci nijak popirat.
    Jen ja x-box nemam a na pc si hry spis radeji koupim nez, abych pltil nesmysl za xy her co stejnak nebudu hrat :)
    Realne mne to vyjde levneji.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EXSECRABILIS: ono se to na tom xboxu hraje překvapivě dobře
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    KID_MCHUTT: A snad nebude jen v x-box game passu :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WHITEANGEL: jo, holka, to nikdo neví :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    KID_MCHUTT: Tak doufejme ze to nebude sracka.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WHITEANGEL: za mě dobrý, skoro bych to viděl i na potvrzení, že D4 opravdu dodělají
    KORAL
    KORAL --- ---
    WHITEANGEL: Však takovej typickej manažerskej postoj. Dokud to dojí, je to moje, jakmile je s tím problém, je to někoho jiného.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    WRATA: Aneb jak si blizzard definitivne podrizl vetev...

Spis to na me pusobi jako moc nevim co ted vsechno se nam sere pod rukama tak to prodame a pujdem do duchodu...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: presne, hned pristi rok pujde :D :)

cece jedu tezky SSF tuhle Season, zacal jsem brat coop jako podvod lol :D ne sranda, podvod to není, ale vazne by to SSF mohli uz pridat jako ingame xD
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: pujde..

Jenom takovej dotaz, hrajete nekdo HC season? Shanim partaka nebo partaky na nejaky 130+ rifty. Mam monka, ale klido si i udelam zdps dh nebo neco jinyho z mety..
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WRATA: cistky nezacinaji prvni den :D nejdrive je potreba se seznamit s prostredim ..
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kokotick zustava ve vedeni, je to fail. Tohle byla sance z toho udelat cistku jaxfine
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    horsi nez ted to byt nemuze .. pro blizzard je to sance ..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MIMINO: Velky spatny.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    eeeeeh... :)
    Největší herní akvizice. Microsoft koupí za 68,7 miliardy dolarů Activision Blizzard - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/clanek/nejvetsi-herni-akvizice-microsoft-koupi-za-687-miliardy-dolaru-activision-blizzard-40384363
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    doplnim jen, ze para je 857 a mam jen 3 augumenty :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Poprve v zivote rank na HC :-) vim, ze to neni nic extra, ale ja jsem spokojenej :-) a to jeste nemam stricken, takze boss byl trosku pain :-D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam