• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    Diablo 3 s25 Helltooth *GARG* WD GR141
    https://youtu.be/w7u3bwXBWzo

nevim, jestli se sdílí celej playlist...

ocenil bych zpětnou vazbu. je tam mnoho chyb, hlavně v tom kdy vzít/nevzít pylon a taky mám tendenci někdy dodělávat elitku/pár mobek místo přesunu dál.
    spíš bych rád odstranil chyby v chápání některých buildů, takže časování skillů, pozice...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SSF HC je vaše řešení :-) ale je pravda ze S26 bude odpocinek oproti predchozim, no tak treba si vyfarmim konecne rainbow wings -.-
    JADE
    JADE --- ---
    STRATO: bohuzel jsem premonkovanej z dob, kdy jsme parili v grupe a ja jel supp monka v podstate nekolik let...WD jsem jel posledni sezonu a na DH mam nahrano ze vsech postav nejvic hodin, no tak jak rikam, nehral jsme vlastne jen "novej set" u necra a cruse...to je jediny co me muze "prekvapit" :D ale spis premejslim, ze se na to taky vyseru a dam si jednu sezonu pauzu :S
    STRATO
    STRATO --- ---
    JADE: Nejjednodušší asi bude zase inna. Ale je to hrůza teď. Jak water tak earth jsou hrozný na push. WoL potřebuje nesmyslnej gear, aby to fungovalo, ale asi to bude nejsilnější build ve hře.

Oni hlavně postupně úplně zničili i jakýkoli 4p groupy, který by byly zábavný. Marauder je strašná nuda, oba boss killeři jsou hrozný. U WD se musíš defacto schovávat celej rift a pak jen držíš pavouky na bosse (pokud to není single target tak můžeš rovnou zavřít). Inna potřebuje nějaký skill, ale víceméně nesmíš jakkoli zasáhnout do dění v riftu kromě nějakýho supportování.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    co jsem dal minulou sezonu gr150 s deviti ruznymi buildy/postavami,tak tuhle sezonu vidim akorat tak na splneni ukolu a nazdar.
    e-rifty me teda vubec nelakaj,honit jen paragony uz vibec ne.na gr150 s arachyr WD to bude chtit az 8k paragonu a to je S tier build!
    doufam,ze si davaj odpocinek jednu sezonu a pristi nam napali zase nejakou OP :)
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: nj uz vidim jak budu honit kosmetiku posl den sezony toho casu parneho leta, misto toho abych nekde behal venku ! :D ale co si budem tentokrat ani ta kosmetika neni lakadlo ! :D no vzhledem k tomu ze nemam ani na NS v ancientu Crusaderskej posledni set - heaven fury a jeste jsem to vlastne ani nikdy nehral, tak se tim asi nejak protlucu s tim tezkopadnym kolosem, co se da delat :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Snadne reseni, nehrat a pockat si az na to fakt bude chut ;)
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: dekuju hezky...mno tentokrate jsem opravdu na vazkach, nejak uz to asi vsechno omrzelo...:(
    JADE
    JADE --- ---
    nemel by pls zas nekdo nejakou ilustracni tabulku, co bude v nadchazejici sezone nejvic OP ?! :P
    ikdyz si zadny ambice nekladu, tak si opet rikam, co hrat...vypada to na sebemrskacstvi a bud Necro ci Crusader ?! :P
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    STRATO: to zni dobre!
    STRATO
    STRATO --- ---
    VON_GILOTINE: jinak můžeme dát kdykoli cokoli, když budeš chtít. 1500 paragonů v pohodě na 2p 150. Můj monk už taky dost zažil a je ready. Aspoň mi povíš, jak se máš na Discordu :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SSF HC je řešením všech vašich problémů :P nicmene jsem zvedav co prinese S26, v blue postu psal: big patch :O
    STRATO
    STRATO --- ---
    VON_GILOTINE: Jestli hraješ jen solo, tak je to hrozně velkej rozdíl. Já už víceméně v groupě hraje jen rat runy 133-134 a je to 3-4x vic xp než dokážu se solo monkem (což je o parník nejlepší solo xp). Jinak už dělám jen tohle, klíče a bounty. 150ky v goupě jsem vzdal, protože s crusaderem mě to nebaví a s WD jsme se dostali na 4:14 na fakt hodně dobrý mapě a níž už nám to nepůjde pravděpodobně. S crusaderem mám tuším 3:15, což ani nebyl push. Tahle sezona nedává smysl.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VON_GILOTINE: no.v parte ty 150 davaj,kdyz jsou rychly.jinak se behaj treba ratmy nejcasteji nejaky gr125 kolem dvou minut
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ONDRA_PATA: mas recht zapomnel sem ze ve vic lidech to dava vic expu. ja vetsinou hraju sam no. dekuju dekuju
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VON_GILOTINE: uz znas odpoved ;)

nekdy hrajeme s klukama 2-3 hodky denne tak 3x v tydnu.nekdy proparime odpoledne o vikendu,kdyz se sejdem…behame jen gr150 vsechny do 7 minut,vetsinou do 6 minut
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ok zeptam se blbe, jak delas paragony tak rychle?
    Hraju cca hodinu denne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VON_GILOTINE: no s tvym paragonem je to boj no :)

s mohim uz je to trochu lepsi 5k ;)

zatim solo 150: inna konk,bomb crus,arachyr WD.
    zatim 140+: PoJ monk, WW barb
    zatim zbytek: 138 myslim s helltooth WD (ne zombie bears,ale gargantuans), DoD zuni WD jsem zkusil nekde kolem 2k para zatim
    se vsim pak zkusim co to pujde plus budu sklada LoD necra. zatim mam jednu zalozku 150 na augment a rekord ve ctyrech za monka gr150 4:32 myslim

ted jsem na to tyden nesah,ale o vikendu budou asi nejaky pushe.jsem linej streamovat ;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hh tuhle sezonu mi padaj jen epicky primaly.

wyrdward. kredes flame. atd.

myslel jsem ze po tom hypu ze to bude nak lehci se dostat treba nad stotricet. vubec. 127 a to sem rad ze sem rad. s DH (multishot) i Crusaderem (bombardment)
    no nemyslim ze se to nak vyrazne zlepsi este.

jak jste na tom vy?

uznavam, mam slaby paragon ubohych 1500 zatim jen
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam