• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ok zeptam se blbe, jak delas paragony tak rychle?
    Hraju cca hodinu denne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VON_GILOTINE: no s tvym paragonem je to boj no :)

s mohim uz je to trochu lepsi 5k ;)

zatim solo 150: inna konk,bomb crus,arachyr WD.
    zatim 140+: PoJ monk, WW barb
    zatim zbytek: 138 myslim s helltooth WD (ne zombie bears,ale gargantuans), DoD zuni WD jsem zkusil nekde kolem 2k para zatim
    se vsim pak zkusim co to pujde plus budu sklada LoD necra. zatim mam jednu zalozku 150 na augment a rekord ve ctyrech za monka gr150 4:32 myslim

ted jsem na to tyden nesah,ale o vikendu budou asi nejaky pushe.jsem linej streamovat ;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hh tuhle sezonu mi padaj jen epicky primaly.

wyrdward. kredes flame. atd.

myslel jsem ze po tom hypu ze to bude nak lehci se dostat treba nad stotricet. vubec. 127 a to sem rad ze sem rad. s DH (multishot) i Crusaderem (bombardment)
    no nemyslim ze se to nak vyrazne zlepsi este.

jak jste na tom vy?

uznavam, mam slaby paragon ubohych 1500 zatim jen
    ENDER
    ENDER --- ---
    Konecne jsem dohral :) nejvyssi gr 134, ale slo by to i vys, bohuzel jsem debilne chcipnul ve 130... Uvidim, jestli to jeste v sezone pustim.
    WRATA
    WRATA --- ---
    HOUMI: Letu 2025 bych mozna veril, 23 vubec
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    hehe, Rax prej slysel :D ze za 1) D4 bude v lete 2023, za 2) po ukonceni fuze MS jakoze prebira D4 a za 3) jsou v planu 3 datadisky. No tak uvidime casem :)

Mne se pomalu blizi konec S25 byt je fajn, ale Lost Ark je proste moc velky lakadlo xD zaroven jsem fakt zvedav na dalsi sezonu, co bude za tema :D s nakym D2R patchem me nedostanou hehe
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    KID_MCHUTT: To nechci nijak popirat.
    Jen ja x-box nemam a na pc si hry spis radeji koupim nez, abych pltil nesmysl za xy her co stejnak nebudu hrat :)
    Realne mne to vyjde levneji.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EXSECRABILIS: ono se to na tom xboxu hraje překvapivě dobře
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    KID_MCHUTT: A snad nebude jen v x-box game passu :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WHITEANGEL: jo, holka, to nikdo neví :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    KID_MCHUTT: Tak doufejme ze to nebude sracka.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WHITEANGEL: za mě dobrý, skoro bych to viděl i na potvrzení, že D4 opravdu dodělají
    KORAL
    KORAL --- ---
    WHITEANGEL: Však takovej typickej manažerskej postoj. Dokud to dojí, je to moje, jakmile je s tím problém, je to někoho jiného.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    WRATA: Aneb jak si blizzard definitivne podrizl vetev...

Spis to na me pusobi jako moc nevim co ted vsechno se nam sere pod rukama tak to prodame a pujdem do duchodu...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: presne, hned pristi rok pujde :D :)

cece jedu tezky SSF tuhle Season, zacal jsem brat coop jako podvod lol :D ne sranda, podvod to není, ale vazne by to SSF mohli uz pridat jako ingame xD
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: pujde..

Jenom takovej dotaz, hrajete nekdo HC season? Shanim partaka nebo partaky na nejaky 130+ rifty. Mam monka, ale klido si i udelam zdps dh nebo neco jinyho z mety..
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WRATA: cistky nezacinaji prvni den :D nejdrive je potreba se seznamit s prostredim ..
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kokotick zustava ve vedeni, je to fail. Tohle byla sance z toho udelat cistku jaxfine
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    horsi nez ted to byt nemuze .. pro blizzard je to sance ..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MIMINO: Velky spatny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam