• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LUCIEN: vskutecnowti spis 2.5 ;)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SITH: Já to beru jako takové D3.5, fajn zkrácení čekání na D4 a novej příběh si docela užívám. Já jsem spoko :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hmm, ja nemam 13 gb mista v telefonu :) tim je to asi vyreseny.. Ale nasel jsem tam jinou podobnou gamesu, tak uvidim..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SONIC: vypada to tak :-) Mno jsem zvedavej co s tim provedou chlapci, jestli budu potreti tahat 13 gb, tak budu fakt nasranej :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SONIC: jee. Realme mam taky, ale nakou starou zaklad radu asi. takze jen tech 30, medium a zbytek vohulenej na max, ale uz to celkem hralo :)

ja na tom mobilu stejne nemumim smrdlat. koukal sem, ze tam byla moznost controller, tak ze bych k tomu zkusil xbox gamepad? ale zas nemam zadnej drzak ci co. no nevim :))
    SONIC
    SONIC --- ---
    BARTUC:nejspis stahli jenom pro telefony na kterejch to ma problem..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dneska rano jsem koukal, ze diablo uz nemam ani v obchode, takze bud nejaka chybka u me, nebo to stahli, protoze je tam nejakej pruser :-D
    SONIC
    SONIC --- ---
    BOBESH: Realme GT. qualcomm snapdragon 888, GPU Adreno 660, 12 GB ram...jenom rozliseni me nepusti na ultra jinak vsechno na max..a jede to jak vino..
    SITH
    SITH --- ---
    stáhl jsem to, hrál to asi tři minuty, zjistil že je to naprosto to samé jako Diablo3, které mě už po těch x set hodin na PC přestalo bavit, tak nevidím důvod to hrát znova na mobilu když seru, takže jsem to smazal. Mikrotransakce už dávno neplatím, u těchto mobilních her to nemá smysl, imho
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chlapi jaky na to mate dela? resp. vsici jedete v 60fps na ultra? me to nepusti. jen 30 a medium
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAVARA: supr, tak to asi nema moc smysl tim ztracet cas... Takovejch her je plnej store.

Doufal jsem v nejaky platby za skiny, pety atd..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENDER: Čistý pay2win
    SONIC
    SONIC --- ---
    ENDER: porad doufam ze bez penez zvladnes vsechno co s penezma jenom stokrat pomalejc..
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAVARA: wtf, oni chteji mikrotransakce za progress ve hre?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Asmogond se dostal někam k šesticiferným částkám v USD, aby bylo možné osocketovat top gemy všechno vybavení :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    LUCIEN: safra a chary teda nemuzou cestovat mezi servrama?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    SONIC
    SONIC --- ---
    PETRPEDROS: prihlaseni slo hned..vlastne to cely zatim nejak moc funguje :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    porad se mi nejde pridat battlenet a hraju jako guest :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tab S7 mi to nainstalovat umožní, S10E nikoli
    JADE: ma to pribehovou linku v duchu d3.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam