• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LUCIEN: vskutecnowti spis 2.5 ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BOBESH: ja mam mini,ten je jen za 20k :D
    ale mozna povydani 14 vymenim za 13pro. precijen na malym se hraje hur.
    na druhou stranu na farmeni a smrdlani v praci bych se mohl uskromnit a zbytek doma na PC.
    ikdyz teda spis se bojim,aby to PC jeste zvladl :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SONIC: hezky pekne :-) dekuju za info
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ONDRA_PATA: jo tak mezi nasema telefonama je cca 15k cenovej rozdil imho, tak to beru! :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ted sem chvili pobehal a myslim ze sem tam nejake zname tvare zahledl :-)
    SONIC
    SONIC --- ---
    BARTUC: exynos skodi
    Hi all

We are exploring the issues people are experiencing with some Samsung Galaxy specific devices that use Exynos chipsets. For now, we may disable downloads for this set of devices while we work to address this. Apologies on this and we will be working on getting a fix up and ready as soon as possible.

List of Galaxy specific Exynos chipset affected devices

Galaxy A12
    Galaxy A13
    Galaxy A21s
    Galaxy A51 5G
    Galaxy A Quantum
    Galaxy S10e
    Galaxy S10
    Galaxy S10+
    Galaxy S10 5G
    Galaxy Note10
    Galaxy Note10 5G
    Galaxy Note10+
    Galaxy Note10+ 5G
    Galaxy F12
    Galaxy F62
    Galaxy M12
    Galaxy M13
    Galaxy M62
    Galaxy XCover 5
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ophone 13 vsechno na max a ultra s 60fps a jeste jsem to streamoval pres twitch z mobilu primo.
    ale tech 60fps nijak nepoznam,tak jsem to dal zas na 30fps. mozna az budu streamovat pro nekoho,zas tam dam klidne tech 60fps
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    my jsme server arrerat summit,jestli jeste nekdo nezapnul
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SITH: Já to beru jako takové D3.5, fajn zkrácení čekání na D4 a novej příběh si docela užívám. Já jsem spoko :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hmm, ja nemam 13 gb mista v telefonu :) tim je to asi vyreseny.. Ale nasel jsem tam jinou podobnou gamesu, tak uvidim..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SONIC: vypada to tak :-) Mno jsem zvedavej co s tim provedou chlapci, jestli budu potreti tahat 13 gb, tak budu fakt nasranej :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SONIC: jee. Realme mam taky, ale nakou starou zaklad radu asi. takze jen tech 30, medium a zbytek vohulenej na max, ale uz to celkem hralo :)

ja na tom mobilu stejne nemumim smrdlat. koukal sem, ze tam byla moznost controller, tak ze bych k tomu zkusil xbox gamepad? ale zas nemam zadnej drzak ci co. no nevim :))
    SONIC
    SONIC --- ---
    BARTUC:nejspis stahli jenom pro telefony na kterejch to ma problem..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dneska rano jsem koukal, ze diablo uz nemam ani v obchode, takze bud nejaka chybka u me, nebo to stahli, protoze je tam nejakej pruser :-D
    SONIC
    SONIC --- ---
    BOBESH: Realme GT. qualcomm snapdragon 888, GPU Adreno 660, 12 GB ram...jenom rozliseni me nepusti na ultra jinak vsechno na max..a jede to jak vino..
    SITH
    SITH --- ---
    stáhl jsem to, hrál to asi tři minuty, zjistil že je to naprosto to samé jako Diablo3, které mě už po těch x set hodin na PC přestalo bavit, tak nevidím důvod to hrát znova na mobilu když seru, takže jsem to smazal. Mikrotransakce už dávno neplatím, u těchto mobilních her to nemá smysl, imho
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chlapi jaky na to mate dela? resp. vsici jedete v 60fps na ultra? me to nepusti. jen 30 a medium
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAVARA: supr, tak to asi nema moc smysl tim ztracet cas... Takovejch her je plnej store.

Doufal jsem v nejaky platby za skiny, pety atd..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ENDER: Čistý pay2win
    SONIC
    SONIC --- ---
    ENDER: porad doufam ze bez penez zvladnes vsechno co s penezma jenom stokrat pomalejc..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam