• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOJZEE:
    WRATA:
    no já v podstatě hry už nehraji. jen jsem v rámci marodění byl o víkendu doma, tak jsem měl po X letech čas... A do toho padlo nové Diablo...

Nečtu si o žádných strategiích, nezajímám se o nejlepší buildy, nedívám se co bych měl nosit...

Jsem aktuálně lvl 54 chodím v místě, kde mi to píše že bych měl být lvl 56. A to je konečně ta zábava. Jako chodit někde kde neumřu je nuda. Tady už se musím trochu o sebe starat. A monk není zrovna immortal charakter :-).
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: njn, jenomze pro me nedava vubec smysl to hrat, kdyz vim, ze nedosahnu na end-game content.
    Chapu i lidi, kteri to hraji a postupne zjistuji, ze se nikam dal nedostanou, kdyz nebudou platit..
    WRATA
    WRATA --- ---
    KOC256: Lidi silene brecej nad endgame aktivitama ale jeste ani neudelali 60. Je to trochu otravny nicmene ten p2w tam videt je. Ty legendarni gemy jsou strasnej boost. V PVE to asi tak moc znat nebud ale v PVP to asi znat bude protoze ty pasivni stat bonusy tam budou fungovat
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KOC256: je to spis tak, ze top end game gear neziskas bez placeni, zejmena asi pujde o to, ze nebudes schopnej bez investice vylevlovat legendary gemy.. ve finale platici, co jsem cetl, maji az dvojnasobnou dmg a o polovinu vice hp.-
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BTW: moc jsem nepochopil spousty recenzí o tom, že bez placení to nejde hrát. Nedal jsem do toho ani korunu a nepřijdu si nijak extra ochuzen...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WRATA:
    jo chodím za modrýma i za oranžovýma v očekávání, že se na tom dá expit :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Btw pokud na mape uvidite oranzovou lebku tak k ni ihned vyrazte. To je ancient elita a jednou za den je z ni garantovana legendarka
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: zabít, jinak nedostaneš loot. Ve trojce po nich občas zůstal portál, kam se dá vlézt.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BTW: takový ten skřítek z penězma co utíká… Ho nesmím zabít, ale sledovat ho do doby než si udělá portál a pak vlézt za ním že? Vím že to bylo už v trojce, ale nejsem až tak vášnivý hráč, abych to znal nazpaměť…
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SADAKO:
    Dobré vědět. Mě to občas píše, že hiden lair je dostupné v mé oblasti a nevěděl jsem jak to najít. Na malé mapce jsem nic neviděl, tak to vždy muselo být “za rohem”…
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KASUMI: SADAKO: k dik. Ja mam zone chat vyplej tak to mozna bude ono proc to nevidim.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    LIQUIDFREAK: Dá se normálně dojít ke vchodu, na mapě je Hidden Lair vidět jako velký barevný portál a lze to v klidu projít i solo.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LIQUIDFREAK: ja ho jednou otevrela (zabila jsem nejakou priseru), nabidlo mi to pri vstupu udelat party, to se postlo do chatu a do 3 vterin jsem mela full party... ukazuje se to imho v tom chatu, kliknes na to a muzes se pripojit
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ONDRA_PATA: musíš, protože další krok v příběhu začíná na 56.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KID_MCHUTT: pak tady vubec ty expy resit nemusis.nehlede na to,ze tech 55 riftu na 1 level je fakt divny.to nemam ani ja na paragonu 10
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jak clovek najde "hidden lair" kery se spawnujou na mape? Je to videt na mape, ci musim hledat?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: hraju sólo, zajímá mě jenom story, pak to smažu
    WRATA
    WRATA --- ---
    KID_MCHUTT: Tak snad nejsi takovy Diablovy novacek abys nevedel ze se farmi vzdy v grupe. Navic najit grupu na cokoliv low level trva maximalne 30 vterin
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Čaute...
    Hlásím se jako lvl 50+ MONK.
    Jsem na serveru Oblivion Knight. Kdyby se chtěl někdo paktovat. Postava asi nejde switchnout jinam že?

Jinak letem světem jsem to tu pročetl a taky mě dost serou expové díry... Poslední 47-49 díra jak sviňa, pak 50-53 to šlo samo. Po tom co jsem se naexpil v jedné lokaci (nemám paměť na jména), tak jsem tam pak šel dělat questy. To mě hodně sralo...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: jasně, pokud jedeš v grupě, pak to může vypadat jako nesmysl, pokud jedeš solo, zhruba to tak vychází.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam