Caute, vidim ze sa bavite o immortale tak s dovolenim napisem svoju skusenost a dojmy. Hral som to len na pc, hra sa to celkom super mechaniky so skillami, ktore sa upravia abilitami z legendary itemov su tiez velmi super a zabavne. Na to, ze je to mobilna hra je grafika velmi fajn, ale bohuzial tam to vsetko konci. Hra je extremne zabugovana, aj ked je stale v bete, ovladanie je otrasne a casto nefunguje ako ma. PVP ci uz do toho clovek prachy vrazi, alebo nie, je to jedno... sice je tam rank system, ale je to kompetitivne nehratelne vdaka tomu rozhasenemu ovladaniu. Pve story asi ok s tym, ze mi strasne vadili level obmedzenia, ale to sa dalo ako tak prekusnut. Posledny boss challenge pre free to play hraca, musel som upravit build a trosku viac sa nafarmit.
Hra ma prestala bavit na zaklade strasne vela dennych a tyzdennych "nutenych" aktivit a nezmyselnej farmy low priser, aby sa clovek mohol akoze nagearovat, pricom legendarky co upravuju skilly su fajn, problem zacina skor s gemami a upgradami gearu, to mi pride strasne jednoduche a obmedzene. Bavili ste sa tu o tom ako sa runy daju nafarmit ako free to play hrac, ano daju jedna runa fakticky stoji 2x run nudneho a ez elder riftu, tych run treba 20. 40 riftov = 1 roll cca? to ani nehovorim, ze tie gemy treba upgradovat a su dolezitejsia cast gearu ako legendary itemy ci set itemy. Nakoniec by som dodal, ze je v tej hre este strasne vela bugov, kvoli ktorym som musel hru restarnut a bud tak stratit progress, alebo proste zomriet. Na mobil hra asi dobra na pc uplny priemer, co ma mrzi je velky pay to win faktor a vsetko uplne natocene okolo toho, zbytocne zabity potencial hratelnosti.
Neviem sice kde sa berie myslienka a preco je akceptovana hracmi, ze hra na mobil musi byt zakonite pay to win, ale dobre, diablo immoral beriem akoze je spravene pre modernych gamerov, ktori radsej zaplatia prachy, alebo si pozru reklamy namiesto toho aby hrali hru a azisky trh, kde zrejme toto je v pohode akceptovane. Nakoniec, ak niekoho ta hra bavi necudujem sa, ak hra funguje hra sa super, ak do toho niekto vrazi prachy, jeho vec... smutne na tom skor je, ze hraci takyto typ hry zase preplatia a uz im netreba ani aby hra bola vonku, staci ze sa len testuje a ma meno. Jako je toho viac co by som vypichol, overal som ale sklamany a nemam moc chut tu hru hrat.
Este by som dodal, tym co to hrate a levelujete... legendary itemy z roznych odmien si vyberte az na max leveli - item sa v tej odmene scaluje s levelom a mozno aj paragonom, ale nemam odskusane, skoncil som na paragon 2.