• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Já teda nevím. Asi něco dělám blbě, ale mě pořád nic nenutí si něco kupovat. Možná nemám nejlepší GEMy, ale ten boj mi zatím jde a nepřijde mi, že bych se nějak trápil, alespoň je třeba se trochu snažit, taktizovat, uhýbat, plánovat a ne se postavit a střílet či sekat a ono to nějak dopadne...

Na druhou stranu si jako SW developer uvědomuji, že to všechno není zdarma a tedy nějakou rozumnou kačku bych jim rád pustil, jen nevidím nikde žádnou rozumnost. Možná ten Battle Pass?
    Ve fortnite je super battle pass. Staci ho koupit jednou a pak v sezone vyhrat ingame menu na dalsi. Prostr mas za jdnorazovej nakup battle pass na porad.

Jde to i mene hamizne.

Ja hraju pres tri roky afk arenu a poslal jsem jim za tu dobu cca 5k. Za tri roky zabavy mi to neprijde tak hrozny. Ale da se do toho vrazit barak za prahou mesicne. A je pomerne dost lidi, co to dela :D

Sileny...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ENDER: jo, ja si platila pass na pubg.. ale jen pro skiny apod, p2w to nebyl
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hmm, kdyz vas posloucham, jsem rad, ze jsem nezacal.
    Moc me to mrzi, celkem jsem se tesil.

Osobne bych nemel problem platit battlepass, kdyby to bylo dostatecne..

Talhle jsem hral tanky a platil jsem si premiovku, koupil par premiovych tanku a byl spokojenej..
    JADE
    JADE --- ---
    Kdyz se podivate na Quinna, tak grindi nonstop nejakej 5ti hvezdickovej gem…jeste ho nema a uz je v tom za 10k usd a hraje do toho temer 24/7:/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PEDROBEAR: urcite
    ono jsou hry, kde je to fakt jen doplnek.. ale tady i ja po par dnech hrani vidim, ja to silene tlaci
    udelas dung? nabizime skvely bundle.. a td..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    KASUMI: a pro mnoho mnoho lidi bude immortal tou hrou kde prozijou to samy co ty. Neuvedomi si kolik nalili. O tom mikro transakce jsou prave.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    (no mozna behem dvou let)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PEDROBEAR: ja jsem si touhle pasti mikrotransakci prosla na jine hre driv, takze si davam uz bacha :D nalila jsem do ni asi 10 tisic takhle.. a vubec mi to nedoslo, ze je to tolik (v prubehu cca roku).. peklo..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    nikomu neberu zabavu z Immortalu, ale co mi vadi je psychologicka hra s transakcema.
    Viz KASUMI "25 kč" to u spoustu lidí nekončí, protože se prolomila psychologicka bariera ze je ok do te hry vrazet penize. A s tim oni chytre pockaji dokud clovek nezainvestuje spoustu casu do postavy. (tim nerikam ze Kasumi tak dopadne)
    Prvni gap prichazi nekde kolem 50tky, kde to nuti dlouze grindit pokud sis nekoupil battle pass.
    Postupny davkovani plateb cim vic dal ve hre clovek je
    "800% value" za uplny hovna
    Veci ve hre za currency, kterou si muzes koupit presne tak, ze musis vzit vyssi balicek.
    Zabil jsi bosse? Chces extra loot? 0.99$
    Zabil jsi dalsiho? Co dalsi extra loot 4.99$ ? ;)
    Další víc a víc

Gemy a jejich rarita, kde si musis koupit vstup do lepsiho riftu abys dostal lepsi gem.
    a pak Gem v Gemu (Yo Dawg... I heard you like gems)

Cim vic clovek hraje tim vice "investoval" takze kdyz narazi na pay wall tak prece to nevyhodim vsechen ten cas co jsem investoval, tak si koupim jeste ten dalsi balik.

Cela ta hra je postavena na tom aby ti vytvorila co nejvic problemu a pak ti na ne prodala reseni.

Prijde mi to je jak zavolat si taxik, taxik prijede a dostat na vyber, jestli si chces sednout na poblitou, nebo posranou sedacku, nebo za priplatek na normalni. Dalsi vyber - po celou cestu muzes dychat vzduch ze septiku anebo muzes mit za priplatek cerstvej vzduch. Fajn diky, jo a zapomnel jsem zminit, pocet nadechu na kilometr je limitovanej. Dochazi ti vzduch? 0.99$ Jo a to ze te dopravim kam chces je se zakladnim tarifem 5% sance. Pokud chces zvysit svou sanci dojet do destinace, muzes si priplatit.

Argumenty typu ale vzdyt jsem se s tim taxikem svezl normalne, nevim co ostatni mate a proc vsichni picujou na P2W. Jo svezl, ale mas zada od hoven, a dychals to celou cestu a jeste si ani nedojel do konce protoze by ses nedoplatil. Mohl sis vybrat jinou taxi sluzbu (jinou hru), ktera neni zalozena na tom, tahat z tebe prachy.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Caute, vidim ze sa bavite o immortale tak s dovolenim napisem svoju skusenost a dojmy. Hral som to len na pc, hra sa to celkom super mechaniky so skillami, ktore sa upravia abilitami z legendary itemov su tiez velmi super a zabavne. Na to, ze je to mobilna hra je grafika velmi fajn, ale bohuzial tam to vsetko konci. Hra je extremne zabugovana, aj ked je stale v bete, ovladanie je otrasne a casto nefunguje ako ma. PVP ci uz do toho clovek prachy vrazi, alebo nie, je to jedno... sice je tam rank system, ale je to kompetitivne nehratelne vdaka tomu rozhasenemu ovladaniu. Pve story asi ok s tym, ze mi strasne vadili level obmedzenia, ale to sa dalo ako tak prekusnut. Posledny boss challenge pre free to play hraca, musel som upravit build a trosku viac sa nafarmit.
    Hra ma prestala bavit na zaklade strasne vela dennych a tyzdennych "nutenych" aktivit a nezmyselnej farmy low priser, aby sa clovek mohol akoze nagearovat, pricom legendarky co upravuju skilly su fajn, problem zacina skor s gemami a upgradami gearu, to mi pride strasne jednoduche a obmedzene. Bavili ste sa tu o tom ako sa runy daju nafarmit ako free to play hrac, ano daju jedna runa fakticky stoji 2x run nudneho a ez elder riftu, tych run treba 20. 40 riftov = 1 roll cca? to ani nehovorim, ze tie gemy treba upgradovat a su dolezitejsia cast gearu ako legendary itemy ci set itemy. Nakoniec by som dodal, ze je v tej hre este strasne vela bugov, kvoli ktorym som musel hru restarnut a bud tak stratit progress, alebo proste zomriet. Na mobil hra asi dobra na pc uplny priemer, co ma mrzi je velky pay to win faktor a vsetko uplne natocene okolo toho, zbytocne zabity potencial hratelnosti.
    Neviem sice kde sa berie myslienka a preco je akceptovana hracmi, ze hra na mobil musi byt zakonite pay to win, ale dobre, diablo immoral beriem akoze je spravene pre modernych gamerov, ktori radsej zaplatia prachy, alebo si pozru reklamy namiesto toho aby hrali hru a azisky trh, kde zrejme toto je v pohode akceptovane. Nakoniec, ak niekoho ta hra bavi necudujem sa, ak hra funguje hra sa super, ak do toho niekto vrazi prachy, jeho vec... smutne na tom skor je, ze hraci takyto typ hry zase preplatia a uz im netreba ani aby hra bola vonku, staci ze sa len testuje a ma meno. Jako je toho viac co by som vypichol, overal som ale sklamany a nemam moc chut tu hru hrat.

Este by som dodal, tym co to hrate a levelujete... legendary itemy z roznych odmien si vyberte az na max leveli - item sa v tej odmene scaluje s levelom a mozno aj paragonom, ale nemam odskusane, skoncil som na paragon 2.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LIQUIDFREAK:
    jasne kazdy to vnimani mame posunute jinde. Jak jsem psal, ja uz skoro nehraju, takze kdyz nahodou nekde nekdy neco pustim, tak chci aby to bylo (krom jineho) zejmena pekne.

Na druhou stranu me netrapi, pokud po odehrani pribezu mam hadry v TOPu a nebo jen takove, abych si zahral...

Analogie jsou filmy. Uz jsem vyrostl z toho, kde bych si stahoval nejake kinoripy. Nemam (nechci mit) na tyto zabavy moc casu a kdyz uz neco chci videt, chci to videt v dobre kvalite...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOC256: Ja nevim no, takhle to neberu. Spis jsem dycky bral hry tak jestli jsou zabavne, grafika byla az na poslednim miste. Ale sto lidi sto chuti. Imo neznam hru ktera vypada fakt hodne dobre a zaroven je supr cupr zabavna a naopak, znam spousty her u kterych ublinkavas ale je sranda a fun je hrat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LIQUIDFREAK:
    ano presne tak to myslim... asi nedava smysl mobilni hru portovat na PC, ale vim konsekvecne a vyrvali si to fanousci...
    Proste po tom co jsem hral pred 10 lety (?!) D3, je toto krok ZPET. Vubec to nemelo na PC prijit. Je to ostuda.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: ja to dala na mini ipadu a dobry, akorat dobra grafika dost zere baterku, takze jsem sla na mid myslim a to je takovy trosku oldschool
    po tom ipadu mi ten tel prisel malej, ale da se to (11 pro)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOC256: jsem taky pc hrac, ale je to proste port mobilni hry a prijde mi to vsechno cajk. ale tak sto lidi sto chuti ze jo, ne kazdymu to musim vyhovovat. Ale wsad a 1234 neni takovej pruser na ovladani. Nvm tedy co hrajes za klasu ale ja na dh nemam problem.
    Je to proste mobilni port a je treba to tak brat. Kritizovat grafiku mi prijde trosku sileny, nic ve zlym :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LIQUIDFREAK:
    Ze začátku bych podotkl, že jsem odkojený na PC hrách - žádné konzole, žádné ovladače, žádné mobilní střílečky (jo CoD jsem trochu před půl rokem hrál)...

Ale když jsem spustil DI na PC, tak mi to přišlo hodně špatné...
    - hnusná grafika (staženo všechno co šlo 25+ GB dat)
    - kurzor neviditelný / nepoužitelný
    - ovládaní mi přišlo proti D2/D3 hodně zpátečnické - UI/UX hodně jinde

Prostě to je jen prostý port mobilní verze na PC.

Pardon, zda jsem se někoho dotkl, šanci jsem tomu dal... A chtěl jsem to hrát na PC - mám kvalitní 27" monitor a i tak to musím drtit na 11" tabletu... :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOC256: sragora v jakym smyslu? Prijde mi to jen trosku zjednoduseny co do grafiky, ale rozhodne ne sragora
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Jenze to nevis dokud si to sam nezkusis. 5 star gem muzes vylakosit z craftu at uz jsi platici nebo ne. Jasne, jako platici mas mnohem vic matrose takze se tvoje sance znacne vylepsuje ale jako free to play hrac neznamena ze je nulova
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KASUMI: J to hraji primarne na tabletu (iPad PRO 2018). Nouzove na mobilu, bo maly iPhone (12 mini). A zkousel jsem to i na PC, ale tam to je hodne sragora. Jde vodet ze to je nouzovy port…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam