• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KASUMI: oranzova
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONKEYFIGHTER: jaka barva te elity?

me teda sdileni mapy s jinejma sere :D presne proto, co tady pisete :D achievy "join warband", "join clan" me desne iritujou
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MAESTRO_007: Me se to taky teoreticky libi, v D:I vlastne I prakticky az do momentu kdy ti ostatni hraci ktery kradou mobky, shriny a truhly v lokaci kde proste chces zrovna farmit a ty nemas sanci s tim nic udelat. Tak snad to na immortalu otestujou a v D4 tyhle neduhy nejak vyresej:)

Kdyz se ti za rohem spawne elitka s garantovanym legendary dropem tak vetsinou ani nema cenu tam chodit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Tak hned rano byl vetsi klid a uz jsme ji udolali.

Jinak po lvl 60 mi to na hell prijde mnohem lepsi. Uz se pomalu i zacinam orientovat ve vsech tech liniich statistik a vylepsovani (ale fakt pomalu), kterych je snad 20 a docela casto i tak na neco zapomenu :-). V lokacich se objevuji nove eventy, prisery, … Vlastne po lvl 60 jsem mel dle statistik v kazde mape odehrano tak 20% pribehu…

A taky uz chapu tu honbu za vybavou (koupenou). Ja mam rad, kdyz se u boje poradne zapotim, ale vetsina co beha kolem me, dava prisery na jeden sek. To by me fakt nebavilo. Takze proc to vubec hraji? Aby jen tupe behali po mape bez protivniku?

Jinak dneska jsem si dal treti PVP a dokonce jsem byl ve statistikach TOP, tak mozna stesti a mozna neni treba do toho ty penize sypat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAESTRO_007: To popisujes D Immortal. :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MONKEYFIGHTER: To jsem zazil dneska. Napsalo se mi ze za 30 sekund se bude neco dit, ukazovalo mi to smer a byl tam ranec lidi ze mi i iPad PRO zacal lagovat :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JANDOS: já imortal zatím nehrál..ale co jsem četl.o D4 tak by to mělo být něco na způsob Destiny. A to mě.prislo naprosto super..živý svět kde potkávás ostatní hráče a pak už jenom záleží do jakých oblasti a lokaci jdeš. Někde se spustí quest pro jednoho nebo jenom pro ty kdo je v partě, jinde jsou public eventy na kterých se podílí víc lidí a je to dost zábava, případně PVP oblast. Příběhovou linku můžeš chodit sám atd. Hráče by to nemělo vůbec obtěžovat a to že někoho potkávás je v pořádku. Je rok 2022 a já vítám že to nebude jako D3.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    JANDOS: Jako vlizt do lokoace kde zrovna farmi pulka serveru a nemit skoro moznost spatrit nejakyho moba protoze vsechno lezi nez tam dojdes neni uplne nejlepsi zazitek, to doufam ze v d4 bude nejak lip nez nez D:I
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak dneska dalsi vecer straveny u BLOOD ROSE… Většina hráčů už chápe co a jak… Jen prostě při posledích 2 mio životů to někdo posere a je vymalováno :-)
    ONDRA_PATA: xsx stoji 15k ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JANDOS: ani ja ne. D3 pro me bylo uplne idealni,nemusel jsem hledat partu dal nez mezi friendy,max klanem.
    bohuzel s tim neudelame,ale jinak si myslim,co se skillu a animaci tyce,ze me to zase bavit bude
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ste si nejak jisty, ze d4 bude dobra hra :) Ja osobne open worldy a zergovani bossu s hromadou dalsich lidi nemusim, ale rad se necham prekvapit. Ocekavani mam po posledni dekade blizzardu celkem low
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    taky budu muset koupit na D4 novej stroj :D nastesti nic jinyho nehraju,takze nebudu muset brat grafarnu za 30k.jeste nevim na jakym procaku to postavim,driv mi amd nesmel do baraku,ted ho zvazuju…no uvidime,40k by melo bohate stacit na dalsich 10 let :D
    JADE
    JADE --- ---
    no ja spis zacinam setrit na novej desktop :S nechat to na nahode jestli to bude mit podporu macu, nebo nebude se mi nechce :P
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HOUMI: jo a malem bych zapomnel, tipuju ze ja v D4 shopu, kde se bavime opravdu jen o cosmetics, tak tam zahucim tak 10x vic nez za cely rok s D:I :D ptz kridlaaaa xD
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    no pro me je nejvetsi trn v oku, ze kdybych chtel 5k resonance a mit proste full gear, rozumej cosmeticy na plno s kridlama ( ano wings jsou proste must have lakadlo :-)) ), tak to sezere az moc penez ( to si myslim ze je podstatny pro vsechny ty co brecej, proste to mit nikdy nebudou, kdyz nechtej platit ) a vse ostatni mi prijde v klidu jako v kazdy jiny mobil hre... nic me nenutilo, battle pass mi nepomohl, ten si v klidu dotahnu na 40 pro cosmetic a az prijde hezci, tak zas koupim znova, easy

dal jsem 60 lvl, Para 3 atm a vlastne nvm, co ted dal :D na mobilu na gauci / v praci pecka, na PC to je beta, co se mozna casem vychyta, ale who cares, ptz jestli D4 vyjde pristi rok i kdyby Q3-4, tak to vypada fakt tak moc krasne, ze tohle vse se zapomene
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Me by jako zajimalo kdyby nekdo nalepil na D3 nejaky balicky a batllepasy a nechal zbytek hry jak je jak by podobny chytraci videli greedy monetizaci za kazdou druhou ficurou a breceli jakej je to brainless grind. Tam sem behal tri mesice nez mi droply jedny deblni rukavice pro DH a sance ze mi dropnou dalsi s lepsima statama byla realne tak o mesic dva dal.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    WRATA: Tak vetsinu veci jenom prefukuje, ale z kategorie konspiracni teorie je treba jak tam tvrdi to jak jsou rozdeleny veci v UI tak abys nemel sanci vedet co tam vsechno je a nevsiml si ty brutalni blamaze co se tam na tebe na chudaka chysta. To UI je na kompu opravdu debilni ale je to jenom tim ze je to proste 1:1 port z mobilu. Na mobilu je imho UI udelany naopak hodne dobre krom par detailu a jestli ma nekdo pocit ze ne tak bych ctel videt jeho mistrny UX skills jak to na to ten malej mobilni screen narovnaj lip aby to davalo smysl. Hry ktery ti schvalne zahrabavaj veci do debilniho UI nebo maj jenom proste neschopny UX lidi vypadaj fakt jinak.

Konkretne UI kolem battlepassu vycita i ze tam toho je tolik a je to tak komplikovany ze travis vic casu v UI po obehnuti riftu nez hrou samotnou, sorry ale to je naprosto prefoukla blbost, je to naprostej zlomek casu a to ui kolem toho je dobre udelany. Me mechaniky kolem battlepasu bavej ale chapu ze kazdej nema rad retencni mechaniky, ja tam ale nevidim nic co by nebylo i naprosto ferove monetizovanejch f2p nebo i klasickejch krabicovejch hrach. Pulka tech veci v tomhle okne je uz z D3, jenom za ne dostavas body do battle pasu protoze to proste absolutne dava smysl.

Pak tam rika ze to ma tak prohnily mechaniky ze to bylo predem zabanovany ve dvou zemich a ma tam screenshot kde se v titulku pise ze blizard to nevyda ve dvou zemich kde maji silny zakony proti lootbouxum, to je trochu jina informace ne?

Jinak cela ta sekce s tim "22 different gaming currencies" coz rika v uvodu a PEDROBEAR to tady po nem papouskuje je jak ze skoly titulku z blesku, zni to hruzostranse, ale nakonec zjistis ze se vlastne nebavi o currencies, ale o currencies AND materials, a ze ve skutecnosti jsou tam umele pridany cca 1 hard a dve semi hard currencies, zbytek dava v ramci svejch mechanik dost smysl a bud vubec nejde nebo nema smysl za ne platit penize. Celkove si rikam ze ma typek asi spatnou pamet nebo nikdy nehral zadny jiny diablo protoze napr D3 ma "currencies and materials" podstatne vic

Pak ti tam tvrdi ze celej endgame se odhrava v elder riftech coz je uplna kokotina, a nevim jestli to trvzeni ID pedrobear je ze prvni gap zacina nekde na 50 aby sis koupil game pass je taky z toho videa, ale jednak tam zadnej gap imho neexistuje a druhak nakup passu ani niceho jinyho ti s tim nema moc jak pomoct, tady verim ze mi nekdo klidne muze dokazat opak, ostatne proto sem se prvne ptal, ale to ze nikdo s tou jednou jednuchou informaci nejak neprichazi, me uvrzuje v tom ze je to vycucany z prstu, misto toho dostavam video a spoustu kecu ktery vysvetlujou veci ktery nikde nerzoporuju. S videem co tu mate na piedestalu kde typek na zacatku dava skoleni o confirmational biasu a pojdme se teda podivat na nejaky fakta mi to prijde dost komicky.

Ja bych jako taky umel hatepost co me na DI sere, akorat by byl tak o polovinu kratsi a dost min hysterickej nez to co tu vidim no.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    2023 bude d4
    QWERSI
    QWERSI --- ---
    Čus, blížím se k 60.levelu a za mě zatím dobrý. Bez vložené koruny, hraju PC i mobil. Je tam dost bugů, ale to fanoušek Diabla jako já přechází mávnutím ruky, aneb odpouštím cokoliv, oni to vychytaj. Někdo na StoneOfJordan serveru? =)
    WRATA
    WRATA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Co presne je tam za konspiracni teorie prosim? Ja jsem tomu tech 45 minut dal a celkem presne to potvrzuje dojem jakej ze hry mam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam