• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA: xsx stoji 15k ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    taky budu muset koupit na D4 novej stroj :D nastesti nic jinyho nehraju,takze nebudu muset brat grafarnu za 30k.jeste nevim na jakym procaku to postavim,driv mi amd nesmel do baraku,ted ho zvazuju…no uvidime,40k by melo bohate stacit na dalsich 10 let :D
    JADE
    JADE --- ---
    no ja spis zacinam setrit na novej desktop :S nechat to na nahode jestli to bude mit podporu macu, nebo nebude se mi nechce :P
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HOUMI: jo a malem bych zapomnel, tipuju ze ja v D4 shopu, kde se bavime opravdu jen o cosmetics, tak tam zahucim tak 10x vic nez za cely rok s D:I :D ptz kridlaaaa xD
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    no pro me je nejvetsi trn v oku, ze kdybych chtel 5k resonance a mit proste full gear, rozumej cosmeticy na plno s kridlama ( ano wings jsou proste must have lakadlo :-)) ), tak to sezere az moc penez ( to si myslim ze je podstatny pro vsechny ty co brecej, proste to mit nikdy nebudou, kdyz nechtej platit ) a vse ostatni mi prijde v klidu jako v kazdy jiny mobil hre... nic me nenutilo, battle pass mi nepomohl, ten si v klidu dotahnu na 40 pro cosmetic a az prijde hezci, tak zas koupim znova, easy

dal jsem 60 lvl, Para 3 atm a vlastne nvm, co ted dal :D na mobilu na gauci / v praci pecka, na PC to je beta, co se mozna casem vychyta, ale who cares, ptz jestli D4 vyjde pristi rok i kdyby Q3-4, tak to vypada fakt tak moc krasne, ze tohle vse se zapomene
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Me by jako zajimalo kdyby nekdo nalepil na D3 nejaky balicky a batllepasy a nechal zbytek hry jak je jak by podobny chytraci videli greedy monetizaci za kazdou druhou ficurou a breceli jakej je to brainless grind. Tam sem behal tri mesice nez mi droply jedny deblni rukavice pro DH a sance ze mi dropnou dalsi s lepsima statama byla realne tak o mesic dva dal.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    WRATA: Tak vetsinu veci jenom prefukuje, ale z kategorie konspiracni teorie je treba jak tam tvrdi to jak jsou rozdeleny veci v UI tak abys nemel sanci vedet co tam vsechno je a nevsiml si ty brutalni blamaze co se tam na tebe na chudaka chysta. To UI je na kompu opravdu debilni ale je to jenom tim ze je to proste 1:1 port z mobilu. Na mobilu je imho UI udelany naopak hodne dobre krom par detailu a jestli ma nekdo pocit ze ne tak bych ctel videt jeho mistrny UX skills jak to na to ten malej mobilni screen narovnaj lip aby to davalo smysl. Hry ktery ti schvalne zahrabavaj veci do debilniho UI nebo maj jenom proste neschopny UX lidi vypadaj fakt jinak.

Konkretne UI kolem battlepassu vycita i ze tam toho je tolik a je to tak komplikovany ze travis vic casu v UI po obehnuti riftu nez hrou samotnou, sorry ale to je naprosto prefoukla blbost, je to naprostej zlomek casu a to ui kolem toho je dobre udelany. Me mechaniky kolem battlepasu bavej ale chapu ze kazdej nema rad retencni mechaniky, ja tam ale nevidim nic co by nebylo i naprosto ferove monetizovanejch f2p nebo i klasickejch krabicovejch hrach. Pulka tech veci v tomhle okne je uz z D3, jenom za ne dostavas body do battle pasu protoze to proste absolutne dava smysl.

Pak tam rika ze to ma tak prohnily mechaniky ze to bylo predem zabanovany ve dvou zemich a ma tam screenshot kde se v titulku pise ze blizard to nevyda ve dvou zemich kde maji silny zakony proti lootbouxum, to je trochu jina informace ne?

Jinak cela ta sekce s tim "22 different gaming currencies" coz rika v uvodu a PEDROBEAR to tady po nem papouskuje je jak ze skoly titulku z blesku, zni to hruzostranse, ale nakonec zjistis ze se vlastne nebavi o currencies, ale o currencies AND materials, a ze ve skutecnosti jsou tam umele pridany cca 1 hard a dve semi hard currencies, zbytek dava v ramci svejch mechanik dost smysl a bud vubec nejde nebo nema smysl za ne platit penize. Celkove si rikam ze ma typek asi spatnou pamet nebo nikdy nehral zadny jiny diablo protoze napr D3 ma "currencies and materials" podstatne vic

Pak ti tam tvrdi ze celej endgame se odhrava v elder riftech coz je uplna kokotina, a nevim jestli to trvzeni ID pedrobear je ze prvni gap zacina nekde na 50 aby sis koupil game pass je taky z toho videa, ale jednak tam zadnej gap imho neexistuje a druhak nakup passu ani niceho jinyho ti s tim nema moc jak pomoct, tady verim ze mi nekdo klidne muze dokazat opak, ostatne proto sem se prvne ptal, ale to ze nikdo s tou jednou jednuchou informaci nejak neprichazi, me uvrzuje v tom ze je to vycucany z prstu, misto toho dostavam video a spoustu kecu ktery vysvetlujou veci ktery nikde nerzoporuju. S videem co tu mate na piedestalu kde typek na zacatku dava skoleni o confirmational biasu a pojdme se teda podivat na nejaky fakta mi to prijde dost komicky.

Ja bych jako taky umel hatepost co me na DI sere, akorat by byl tak o polovinu kratsi a dost min hysterickej nez to co tu vidim no.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    2023 bude d4
    QWERSI
    QWERSI --- ---
    Čus, blížím se k 60.levelu a za mě zatím dobrý. Bez vložené koruny, hraju PC i mobil. Je tam dost bugů, ale to fanoušek Diabla jako já přechází mávnutím ruky, aneb odpouštím cokoliv, oni to vychytaj. Někdo na StoneOfJordan serveru? =)
    WRATA
    WRATA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Co presne je tam za konspiracni teorie prosim? Ja jsem tomu tech 45 minut dal a celkem presne to potvrzuje dojem jakej ze hry mam.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    AVATAR: No jasne ja kus toho videa proklikal a krome validnich pripominek je tam taky par uplnejch blbosti a konspiracnich teorii a hromada sracek ktery s titulkem videa nemaj moc spolecnyho takze tomu celejch 45 fakt nedam. Ale hejt a dlouhy video videlaj samozrejme na tube vic kdyz uz jsme u ty monetizace.

Moje pointa je ze pokud tu nekdo dava konkretni tvrzeni ktery imho nejsou pravda, tak by je mel obhajit a neposilat mi 45min dlouhy video at si to najdu sam.

Ja se delanim her zivim a urcity mechaniky a zkurvena manipulace je duvod proc sem dal od f2p her ruce pryc, takze obecny vysvetleni nepotrebuju. Jenom jako to ze tam nejaky z tech mechanik jsou nevidim jako free ticket na to kidat na tu hru jakejkoliv hnuj pokud bez realnyho zakladu. Typek ve videu stejne tak tady pedro maj evidentne problem odelit normalni zdravy mechaniky ve hre a bullshit kterej tam je opravdu kvuli monetizaci.

Cekal bych tady v auditku kde je spousta lidi ktery to treba budou hrat se budeme moct bavit vecne bez bullshitu to by bylo o celkem i uzitecny.
    KASUMI: ano, i to ve videu popisuje. Pokud si chces hrat single na zachodu a nechces byt top v zebricku, tak je to dost zabavna diablovka na mobil. Ale to neznamena, ze tam neni smejdska monetizce. Jako v 90% mobilnich p2w her. Od blizzardu, jako velkeho studia, se proste ocekavala spis monetizace f2p her z pc a konzoli, ale oznamili hru na mobily, tak uplne nechapu to nynejsi diveni :)
    MONKEYFIGHTER: ja jen, ze prvni dve minuty jsou opravdu obecne, ale tech zbyvajicicj 43 nikoli :)

Za me at si hraje kdo chce co chce. Sam hraju p2w hru a netrapi me, ze nejsem prvni. Staci mi byt na spici v me kategorii :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jako dneska jsem u toho stravila tak 3 hodiny minimalne
    Tak spatny to asi nebude ;) proste diablo.. behama a cekam, kdy mi na 1 veci z 10 000 padne neco lepsiho :)))
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    AVATAR: To video popisuje spousti veci, neco z toho je pravda neco je hodne zabarveny hadani a neco uplnej bullshit, ja se tady pedrobeara ptam na dve konkretni veci na ktery jde odpovedet jednou vetou kdyby opravdu vedel o cem mluvi imho.

Pokud jdes neco tvrdit do diskuze tak bys mel umet odpovedet na jednoduchou otazku ohledne toho konkretniho tvrzeni ne?
    MONKEYFIGHTER: to video do hloubky popisuje problemy o kterych se bavite. Jsou tam vychcanosti tipu, ze te to nuti kupovat vetsi baliky, protoze mensi na nic nestaci (ale jeb o fous ofc), nebo ze zaplatis za daily odmeny, ale kdyz se neprihlasis, tak je nedostanes (jako videl jsel hodne cashgrabu, ale tohle je velkej ojeb).

Pointa je ta, ze vzali ty nejsmejdstejsi praktiky monetizace mobilnich her. A za to je fakt tezko chvalit.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PEDROBEAR: Prvni dve minuty jsou obecny bullshit. Nerikam ze nejsem zklamanej ze je to f2p hra a ze me nejaky veci neserou, ale na kritice vidim spousta point ktery jsou bud mimo kdyz se nad tim clovek zamysli nebo vylozene nejsou pravda coz vetsinou pochazi od lidi kteri papouskujou co videli nekde na tube nebo redditu aniz by hru videli a ticha posta udela svoje.

Misto wall of text mi davas 45 min video protoze svoji pointu nedokazes nicim podlozit?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    MONKEYFIGHTER: video misto steny textu. Staci ti klidne prvni 2 minuty jako shrnuti

The Immoral Design of Diablo Immortal
    https://www.youtube.com/watch?v=o17lBUZgjTs
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONKEYFIGHTER: jo tvl.. zkousela jsem to vcera chvili, ale vzdala jsem to pote, co se ten boss asi po 15 celej obnovil..
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PEDROBEAR: + jeste "Veci ve hre za currency, kterou si muzes koupit presne tak, ze musis vzit vyssi balicek." tady mluvis o cem presne?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KOC256: Battle pass je imho rozumnej a obecne me bavi ze te spis motivuje hrat nez preskocit otravnej obsah, to kilo mesicne bych jim klidne rad a kdyby to bylo vsechno tak sem uplne spokojenej, jenom sem zvedavej kde pak prijde ze ze se clovek nedostane na vyssi obtiznost kvuli tomu ze bez tech gemu proste ty staty nenahoni. Uvidim, zatim jedu Hell I a zadnej paywall nebo prehnanej grind nepocituju. Ty jednorazovy balicky mi prijde ze jsou uplne k nicemu a jsou jenom takovy to "chci vsechno hned" lakadla, kde pak ale zjistis ze ta hodnota v ramci gameplaye nekde kde budes za dva tejdny je uplne miziva.

Ono treba me by bylo i jedno ze nebudu hrat na nejvetsi obtiznosti, v podstate se menej prevazne jenom cisla ale gameplay je stejna, jenomze urcity casti setovek padaj az Hell II - IV, takze doufam ze tam se pujde dostat free.

KOC256: No poser je v tom ze ma jednu fazi kde je okolo ni cervenej kruh a zacne natahovat hrace k sobe, jakmile te natahne a vcucne tak se healne takze staci jeden clovek co se necha dokola vcucavat a nikdo nema sanci ji sejmout :) Vcera sem tam takhle tancoval hodinu ve velky grupe a nic a pak sme tam sli pozdeji s par lidma kdyz byl klid a dali sme ji hned:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam