• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA: Tak proti tobe jsem bridil. A kdybych tyden doma nelezel nemocny, tak bych to asi ani nezkusil. Jsem vice outdoorovy typ no. :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: zni to tak ;) ale chapu.ja jen ze diablo bylo snad vzdycky o nekonecnym behani dokola a grindeni lepsiho gearu.a kdyz rikam dokola,tak D3 hraju od vydani,tzn prave pres 10 let aktivne.
    a zrovna ja jsem hater mmorpg.k wowku jsem prici hnul na 3 dny,wolcen tyden,poe mesic a losta ark jsem ani nezkusil kvuli asijskymi stylu :)
    kazdej to mame nejak,ale presto ze jsem D2 hral od devadesatek,az D3 pro me byla zivotni hra,kde jsem se mohl posouvat i solo s hudbou na usich,protoze nemam rad lidi :)
    dovolim si rict,ze moje zkusenosti z D3 mi davaj jistou vyhodu vuci spouste casual hracu,protoze ve svy podstate jde jen o efektivitu plneni ukolu a sbirani expu (paragonu)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    To není stížnost, jen konstatování stavu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHOCHA:
    Nic jiného jsem tam nenašel a nic kloudného mi zatím nevypadlo…
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: tak to si ale stezujes na spatny hre :D
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Na co používáte zlaťáky? Včera jsem objevil ze je tam gambl :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHOCHA: Jo ty moznosti jsem zacal chapat nekdy po 60. A taky porad na neco zapominam. Ale tak kdyz klikas na kameny atd. tak se to hodne nabizi samo.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Cuš všem. Taky se ozvu že to hraju. Mám lvl 51 a zatím mě to baví a fakt se mi to líbí. Bohužel jsem hráč dvojky a trojku nemám vůbec nahranou a dost ve všech těch možnostech plavu. Snad mi to vydrží tak dlouho abych do toho proniknul. Jinak hraju paladina nebo jak se jmenuje, ale rad bych zkusil i jinou postavu. Ta časová investice je dost velká.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MONKEYFIGHTER:
    Jasne. Ja proste nepotrebuji kazdy den udelat 10 lvl. Takze stridam rifty, dungy, PVP, nekde se du projit, pak ty ruzne veci ze seznamu (helidor, tal rasha, …) a porad mi to projde zajimave.

Zajimave, pokud kdyz potkam bose, tak musim pouzivat lahvicky, utikat a vracet se, uhybat aby me nesejmul atd.

Pokud se muzu postavit k nemu, zajit si na hajzl a po navratu jednou seknout a jit dal, tak me to nebavi…

Ale to uz se asi opakuji a nechi to tu uplne zaplavit… :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KOC256: Challenge rifty, Path of blood a PVP cekaj :)

Nicmene ta hra proste vzdycky stala na hordach mrtvejch demonu a ten balanc je tak udelanej, Kdyz si vezmes jedinou vec ktera te at uz solo nebo v parte postavila na hranici skills / gearu v D3 coz byly greater rifty tak tam to proste dokud si to daval porad vypadalo pro vnejsiho pozorovatele jakoze to je sprstem v nose, ale nekdo udelal chybu nebo si to dal o level dal za tu hranici na kterou si mel a lezel si instantne misto priser naopak ty. Nikdy to nebyl uplne dlouhej heroickej souboj mezi tebou jednou elitkou a 4ma mobama okolo:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MONKEYFIGHTER:
    Asi od hry čekám více než jen simulátor běhání :-)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KOC256: no to ze na Hell I vsechno lezi jen se podivas uplne neznamena ze mas na Hell II (o III nemluve tam by sis ani neskrt:)

jinak jet obtiznost na kterou sotva mas je dost nevyhodny z hlediska expeni i dropu, tak to bylo v diablu nastaveny vzdycky no:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QWERSI:
    a nebylo by teda lepší se soustředit na questy? :)
    QWERSI
    QWERSI --- ---
    Za questy jsou xps, za moby téměř nic. Proto tam každý běhá jak blázen.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    Ano, ale být to já, tak se seberu a přepnu na HELL3 nebo jdu do jiné lokace. Ale potkávám 90% hráčů co se plání řítí jak kdyby se nic nedělo. Tedy to bude asi majoritní způsob hry a asi se opravdu více řeší zda mám či nemám křídla než aby se řešilo to jak si fajně zabojovat...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: ono je to spis o combat ratingu nez o paragonu.samozrejme se to spolu doplnuje,ale neni to vysada paragonu.mam para 33,vcera jsem skocil z combat ratingu 1217 na 1292 a preskocil tak ten cap,kdy ti mobky prestanou ubirat a najednou je davas s prstem v nose (hell2)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAESTRO_007:
    pak by to ale nebyl open world, kdybys disktoval kdo kde a s kym ma hrat ne?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOC256: já taky .)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAESTRO_007: ¨
    Nepisu o PWP, ale o open worldu. Já se při lvl 60 přepnul na HELL1 a pěkně si mohu expit a mlátit se. Chce to trochu snažení, protože ty potvory jsou prostě silné... A pak tam běhají paragoni 20+ a všichni je nudí...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOC256: tohle by mělo být řešeno nějakým rankem/levelem a dávat ty lidi k sobě. Silnenjsi/lepší hráči jsou prostě rychlejší a nedává smysl proč by měli čekat na někoho kdo je pomalý a slaby .)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MONKEYFIGHTER:
    No já měl dříve problém, že jsem neměl (neznal) žádný skill na vzdálený útok a přiblížit se k barbarovi není dobrý nápad a wizz mě tase usmažil na dálku... Teď mám něco co dává bomby i ze vzdálenosti a pak prostě jen přiskočím a dorazím ho. Neumím to pojmenovat (ty skilly) protože nejsem až tak vášnivý hráč, že bych si o tom něco studoval atd. tedy kliknu to, zkusím a pak podle toho zda to funguje či ne si (ne)nechám...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam