• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: ono je to spis o combat ratingu nez o paragonu.samozrejme se to spolu doplnuje,ale neni to vysada paragonu.mam para 33,vcera jsem skocil z combat ratingu 1217 na 1292 a preskocil tak ten cap,kdy ti mobky prestanou ubirat a najednou je davas s prstem v nose (hell2)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOC256: já taky .)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAESTRO_007: ¨
    Nepisu o PWP, ale o open worldu. Já se při lvl 60 přepnul na HELL1 a pěkně si mohu expit a mlátit se. Chce to trochu snažení, protože ty potvory jsou prostě silné... A pak tam běhají paragoni 20+ a všichni je nudí...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOC256: tohle by mělo být řešeno nějakým rankem/levelem a dávat ty lidi k sobě. Silnenjsi/lepší hráči jsou prostě rychlejší a nedává smysl proč by měli čekat na někoho kdo je pomalý a slaby .)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MONKEYFIGHTER:
    No já měl dříve problém, že jsem neměl (neznal) žádný skill na vzdálený útok a přiblížit se k barbarovi není dobrý nápad a wizz mě tase usmažil na dálku... Teď mám něco co dává bomby i ze vzdálenosti a pak prostě jen přiskočím a dorazím ho. Neumím to pojmenovat (ty skilly) protože nejsem až tak vášnivý hráč, že bych si o tom něco studoval atd. tedy kliknu to, zkusím a pak podle toho zda to funguje či ne si (ne)nechám...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KOC256: To PVP te matchuje s lidma podle ranku, takze zalezi opravdu na skillu a ne kolik si do toho nasypal.

Problem mas v momente ze chces byt v lederboardech etc, wudijo mel video o tom jak trvalo asi dva tydny nez ho velryby sundali z leaderboardu.
    Me je tohle uplne jedno a v takovym nolife modu sem zadny diablo nikdy nehral abych se chtel videt nekde v leaderboardu, ale pro lidi ktery jdou za timhle je ta hra abosolutni p2w no.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KASUMI: oranzova
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Me by to tolik nevadilo, kdyby tam chodili stejne motivovani hraci jako ja, tedy ne nekdo kdo fialoveho elitare zabije na jedno trisknuti... Tak bych tam stihl treba dobehnout :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MONKEYFIGHTER: jaka barva te elity?

me teda sdileni mapy s jinejma sere :D presne proto, co tady pisete :D achievy "join warband", "join clan" me desne iritujou
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MAESTRO_007: Me se to taky teoreticky libi, v D:I vlastne I prakticky az do momentu kdy ti ostatni hraci ktery kradou mobky, shriny a truhly v lokaci kde proste chces zrovna farmit a ty nemas sanci s tim nic udelat. Tak snad to na immortalu otestujou a v D4 tyhle neduhy nejak vyresej:)

Kdyz se ti za rohem spawne elitka s garantovanym legendary dropem tak vetsinou ani nema cenu tam chodit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Tak hned rano byl vetsi klid a uz jsme ji udolali.

Jinak po lvl 60 mi to na hell prijde mnohem lepsi. Uz se pomalu i zacinam orientovat ve vsech tech liniich statistik a vylepsovani (ale fakt pomalu), kterych je snad 20 a docela casto i tak na neco zapomenu :-). V lokacich se objevuji nove eventy, prisery, … Vlastne po lvl 60 jsem mel dle statistik v kazde mape odehrano tak 20% pribehu…

A taky uz chapu tu honbu za vybavou (koupenou). Ja mam rad, kdyz se u boje poradne zapotim, ale vetsina co beha kolem me, dava prisery na jeden sek. To by me fakt nebavilo. Takze proc to vubec hraji? Aby jen tupe behali po mape bez protivniku?

Jinak dneska jsem si dal treti PVP a dokonce jsem byl ve statistikach TOP, tak mozna stesti a mozna neni treba do toho ty penize sypat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAESTRO_007: To popisujes D Immortal. :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MONKEYFIGHTER: To jsem zazil dneska. Napsalo se mi ze za 30 sekund se bude neco dit, ukazovalo mi to smer a byl tam ranec lidi ze mi i iPad PRO zacal lagovat :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JANDOS: já imortal zatím nehrál..ale co jsem četl.o D4 tak by to mělo být něco na způsob Destiny. A to mě.prislo naprosto super..živý svět kde potkávás ostatní hráče a pak už jenom záleží do jakých oblasti a lokaci jdeš. Někde se spustí quest pro jednoho nebo jenom pro ty kdo je v partě, jinde jsou public eventy na kterých se podílí víc lidí a je to dost zábava, případně PVP oblast. Příběhovou linku můžeš chodit sám atd. Hráče by to nemělo vůbec obtěžovat a to že někoho potkávás je v pořádku. Je rok 2022 a já vítám že to nebude jako D3.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    JANDOS: Jako vlizt do lokoace kde zrovna farmi pulka serveru a nemit skoro moznost spatrit nejakyho moba protoze vsechno lezi nez tam dojdes neni uplne nejlepsi zazitek, to doufam ze v d4 bude nejak lip nez nez D:I
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak dneska dalsi vecer straveny u BLOOD ROSE… Většina hráčů už chápe co a jak… Jen prostě při posledích 2 mio životů to někdo posere a je vymalováno :-)
    ONDRA_PATA: xsx stoji 15k ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JANDOS: ani ja ne. D3 pro me bylo uplne idealni,nemusel jsem hledat partu dal nez mezi friendy,max klanem.
    bohuzel s tim neudelame,ale jinak si myslim,co se skillu a animaci tyce,ze me to zase bavit bude
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ste si nejak jisty, ze d4 bude dobra hra :) Ja osobne open worldy a zergovani bossu s hromadou dalsich lidi nemusim, ale rad se necham prekvapit. Ocekavani mam po posledni dekade blizzardu celkem low
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    taky budu muset koupit na D4 novej stroj :D nastesti nic jinyho nehraju,takze nebudu muset brat grafarnu za 30k.jeste nevim na jakym procaku to postavim,driv mi amd nesmel do baraku,ted ho zvazuju…no uvidime,40k by melo bohate stacit na dalsich 10 let :D
    JADE
    JADE --- ---
    no ja spis zacinam setrit na novej desktop :S nechat to na nahode jestli to bude mit podporu macu, nebo nebude se mi nechce :P
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HOUMI: jo a malem bych zapomnel, tipuju ze ja v D4 shopu, kde se bavime opravdu jen o cosmetics, tak tam zahucim tak 10x vic nez za cely rok s D:I :D ptz kridlaaaa xD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam