• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    CHOCHA: rozpustit na matro:)

para 30 zminuju jen pro to jak casto z toho neco vypadne relativne k dylce gamplay, je to gambl takze muzes dropnout legendarku hned nebo za mesic, me spadly dve asi treti den a pak tejden nic :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MIKEE: Capy omezujou boti farmy mnohem min nez normalniho hrace s jednim charem, proste zali vic uctu a kazdej drtej dokud nejsou na capu.

Dost tech veci co tam teda zminujou plati pro free i nefree playery stejne, ale treb aty legendarky jestli je to pravda jsou fakt ekl.

Server paragon level chapu spis jako balance mechaniku, ale sere me fest, uz mi to dva dny krade XPcka
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Na para 30 si to dam tak k Vánocům :) . Btw všechno horší než legendarka je dobrý jen do salamu? Když to nedává bonus na skill je to na nic?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    CHOCHA: gambl, uz mi to dalo na para 30 asi 5 legedndarek :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MIKEE: Kdyby to byl antibot, tak to mají hráčům komunikovat - botí farmy to v jejich počtu snadno zjistí ze statistik mnohem přesněji
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    NAVARA: rekl bych ze ve vysledku je to antibot pristup, ale samozrejme to na prvni dobrou vypada jako antifreeplayer opatreni, o tom zadna
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA: Tak proti tobe jsem bridil. A kdybych tyden doma nelezel nemocny, tak bych to asi ani nezkusil. Jsem vice outdoorovy typ no. :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: zni to tak ;) ale chapu.ja jen ze diablo bylo snad vzdycky o nekonecnym behani dokola a grindeni lepsiho gearu.a kdyz rikam dokola,tak D3 hraju od vydani,tzn prave pres 10 let aktivne.
    a zrovna ja jsem hater mmorpg.k wowku jsem prici hnul na 3 dny,wolcen tyden,poe mesic a losta ark jsem ani nezkusil kvuli asijskymi stylu :)
    kazdej to mame nejak,ale presto ze jsem D2 hral od devadesatek,az D3 pro me byla zivotni hra,kde jsem se mohl posouvat i solo s hudbou na usich,protoze nemam rad lidi :)
    dovolim si rict,ze moje zkusenosti z D3 mi davaj jistou vyhodu vuci spouste casual hracu,protoze ve svy podstate jde jen o efektivitu plneni ukolu a sbirani expu (paragonu)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    To není stížnost, jen konstatování stavu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHOCHA:
    Nic jiného jsem tam nenašel a nic kloudného mi zatím nevypadlo…
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: tak to si ale stezujes na spatny hre :D
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Na co používáte zlaťáky? Včera jsem objevil ze je tam gambl :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHOCHA: Jo ty moznosti jsem zacal chapat nekdy po 60. A taky porad na neco zapominam. Ale tak kdyz klikas na kameny atd. tak se to hodne nabizi samo.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Cuš všem. Taky se ozvu že to hraju. Mám lvl 51 a zatím mě to baví a fakt se mi to líbí. Bohužel jsem hráč dvojky a trojku nemám vůbec nahranou a dost ve všech těch možnostech plavu. Snad mi to vydrží tak dlouho abych do toho proniknul. Jinak hraju paladina nebo jak se jmenuje, ale rad bych zkusil i jinou postavu. Ta časová investice je dost velká.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MONKEYFIGHTER:
    Jasne. Ja proste nepotrebuji kazdy den udelat 10 lvl. Takze stridam rifty, dungy, PVP, nekde se du projit, pak ty ruzne veci ze seznamu (helidor, tal rasha, …) a porad mi to projde zajimave.

Zajimave, pokud kdyz potkam bose, tak musim pouzivat lahvicky, utikat a vracet se, uhybat aby me nesejmul atd.

Pokud se muzu postavit k nemu, zajit si na hajzl a po navratu jednou seknout a jit dal, tak me to nebavi…

Ale to uz se asi opakuji a nechi to tu uplne zaplavit… :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KOC256: Challenge rifty, Path of blood a PVP cekaj :)

Nicmene ta hra proste vzdycky stala na hordach mrtvejch demonu a ten balanc je tak udelanej, Kdyz si vezmes jedinou vec ktera te at uz solo nebo v parte postavila na hranici skills / gearu v D3 coz byly greater rifty tak tam to proste dokud si to daval porad vypadalo pro vnejsiho pozorovatele jakoze to je sprstem v nose, ale nekdo udelal chybu nebo si to dal o level dal za tu hranici na kterou si mel a lezel si instantne misto priser naopak ty. Nikdy to nebyl uplne dlouhej heroickej souboj mezi tebou jednou elitkou a 4ma mobama okolo:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MONKEYFIGHTER:
    Asi od hry čekám více než jen simulátor běhání :-)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KOC256: no to ze na Hell I vsechno lezi jen se podivas uplne neznamena ze mas na Hell II (o III nemluve tam by sis ani neskrt:)

jinak jet obtiznost na kterou sotva mas je dost nevyhodny z hlediska expeni i dropu, tak to bylo v diablu nastaveny vzdycky no:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QWERSI:
    a nebylo by teda lepší se soustředit na questy? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam