• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTUC: upresnuji - jak to vyexpite tak rychle na solo :D bez pomoci jinych
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KASUMI: mno ja na 70 expim prumerne 10 minut. Lognu se do hry par dni po zacatku sezony a necham se boostnout :-D Pak si zabeham seasonal jouney, dostanu set, ten te dostane na T6 - T8 podle setu a pak uz svistis :-) Nastesti mam fajn kamarady a guild membery, kteri pomuzou, stejne jako ja pak pomuzu jim s expienim dalsich postav pripadne. Obcas jsem se nechal tahat i na publicu
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    (myslela jsem, ze chall dava jen veci na kanais cube, ne ze dava penize .- tak me tech 5m prekvapilo :D)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTUC:
    SUNBEAM:

spis me zajimalo, jak to vyexpite tak rychle na 70
    ja to jedu myslim na master/expert a po 5 hod hrani jsem asi 55 lvl :D

ale asi je dobrej tip udelat nejdriv challenge - to jsem udelala az nekdy ted a doslo mi, ze mi to da penize, takze jsem mohla nakoupit veci, udelat to driv
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KASUMI: asi to není optimální nijak:
    před začátkem jsem si udělal challange rift
    založil pak season postavu a vylepšil kováře a tak z materiálů za odměnu
    dal jsem si pár riftů na začátek a pak jsem si proběhl parkrát temple na massacre bonusy (temple of the firstborn)
    chvíli jsem to střídal s riftama a když něco popadalo, nebo se ucraftilo, zvedal jsem postupně obtížnost a nějak to hezky klapalo
    pak první challange, první odměny setový a tak, přišlo mi to velmi plynulé a obtížnost jsem zvedal pak podle toho, co jsem potřeboval na challange

tady nějakej návod jakože delší čtení a možnosti co a jak, akorát kolikrát přečtení návodu trvá jak půlka levelení ;o)

Diablo 3 Season 27 Start 1-70 Leveling Guide - Maxroll.gg
    https://d3.maxroll.gg/resources/season-start-1-70-leveling-guide
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KASUMI: to je dost obecnej dotaz... na netu je spousta navodu a strategii jak expit... pokud to hrajes uplne poprve, tak bych sel normalne na normal a pekne v klidu si probehl pribeh... pokud uz mas zkusenosti, tak ja vetsinou expim nekde kolem experta tusim
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jak zacinate hrat postavu? na jakej level?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    DAVIDOWITCH: mno to bude reforge na primal a k tomu lovit spravnou power, stejne muzes mit jen 1, tzn augment je stale "must have" a diky tomu gemu z toho riftu se to dela podstatne rychleji :) ale mas recht S27 bude hodne dobra ;)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Jo tohle, ja uz sem dusi v Season 27 kde se budou vylepsovat (augmentovat) ty angelic crucible veci, a nejak sem uplne vypustil klasickej augment
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    DAVIDOWITCH: jj, bude to ted i v core game, jsou to takovy wave rifty a pada tam 125lvl gem pokazdy :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    V season 26 je něco na augmentovani itemu?
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: Dik!
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: vse dostanes mailem, tahle feature se stava soucasti hry :-)
    JADE
    JADE --- ---
    nevite pls jestli o ty picoviny z toho season riftu prijdu, kdyz je mam jako "k pouziti" v truhle, nebo s tim budu moct augmentount jakoukoliv vec i po sezone ?! :P dikes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Diablo IV Monetization Explained - No Pay-To-Win - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/news/diablo-iv-monetization-explained-no-pay-to-win-328413
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    tento tyden bude S27 post, tak jsem teda velice zvedav :D snad dorazi SSF a treba revamp uberu + nejak uber rift muhehe, soon :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    radsi na to video nebudu klikat, jeste by mi to YT zacal nabizet :D

ja uz hraju D:I jen na mobilu, tam je to hratelny krasne a i ty mtx k tomu "patri", nicmene D3 je proste pohodicka na pc a je zase cas farmit rbg na kridla.... :))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MONKEYFIGHTER: taky mi parkrat vybehl v doporucenych videich, az jsem ho musel zakazat. Presne dalsi retard co chcije moudra aniz by byl cilova skupina nebo mel alespon nahrano..
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KORAL: Kdyz tu hru znas trochu dal za konec story tak je rozdil mezi timhle a necim od lidi co sem psal niz imho naprosto evidentni.
    Ja nikde netvridm ze nic z toho videa a neni pravda, ale opet je tam spousta bludu a polopravd ktery nejak casto nahodou vyznivaj hur nez to doopravdy je. Kdybych to nehral a kouknul se na tohle video tak predstava co si z toho o DI odnesu je uplne mimo realitu.

KOC256: Ten me pobavil dost no, jak to jeste teatralne poda s tim jak to vsem tem blbeckum co to hrajou f2p nandal, je to k smichu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KORAL:
    já to slyšel celé ajediné co jsem si zapamatoval je to, že jsou i lidé co na tento "dark marketing" neskočí/neslyší... V tom jsem se našel.

Na druhou stranu jako největší hloupost mi přišlo tvrzení, že ti co se jim ta hra líbí a tvrdí, že to jde bez peněz, tak tomu nerozumí a neužívají si to...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam