• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    tento tyden bude S27 post, tak jsem teda velice zvedav :D snad dorazi SSF a treba revamp uberu + nejak uber rift muhehe, soon :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    radsi na to video nebudu klikat, jeste by mi to YT zacal nabizet :D

ja uz hraju D:I jen na mobilu, tam je to hratelny krasne a i ty mtx k tomu "patri", nicmene D3 je proste pohodicka na pc a je zase cas farmit rbg na kridla.... :))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MONKEYFIGHTER: taky mi parkrat vybehl v doporucenych videich, az jsem ho musel zakazat. Presne dalsi retard co chcije moudra aniz by byl cilova skupina nebo mel alespon nahrano..
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    KORAL: Kdyz tu hru znas trochu dal za konec story tak je rozdil mezi timhle a necim od lidi co sem psal niz imho naprosto evidentni.
    Ja nikde netvridm ze nic z toho videa a neni pravda, ale opet je tam spousta bludu a polopravd ktery nejak casto nahodou vyznivaj hur nez to doopravdy je. Kdybych to nehral a kouknul se na tohle video tak predstava co si z toho o DI odnesu je uplne mimo realitu.

KOC256: Ten me pobavil dost no, jak to jeste teatralne poda s tim jak to vsem tem blbeckum co to hrajou f2p nandal, je to k smichu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KORAL:
    já to slyšel celé ajediné co jsem si zapamatoval je to, že jsou i lidé co na tento "dark marketing" neskočí/neslyší... V tom jsem se našel.

Na druhou stranu jako největší hloupost mi přišlo tvrzení, že ti co se jim ta hra líbí a tvrdí, že to jde bez peněz, tak tomu nerozumí a neužívají si to...
    KORAL
    KORAL --- ---
    MONKEYFIGHTER: nebudu soudit co jsi napsal, ale neodsuzoval bych tak rychle být tebou, pokud nemáš ověřeno, že dotyčný ten "end game" obsah opravdu nehrál. Za mě to tak špatné nebylo a bylo tam pár dobrých témat k zamyšlení.
    SONIC
    SONIC --- ---
    PAJA07: vydrzel sem 20 vterin na to koukat nez mi ukazatel trapnosti pretek maximalni unosnou mez a musel sem to vypnout :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PAJA07:
    No na me nefungoval jak marketing blizzardu, tak marketing tohoto indiana, ktery to umi odvykladat tak, aby to znelo strasne hruzostrasne a dulezite... :) A pak verim, ze spousta lidi bez premysleni tento nazor prevezme...
    VALOR
    VALOR --- ---
    MONKEYFIGHTER: jj je neuvěřitelný jakej to udělalo vývoj za rok od testovaní. Btw BLZRD ho pak kontaktoval viz další video: https://m.youtube.com/watch?v=f6qwS0qNxYM
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    PAJA07: Spis dalsi z vocasu ktery o ty hre sami vedi prd a jenom opakujou co videli jinde na internetu protoze v endgamu nikdy sami nebyli, ale tech picovin tam aspon ma min nez nektery drama queens co tu probehli.

Mi prijde teda mnohem lepsi jakykoliv z poslednich videi od lidi co tu hru hrali od bety jako echohack, raxanterax, wudijo etc.. vsichni od toho davaj postupne ruce pryc, ta hra se da uplne v pohode vyhejtovat i bez vymyslu, ale nenese to tolik lajkisku, no:)

napr https://www.youtube.com/watch?v=1SymO1Svvsk
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    tady je to dobre popsane..
    Proč by hry jako Diablo Immortal neměly existovat?
    https://www.youtube.com/watch?v=M39ZckHj0ik
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ENDER:
    to mi nepřísluší (není moje), jen že když je, tak zase proč ho nevyužít... I pro Diablo jsou tu minimálně dvě. Tak ať se owneři domluví a sjednotí je :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOC256: nevim, jestli bylo nutne zakladat dalsi auditko, kdyz tady zas takovy provoz neni...
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak pokud to bude trošku času tak dneska dam 60lvl. Toho jako diabla jsem dal včera. První boj na kterej jsem se musel připravit (změnit skills) a než jsem ho dal párkrát jsem zařval. Tak uvidíme jak mě hra dal upoutá.
    JADE
    JADE --- ---
    Ta videa ze IV jsou kulervouci…kua, to bude zasek na dalsich 10let…:/
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    moje funny story z vcerejsi noci: zapnu Immortal, ze dam BG, prvni kontakt s enemy a spadne hra ( na PC ) , rikam OK asi znameni --> zapnu D3 US server na challenge rift a ze si dam obyc rift nez pudu spat, molten explo a ani jeden cheat death neprocnul, tak dobrou a zitra znova :D

aspon ze dnes bude cosmetic z batlle passu yey :-)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    CHOCHA: rozpustit na matro:)

para 30 zminuju jen pro to jak casto z toho neco vypadne relativne k dylce gamplay, je to gambl takze muzes dropnout legendarku hned nebo za mesic, me spadly dve asi treti den a pak tejden nic :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MIKEE: Capy omezujou boti farmy mnohem min nez normalniho hrace s jednim charem, proste zali vic uctu a kazdej drtej dokud nejsou na capu.

Dost tech veci co tam teda zminujou plati pro free i nefree playery stejne, ale treb aty legendarky jestli je to pravda jsou fakt ekl.

Server paragon level chapu spis jako balance mechaniku, ale sere me fest, uz mi to dva dny krade XPcka
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Na para 30 si to dam tak k Vánocům :) . Btw všechno horší než legendarka je dobrý jen do salamu? Když to nedává bonus na skill je to na nic?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam