• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KORAL
    KORAL --- ---
    KASUMI: Uvidím, jak dopadne kamarád, ale pokud by nedopad, ozvu se ti. Děkuju
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KORAL: Teoreticky muzu pomoct. Uz mam lvl 70, ale nemam jeste set. par riftu to zabere, nejedu zadny hardcore :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Ahoj, někdo kdo by potahal na Xboxu postavu sezoní? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak na lvl postavy je nejlepsi echo rift.pokud uz mate klic s jinou postavou nebo vas nekdo pozve.muzete klidne zemrit hned a vpoho staci,kdyz kolega doleze na lvl 90 v tom echu.mozna min,ale pod 100 jsem asi nikdy nebyl :)
    klasicky jeden dela dmg a 3 lidi expi lvl 1 postavy
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ona hraje určitě na PSku.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    taky nemam problem boostnout, jen hraju malo
    WRATA
    WRATA --- ---
    KASUMI: Pokud hrajes softcore a jeste nejsi 70 tak napis, boostnu te
    To plati pro vsechny :)
    BARTUC: tyjo nevim, uz jsem to tak tri roky nepustil :)
    Ale google urcite napovi :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AVATAR: jakej? povidej prehanej, to me zajima :-)
    BARTUC: na ten masakr bonus je super jeden quest (opakuje se ve hre vickrat), kterej spawnuje potvory, dokud neco neznicis. Jednou jsem tak udelal 30 levlu na jeden zatah, nez me to prestalo bavit :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    diky :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KASUMI: na netu je nekolik metod jak na to... nejjednodussi je asi spamovat nephalem rifty a upravovat si obtiznost podle gearu... nejefektivnejsi je asi behat temple na masacre bosnusy jak pise Sunbeam. Princip je ten, si neustale drzis up masacre bonus co nejdyl to jde... pak se ti nasobi expy a lita to brutalne. Je to na zblbnuti a chcce to dobre si hlidat okoli, ale pak to lita slusne...

Dalsi velmi zajimava a rychla metoda je u u butchera v mape, jak jsou tam ty obri noze, tak tahat mobky na vysokej torment pod ne, ale na to to chce idealne partu a musis presne vedet co si muzes dovolit...

Za sebe bych doporucoval bud masacre bonusy, nebo tupe nephalem rifty
    KASUMI: adventure, ne kampan. Pak rifty a GR co to jde. Aspon tak jsem to hraval ja :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTUC: upresnuji - jak to vyexpite tak rychle na solo :D bez pomoci jinych
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KASUMI: mno ja na 70 expim prumerne 10 minut. Lognu se do hry par dni po zacatku sezony a necham se boostnout :-D Pak si zabeham seasonal jouney, dostanu set, ten te dostane na T6 - T8 podle setu a pak uz svistis :-) Nastesti mam fajn kamarady a guild membery, kteri pomuzou, stejne jako ja pak pomuzu jim s expienim dalsich postav pripadne. Obcas jsem se nechal tahat i na publicu
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    (myslela jsem, ze chall dava jen veci na kanais cube, ne ze dava penize .- tak me tech 5m prekvapilo :D)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTUC:
    SUNBEAM:

spis me zajimalo, jak to vyexpite tak rychle na 70
    ja to jedu myslim na master/expert a po 5 hod hrani jsem asi 55 lvl :D

ale asi je dobrej tip udelat nejdriv challenge - to jsem udelala az nekdy ted a doslo mi, ze mi to da penize, takze jsem mohla nakoupit veci, udelat to driv
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    KASUMI: asi to není optimální nijak:
    před začátkem jsem si udělal challange rift
    založil pak season postavu a vylepšil kováře a tak z materiálů za odměnu
    dal jsem si pár riftů na začátek a pak jsem si proběhl parkrát temple na massacre bonusy (temple of the firstborn)
    chvíli jsem to střídal s riftama a když něco popadalo, nebo se ucraftilo, zvedal jsem postupně obtížnost a nějak to hezky klapalo
    pak první challange, první odměny setový a tak, přišlo mi to velmi plynulé a obtížnost jsem zvedal pak podle toho, co jsem potřeboval na challange

tady nějakej návod jakože delší čtení a možnosti co a jak, akorát kolikrát přečtení návodu trvá jak půlka levelení ;o)

Diablo 3 Season 27 Start 1-70 Leveling Guide - Maxroll.gg
    https://d3.maxroll.gg/resources/season-start-1-70-leveling-guide
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KASUMI: to je dost obecnej dotaz... na netu je spousta navodu a strategii jak expit... pokud to hrajes uplne poprve, tak bych sel normalne na normal a pekne v klidu si probehl pribeh... pokud uz mas zkusenosti, tak ja vetsinou expim nekde kolem experta tusim
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jak zacinate hrat postavu? na jakej level?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    DAVIDOWITCH: mno to bude reforge na primal a k tomu lovit spravnou power, stejne muzes mit jen 1, tzn augment je stale "must have" a diky tomu gemu z toho riftu se to dela podstatne rychleji :) ale mas recht S27 bude hodne dobra ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam