• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Tak nakonec ji dame jeste sanci a zabijet se nebude rimmere :-))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Maj stesti dneska bude pc tak to zas rozjeduuuu vy uz kluci palite tormenty a helly coiio????
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Zabit Ceskou Postu!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CRACKY_: Na betu dobry JA CHCI SVOJE PC!!! :-))
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CUZMAN: jedu cold sorcku, skapal sem snad jenom jednou zatim, blizzard to ownuje...je to hode double button gameplay, necro je pry jeste vic primitivni...zatim to na tom lvl 43 beru jako leveling push a sem zvedavy na end game a kombinace buildu, tu budou asi hodne zajimavy a odvozeny od nadropovanyho equipu.

Co rikate na ten system dropu? ja sem celkem zklamany z toho ze nemuzu jet trade, alespon nejaky, dost mi to chybi jako herni mechanika...Navic ty selfclass dropy...trochu meh... rad bych abych mohl pripadne rozjet nejaky jiny char diky tomu ze mi dropne nejaky ultimatni unique pro danou jinou classu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Need a fix!!! Report bug!!! :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: mno z toho sem jelen, dela to zpravidla dmg tou co ma nejvyssi dmg, a to sou obvykle ty 2h takze je to pomaly.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Rada hoe to be a milionaire vsetckem nepotrebnym lege uniq sundejte afixi do toho vrazite naky love a pak je trojnasobne prodejte u merchanta...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja po nem jen tak pokukoval a ma nak hodne zbrani :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: ty sem dostal taky, esi myslis to ze kdyz prijdes o xy% hpcek odmrznes, odstunnes. Sou pecka no. Zachranuji zivoty :D a nebo goldy
    CUZMAN: proc nechapes toho barba? :D Trpim :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jinak hosi co hrajete ja druida na werewolfa a je to rychta liquid hraje barbra toho moc nechapu a cracky ty sorcku? Jaka je premejslim ze ji nebo necra rozjedu jako druhou pokud nam daj dost casu...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Hodne pomahaj marky si udelat na mape...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CRACKY_: Co mne padly boty tak to je asi nejlepsi lege ted nemuzu udelat screen pac mam pc v servisu do zitra ale kdyz sem treba zamrznutej po nakou dobus a dostavam po ty dobe dmg tak odmrznu to je cool :-)) ty jedes cracky ty se nezastavis ja uz objevil main linku a q uz taky moc neni ale pravda je ze to nemam cely probadany, nejlepsi je si zjistit kde ten wb je a portnout se 5 minut pred nim co nejbliz a pak tam dosprintovat na koni...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Konecne nejaka unique, jupi

CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ENDER: Já nevim kamo, já jedu zatím softcore ;( uvidíme jestli bude chuť/čas/nálada na to testnout teď hc nebo si pockam až na openbetu. Mužů se zeptat kluků v clanu, máme tam borce negra na 65 lvl na hc
    ENDER
    ENDER --- ---
    CRACKY_: a je to lip osetreny nez v d3, aby te nezabil pad internetu?
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CUZMAN: Jj, já teda zatím nebyl, ale wc je dost často plný infa když se wb bude spawnovat. Díky za tip. Já sem lvl 43 a taky teda celej leg/unique. Ale zatím mi nepadáji ty co bych potřeboval ;) a trochu sem zmatený v tom příběhu a chaoticky se pohybuju z lokací do lokací a hledám questy.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ENDER: Jasné ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Je tam uz take moznost hrat hc?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: ok mrknu dik.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja sem snad celej v lege a uniq na 33
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo a hlavne z nej pafa ten matros na diry do veci...jen z nej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam