• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    tahle beta bezi mesic, tak asi mesic nepravidelneho hrani, nevim jestli se nekomu povedlo za tu dobu vytahnout na stovku vic postav, rekl bych ze asi ne, klasicky ze zacatku to slo rychle kolem 80 to uz bylo pomale, od 90 utrpeni, ani ted tam neni moc 100 k videni a to ta beta zitra konci
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NESS: jak dlouho trvalo nez jsi se tam dostal?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak jsem dal v parte final bosse (100) bety, je to modifikovany curator, solo jsem byl jako srocka docela bez sance i na 97 levlu, dal jsem ho max tak z 1/3, on me bohzuel dal kdyz se trefil na jednu ranu, tak ais muzu rict ze sem v tehle bete d4 videl vsechno :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    EXSECRABILIS: to je presne obo,prestal jsem protoze cekas 10+ minit na partu na dung.ted si to zabehnes sam.sice mensi drop chance,ale ve volny chvili…a ikdyz ti padne cokoli,rozlozis a sbiras novy matros na craft setovky
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jj věřím že na mobilu je to super
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ONDRA_PATA: Jestli se da zabehnout kazdej dung na equip solo. Tak je to super vylepseni.
    Osobne to pro mne byl duvod proc nehrat.
    Time eventy jsem nestihal, a server paragon mne ujel chvilku po dosahnuti hellu 2 a nucene tydeni dovce.
    Od te doby jsem nechytil na dung nikoho…
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ja na to 2-3 mesice nesah,vypad z klanu a ted si dam denne bounzy,rift,dva dungy a konec.
    na mobilu me to bavi vic nez na PC,protoze to vypada lip a muzu u toho cucet na nejakej serial v posteli.nebo v praci na wc.
    jak mi vsichni utekli (ja para 200),tak uz nemam ten pocit tlaku a bavi me to vic.

- co me hodne mrzi je,ze dva chary nesdili truhli a hlavne paragon,”musim” tak behat questy s kazdou zvlast.
    ne,o prevodu charu na jiny char jsem nechte

+ bude slouceni serveru,respektive bude mozno hrat s lidmi na jinych serverech (vic jsem necetl)
    + uz je mozne behut dungeony sam

je tam par novinek,ktery jsem od pauzy ani nezjistoval a ani se mi nechce,ale jeste je tam moznost si setovky ucraftit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Tak jsem zkusil to D Immortal a za mě dobrý. Baví mě to a jako zpestření při čekání na D4 ok. Hraju na pc a užívám si to. Ovládání vázne obcas, placení na mě sice vyskakuje všude možně, ale ignoruji to a nijak mě to netrápí, motivaci se štelovat v PvP nemám. Příběh a diablo feeling dobrý. Zabehnu občas rifty atd. Na to že je to hra na mobil tak super :-)

Kdybych to měl hodnotit jako plnohodnotnou hru na pc tak to vypadá jinak, ale tohle to přece není.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Netušíte a možná to tu zaznělo, zdali budou season, jako v D3?
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: hele ono u tormenovych sigil dungu se ty 4 resy zdaji malo, ale ve vysledku to je jedno, pac pak uz se neumira, cim vyssi level tim vetsi pohoda (80+), pokazde je to trosku tuzsi kdyz si menis uroven, ale pak se v tom zabehnes. uvidim zda to stihnu dotahnout se sorckou na 100, rozhodne chci zkusit 100 world bosse, to je asi jedine co sem zatim nevidel :-)
    jako kolem ty 80-90 to zacina byt pomerne puste, mas vse splneno, vybaveni na maxu co jde takze jedine co ti zustava je zvedat paragon nody, coz je +- docela nuda
    NESS
    NESS --- ---
    Zdar ten klan na D4, je z tohohle klubu ? Zatim jsem nekde mezi 91-92 (blizz sorcka)
    vidim jestli to dotahnu na 100
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Cau Peto sem v nemocnici vratim se tak za tyden zatim se bezeme drz a ozvu se... sem na stabilizaci nic vaznyho... jinak hosi d4 owns!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: V klidu o nic nejde ale az to bude na ostro tak si to budu hlidat :-))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: s urokem ti dluzim mega ;)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JInak me moc mile prekvapili a je to pecka teda tesim se na release a kupovat budu urco!!! A pojedu to samy :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak ja sem skoncil teda tesne pred 60lvl kdyz to ma za 10 dni koncit a pockam si jak jim to dopadne celkove do toho pristiho roku, jinak rotopeede jestli budes kupovat vysis 300k :-DDDDDDD ne v pohode odpoustim...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JADE: 100
    JADE
    JADE --- ---
    Kolik je max lvl postavy pls?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: jojo, to sou ty 59ky v hellu co neco vysvetluji 73kam v tormentu :D vsak pockej ty tanku jak budes IKckovan na tormentu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam