• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    MAESTRO_007: pro me byly sezony duvodem proc se opakovane k diablu vracet... Casto se menily buildy, mohl jsem si zahrat jinou postavu a tak...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: ale vzhledem k tomu že nemám na hraní už skoro žádný čas tak je to vlastně úplně jedno :D ..užiju si to i tak určitě :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Trochu jsem nešťastný z toho, že budou zase sezóny kde hráč začíná od začátku s novou postavou. Úplně chápu, že to někoho bavilo, ale pro mě to bylo utrpení hrát od začátku s "neschopnou" postavou. Sezóny jsem nesnášel a občas hrál jenom z donucení kvůli záložce v truhle. Snažit se skládat znovu funkční buildy, farmit zase ty samé věci pro mě nesmysl. Ale naopak chápu, že pro někoho byl nesmysl farmit o 0,1% lepší Armor a paragon v non-season :D

Co jsem četl, tak by v sezóně měly být dost nových věcí, tak snad to bude motivační a bude to dávat smysl hrát. A naopak doufám že ve "Valhalle" kam budou chodit hrdinové po sezóně bude tak co dělat :D
    NESS
    NESS --- ---
    MEDAN: No neco domyslet slo, ty prazdne dungeony se spesl oznacenim na mape do kterych slo prolezt, pak ty vyhlidkovy mista, celkove cleneni mapy a samo to uvodni intro, myslim ze v tom zas tak velke prekvapeni cekat nelze :-) Spis bude zajimava ta avizovana open beta snad nekdy v breznu/dubnu, pro srovnani kam se to posunulo.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NAVARA: muzes link pls, ja to nevidim ani na US :-) ale pribyl tam pekny Inarius pin :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Cena už tam je $96, bez hry
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: To jsou picove, to neni ani mozny…diky temhle vecem si rikam, jestli vlastne obecne hrani videoher neni pro me prezitek ?! :) ale chtit kridla a krabicku za malo penez chapu, ze v dnesnim svete nejde :(
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: mam spis neblahy pocit, ze vyslovene krabice s hrou uz ani nebude .... to uz je prezitek, bohuzel. https://twitter.com/Diablo/status/1601313375291588608 nicmene tahle krabice je opet top, ale tipuju cenu okolo 150€ +
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: a kdyz pockam, az bude klasicka krabicka treba v JRC obchode, tak uz nebudou kridla samozrejme...ach jo...proc ?!
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: nene, ALE 15/12 po dalsim update vcetne streamu ukazou krabici co si muzes koupit vedle k tomu :D bude obsahovat serepetciky okolo ale zadnou hru, jsem zvedav na cenu a jestli to bude dostupne v EU a jestli vubec zbydou...
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: Kdyz ja bych chtel aspon tu krabicku…vzdycky mam krabicku:) tu mi neposlou za preorder vid?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ONDRA_PATA:
    NYRLEM: O příběhu ani není možné mluvit, protože v betě nebyl k dispozici. Byly k dispozici pouze vedlejší/world questy. Tzn. svět jak bude vypadat PO dohrání příběhu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jasne ze jo :D za predpokladu ze si sberatel, do ted me sere ze nemam CE kridla z vanilla D3, mel jsou to koupit onehda za 4k jeste :D
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: dik, no nevypadaji zle ! :D otazka je jestli za tech 70e stoji ! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: zakladni edice ma kridla do d3+peta ;-) ale jeste nejsou ingame, budou behem prosince
    JADE
    JADE --- ---
    ta kridla za preorder staci koupit normalni verzi, nebo musi bejt ta nejdrazsi ?
    JADE
    JADE --- ---
    jako me treba d3 bezi mnohem lip na macu nez na pc...:)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    s tim Macem to je fail teda, to bych necekal, nicmene ja si kuli tomu koupil 3060ti misto 1060ti, takze beda, jak to nepujde na max vsechno :D

cinematic top, moc pekny. Dost me zajima lore, takle to vypada ze Inarius je nasranej na cely peklo, za to, ze ho jeji fotrik aka mephisto par tisic let mucil a trapil :D To ze zalozil on a Lilith Sanctuary ho asi nejak netrapi nebo ji chce zavrit do sklepa pro sesbe, nvm, proste chci vic videt a vedet a to hned :-))

Ultimate verze koupena, cekam s napetim na kridla v D3, a snad to prinese i pekelnou S28. Jo a ten mount ve WoW, taky krasavec, skoda ze to neni hell drak :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Že by FB indexoval už i nyx? :)

Nobody games on apple | "When I think gaming, I think apple" | By Viva La Dirt League
    https://www.facebook.com/watch/?v=737969643487888
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYRLEM: myslim,ze o pribehu nesmi mluvit ani streameri. osobne jsem pribeh ani neresil,ja se soustredil na grafiku a skilly,ale nehral jsem to dlouho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam